More issues than f*cking vouge

Lediga dagar är bra på ett sätt och sämre på ett annat. Sämre på det viset att jag får tid över till att slösurfa och hittar massor fånigt snygga prints och hamnar i ett jag-behöver-ha-gud-va-det-kliar-i-shopping-fingrarna-tillstånd.
 
Min vänstra hjärnhalva har vunnit hittils med motiveringen "det är snart jul Johanna och du har inte köpt en enda julklapp än, så lägg ner visakortet och step away from datorn". Men än är inte dagen slut.. Och dom är ju faktiskt väääldigt fina och vi har ju inget uppsatt på väggarna här hemma just nu.. och att skapa en mysig atmosfär här hemma är ju viktigt för själen eller hur var det? hmm..
 
 
 
Prints från http://sealoe.se/
 
 

If I die young.

Har försökt lära mig det här med att meditera för att varva ner och vara mer närvarande i nuet, går sådär måste jag säga ;) Tankarna irrar iväg fortare än att jag hinner stänga ögonlocken.. Hur fan gör de där munkarna i tibet när de mediterar i flera dagar när jag knappt klarar av 10 minuter utan bli rastlös!? Men övning ger färdighet påstår dom ju, så jag fortsätter kämpa med fokusering, andning och med allt vad mindfulness innebär. Men fram till dess att jag lyckas med det här jäkla lugn-i-själen-bättre-människa-tänkandet så får jag nöja mig med den nedvarvning som hittils har varit ett lyckats koncept för mig (musik i öronen+frisk luft+kameran i handen). 
 
Bilder från min terapipromenad i skultuna förra veckan.
 
If I die young, bury me in satin 
Lay me down on a bed of roses 
Sink me in the river at dawn 
Send me away with the words of a love song 

The ballad of a dove 
Go with peace and love 
Gather up your tears, keep 'em in your pocket 
Save them for a time when you're really gonna need them, oh 

The sharp knife of a short life 
Well, I've had just enough time 
So put on your best boys 
And I'll wear my pearls

Bröllopsblogg? Fotograferingar, gotlandsweekend, färgscheman och skrotade idéer.

Varning för långt inlägg. 
 
Nu är ju inte jag superfrekvent i mitt uppdaterande på den här bloggen (läs: kass på att uppdatera) men jag tänkte iaf bara förvarna att det kan komma att bli mycket bröllopssnack här inne från och med nu, dels eftersom en stor del av vår lediga tid går åt till planeringen och jag inte har så mycket annat att skriva om ;) Dels för att  jag tänker att det kan vara lite roligt att ha lite som en dagbok att kolla tillbaka på och minnas allt som sker påvägen fram till den stora dagen. Så om du tycker det verkar skittråkigt att läsa om blomsterarrangemang, kostymproblem och våra tankar påvägen mot altaret så rekommenderar jag att trycka på det lilla krysset i hörnet. Tycker du istället att detta verkar skitkul, och har massor med tankar eller inspiration att dela med dig av så finns det ett kommentarsfält som väntar på att bli använt :) Vi är superexcited över att äntligen komma igång med all planering och tar jättegärna emot alla tips och hjälp vi kan få!
 
 
Förra veckan fick vi äntligen bilderna från vår engagementsession med underbara 2 brides photography . Need I say att vi är supernöjda! Jag är så avundsjuk på deras talang, och att de dessutom fotograferar allt på film är ju bara helt insane. Jag och L kände oss totalt avslappnade både under mötet och själva fotograferingen, och tiden bara sprang iväg när vi satt tillsammans inne på Holy sweets och diskuterade våra tankar kring bröllopet  :) Vi fick jättemycket bra tips under mötet, vilket vi verkligen uppskattar eftersom de är mycket mer erfarna kring det här och ingen av oss vet riktigt vad vi gör haha. 
 
 
Vi har iaf kommit igång nu, datum, lokal och vigselplats är spikade efter det att vi valde att ta en weekendresa över till Visby i början av oktober, det blev en fullproppad helg med möten, rekande och självklart goda middagar <tjockisar for life> ;)  Nu är också save-the-dates:en utskickade efter mycket om och men, och det kan vi tacka brudtärnorna för, stackars limpan snyter forfarande ut slipdamm ur näsan. Vi valde att skicka ut dessa så snabbt som möjligt, innan den riktiga inbjudan eftersom vi kommer att vara på Gotland och det tillkommer lite mer planering då för våra gäster. Vår ursprungliga idé för save-the-date:sen sket sig rent utsagt, vilket var lite tråkigt men sånt man får räkna med nu under kommande månader, allt kommer ju garanterat inte gå som planerat. Men slutresultatet blev iaf jättebra och passar fint in och ger lite av den känslan vi vill förmedla.
 
 
Vi vill inte ha någon speciellt tema utan har istället valt att göra en moodboard med saker vi gillar och blir inspirerade av. Färgerna i bilden där uppe representerar vilka toner vi arbetat med hittils, men som sagt hittar vi grejer vi gillar i svart i eller pippigult så kommer vi att använda oss av dem med ;) Även om jag fick dra gränsen för att använda saker vi gillar vid L's förslag att blanda av röda converse, hög hatt och päls? 
 
Puss & kram!