I'll hook you up with some poetry

Hellu, 2:a dagen på den här kursen och den känns fortfarande spännande, fan det här kan kanske bli bra ;) Det enda som känns lite motsträvigt är att vi måste göra ett sälj-speech där vi ska sälja oss själva på 10 minuter, kanske inte verkar så farligt men grejen är att vi får individuella poäng av varje klasskamrat :/ Så man lär ju försöka dra fram varenda liten gnutta kreativitet som finns i kroppen nu..
Tror däremot att det kan vara riktigt lärorikt det här :)

Annars idag då? Ja hörrni, inte mkt. Inte mkt alls.... Vill iväg och träna men min kropp vägrar ju bli frisk så man lär ju hålla upp ett tag till, vilket verkligen suuuuger. Varför är det alltid såhär, så fort man kommer igång och känner motivation till att leva lite hälsosammare så säckar kroppen ihop och så försvinner all den där motivationen som man har kämpat så hårt för att bygga upp?

Men nu sitter man här iallafall, träningssugen, sysslolös och alldeles för rastlös för att ligga och vila, vilket man kanske borde göra om man vill bli frisk. It totally blows. Har till och med börjat läst den icke-obligatoriska kurslitteraturen, och då är det fan illa, haha.


Kan ju glädjas lite åt att vårt vackra turkosa påskris har börjat slagit ut såhär lagom efter påsk nu ;)
Trots sjukdomar och annat elände så är jag helt lyrisk över att det känna som våren äntligen är här! Idag kunde man sitta på bänken utanför skolan och njuta av sitt kaffe i solen, och inte en enda snöhög fanns i sikte, WONDERFUL!


xx
Johanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: