Och så håller vi tummarna nu då!

Pretty please please please!
Är det inte min tur nu?

Is this how it's all gonna go down?

Klarjobbad! Har nu målat och målat och målat i två dagar (mestadels av färgen hamnade ju självklart i mitt hår och på kläderna), men nu är jag klar :) Och det innebär även att jag är ett steg närmare dig. Wohoo!

Ikväll blir det chill, Levve har dragit till stockholm och kommer hem i mitten av veckan och jag ska roa mig med att sitta på massor av upprop och lyssna på information de närmaste dagarna, just in case mdh vill ha mig tillbaka ;)
Håll tummarna för mig nu, i slutet av veckan vet jag förhoppningsvis hur mitt närmaste år kommer att se ut..

BTW. Nu verkan sommaren verkligen vara över, och jag välkomnar hösten med öppna armar!
Hösten för alltid med sig en känsla av nystart och det tror jag att vi alla behöver just nu!

through good times and bad times..

Du och jag älsklingen du och jag.
Efter många fina stunder har våra vägar skiljts åt, men jag önskar dig och din nya all lycka!


Vi har haft mucho kul tillsammans och lärt oss mycket ;)
Några av våra stunder:For the very first time

Man har många viktiga och roliga första gånger i sitt liv, första ordet, första steget, första kompisen, första kärleken, första jobbet osv osv. Efter 20 däretmot så börjar det vända med intressanta och roliga första gånger och det blir istället första fortkörningsbötern, första gången man betalar tillbaka på skatten, första lånet, första skilsmässan ;) Ja ni fattar. MEN i år har jag och flera av mina vänner en någorlunda intressant första gång, nämligen första gången vi får vara med och rösta på riktigt!
Okey, dom flesta tycker nog inte att det hör till kategorin roliga första gånger men det gör faktiskt jag, tanken på att man faktiskt får uttrycka sin åsikt på något sätt tycker jag är spännande även om den kanske inte gör en markant skillnad ensam.

Men men hursomhelst så har jag varit lite osäker på hur jag ska rösta och spenderade därför förmiddagen till att läsa runt lite på det olika partiernas hemsidor samt gjorde en del tester för att så åt vilket håll jag ligger åt. Kul att typ alla mina resultat såg ut typ såhär:För i helvete, hur ska man bli nå klokare av det här? Nej jag förstår att folk röstar blankt...

Livet är fan inte rättvist!

Ligger i sängen och väntar på att telefonen ska ringa. Stirrar på klockan som nästan verkar gå baklänges. 1 minut känns som en evighet när allt man kan göra är att vänta.
Men det finns inget annat man kan göra, så nu ligger jag här, och väntar. Väntar och hoppas det bästa. Orden ramlar över varandra och man får inte fram något vettigt, finns egentligen ingenting att säga, bara tystnad, outsägliga funderingar och ännu mera väntan... Mina tankar går till min älskade och hela hans familj just nu.


Känns som att dagisnivåerna ökar med åldern

Ibland blir man trött på människor, oftast är det på såna individer som man försöker undvika eller såna som man knappt känner.

Ibland är det dom man tror att man känner bäst..
Dags att tänka över allt en extra gång kanske, trots allt så är det ju jag själv som väljer vilka människor jag mår bra över att ha i mitt liv.

A few more .Några till bilder från bröllopet.

Ingen sorg i Göteborg

Lite pics från gothenburg, levve&johoe vaccation -10 haha

Sol, göteborgs kulturvecka, promenader, way out west, casino, regn, liseberg, god mat, shopping, konserter, hotell-letandes, ullared, åka massa bil, KVALITETSTID.


1 steg fram och 2 steg bak

Ser mörkt ut för mig när det gäller att få fortsätta min utbildning på innovationsprogrammet, bitterheten börjar dock lägga sig och jag har insett att det är dags att börja leta andra alternativ. Kanske är det någon som försöker berätta något för mig? Kanske skulle göra en 180 vändning och go crazy, satsa på en karriär som skatebordproffs eller nått?

Nej.. Väntar nog en vecka till innan jag bestämmer mig för att undvika den hjärnhalvan som har hand om sunt förnuft och ansvar.Är iallafall nöjd över mina resultat från första året, jag lyckades dessutom ta mig igenom det utan några omtentor och med enbart 1 komplettering!
Hoppas mdh förstår vilken elit-student dom kastar bort ;)


I'm an island of such great complexity.


Dom senaste 14 dagarna har jag haft lyckan att både få somna och vakna till bilden av dig, jag älskar det.
Nu är dagarna av lathet, kärlek och vilande över för den här gången. Men du är fortfarande min sista tanke varje kväll innan jag somnar och min första när jag slår upp mina ögon morgonen därefter.

Back to reality

Time out?

Ångest. Nervositet. Bekymmer. Synvillor.
Djupa tankar som enbart leder till mer förvirring och sömnlöshet.


Känns som att jag kommer vara pigg på jobbet i morgon..

Från förra veckans bröllop
No school for me.

Är man ett jävla klantarsle så är man..
Ser ut att bli Norge ett år framöver då?

Jemmy 31/7
Bröllopsyra, halsfluss och alldeles för många bilder.
Så har min helg sett ut. Nu ska jag kurera mig med en kopp te, och njuta av sista kvällen tillsammans med L innan han åker iväg.