En aning besviken.

Han som skulle köpa våran lägenhet drog sig ur, så nu är vi tillbaka på ruta 1 igen. Drygt att hålla på med visningar och skit igen... Men men, what to do.

Jag har ju faktiskt varit riktigt duktig...

Nyinkommet hos Nelly, kliar riktigt mycket i shoppingfingrarna kan jag säga.. klickklick?


L och jag var iväg och gjorde vår första "fettmätning" idag sen vi började med dietgrejset (har hållit på i lite över 3 veckor), och det gick ju över förväntan. Trodde typ han skulle läsa upp resultaten, kalla mig ett hopplöst fall och jag skulle få lov att dränka mina sorger med vin ikväll (okey det sista kanske var mer av ett önsketänkande). Men så var iallafall inte fallet, jag hade gått ner 3,5kg i kroppsfett vilket på mig motsvarar ca 5% av min totala fettprocent, wohoo! Sen hade jag även på något konstigt sätt lyckats gått upp 1,53 kg i muskelvikt <Emma det lär ju ha vart våra 3 gympass som gjorde susen>

Kändes nästan som lite för bra resultat, börjar misstänka att han fifflar med siffrorna för att få nöjda kunder, men Levve påstår att resultatet har att göra med att jag nu faktiskt äter 5 mål om dagen och inte typ 1 + massa choklad... Jag är fortfarande skeptiskt..
Nästa mätning bli om ytterligare 3 veckor, så vi får väl se vad domen blir då.. +80% i kroppsfett?


Leva i nuet?


Mitt liv

Dubbla paralella kurser - ökade timmar på jobbet - säljer lägenheten - går på visningar för att hitta en ny - fixar allt inför thailand - säljer bilen - lagar dietmat - etc.
Varför har jag inte en kamera att dokumetara allt det här med?

Det är mycket nu (för ovanlighetens skull, eller?), men vi påminner varandra om att andas, kramas och bara slappna av emellanåt också. Min karl och jag är två personer som tycker om att ha mycket att göra och har oftast en miljon bollar i luften, men det är tur att vi har varandra till att påminna varandra när det behövs en stund till att få göra precis ingenting alls.

Nu börjar nedräkningen till Thailand på allvar, resan betalades igår och snart bär det av mot två veckor av sol, bad, och ren chill med helt underbara människor!