PP nästa ?

Det är fredagskväll, majoriteten av våra vänner är ute och super och ska förmodligen vidare ut på krogen och rumla runt i klackar och dricka drinkar. Och vad gör vi? Jo jag Sara Levve & Jocke sitter hemma med grönsaker som vi ska dippa i små svensson-skålar och kolla på film.....

... Men vet ni vad?


I FUCKING LOOOOVE IT!


Dagen har annars bestått av skola - ner på stan och hämtat mitt halsband & köpt nya träningsskor, och sen lite käk på Gränden innan vi begav oss hem till Nina för att säga grattis och prata lite med alla fylleskallar :)


Lyckades äntligen få tag i min dubbelsemla! Kan säga att jag satt alldeles själv i köket, läste lite chic och bara njöt av denna kalorifyllda skapelse!



Thats my name bitches!



För jag kan springa framåt, framåt! Och jag kan springa bakåt, bakåt! Och jag kan hoppa höjdhopp, höjdhopp! I mina nya socker.. ehh.. plast?



Skinnbyxor + träningsvärk = FAIL



Jag råkar älska min nya ramones tischa


xx
Johoe

Fyfaaaaan .

Sitter i skolan och lyssnar på en gubbe som snackar om avfallshantering, 1 av 5 toasters kan jag säga :/ Har dessutom väääääärldens jävla träningsvärk. Igår blev det dubbelpass först 75 minuter yoga, och sen direkt in och köra 75 minuters boxning. Inte världens smartaste drag kanske när man är stel som en pinne. Fick dessutom för mig att ha på mig skinnbyxor idag, SMART DRAG liksom, som att det inte är svårt nog att röra sig med träningsvärk bara... Nä man är väl inte den skarpaste kniven i lådan alltid..


Något att se fram emot .

Har precis kommit hem från stan, var ner med thailands-gänget och betalade depositionen, iiiihhh. Vill åka nu! Men å andra sidan har man något att se fram emot, och som kanske sporrar en lite under året :)
Efter att kackel-klubben betalat allting, och tagit reda på exakt hur invalid man måste bli för att få ut något på försäkringen där nere ;) så gick vi och handlade lite billiga tischor och drack lite kaffe. Det här kommer bli asbra, I feel it!


Ska bara komma ihåg att låsa in Jacke i buren på kvällarna, hålla Simon och Jocke ifrån ping-pong bollar och Carro från alkohol, så blir nog allt jättebra ;)

xx
Johanna

Snöstorm och pluggeri .



Snöstorm idag då - uschtvibläbajs
Är så jäkla trött på kylan och snön nu. Vill ha vår med sol och gräsdoft!
Struntade i skolan idag eftersom det tar över 2 timmar resetid dit och hem nu när man åker buss och vi hade lektion på 1 timme :/ Känns lite halv ovärt sådär.. Har istället suttit hemma och läst vår tråkiga kurslitteratur som hör till tentan. Blää..
Nu ska jag iväg till mitt gamla jobb och skälla lite grann på dom, sen blir det åka och handla lite mat så vi inte svälter ihjäl.

/Johoe

Finally!

Idag kom äntligen mina efterlängtade smink-borstar, nu jävlar ska det sminkas här :)

Gårdagen 260110

Hejhopp. Gårdagen var produktiv, först skola och artikelseminarium. Sen ner på stan för att fixa brynen och boka Thailandsresa. Trodde inte det skulle jag att jag bokade själv åt 8 personer, men det gick ju hur fint som helst. Sen kom Emma ner på stan och vi strosade runt lite och fixade lite ärenden innan vi begav oss hem hit för att äta lite och färga min utväxt (nu har jag inte längre en decimeter brun lugg, wihoo).
Färgen var däremot lite suspekt, när vi hade skakat den för att blanda färgcremen med vätskan så skiktade sig allting, och det blev en beige färg med massa mörkt skum uppepå, mycket skumt.. Men röd blev jag ju så varför klaga. Haha. Resten av kvällen bestod av pappersarbete och tråkigheter innan det var dags för träning.
Thailand bokat, och ett saligt gäng blir vi - Jag, L, Emma, Jacke, Sara, Jocke, Carro & Simon. Sen ska vi även möta upp Anna ocg Magnus där nere. Det här kommer bli askul :P


Min underbara älskling kom hem med en vårig bukett tulpaner - helt underbart såhär när man är lite dyster över att snön verkar komma tillbaka igen

xx
Johanna

What to do .

Sitter på bussen påväg till skolan, och har ett problem. Dom har gjort i ordning så vi kan kolla på morgon-tv och sitta på internet med trådlöst nätverk medans man väntar på att få komma fram till skolan eftersom det tar lite tid att åka til Eskilstuna. Jättebra, eller hur? Saken är bara den att jag måt piss-illa om båda av att kolla på tv och att sitta här och blippa på datorn :/ Tyyyypiskt. Alltid ska det va nått..

xx
Johoe

Söndagslyx .

Varje vecka borde avslutas med oxfilé..

Hund & hasselnötter .

Började gårdagen med ett träningspass och tog sen en tripp förbi Hälla för att köpa snarkspray dock utan resultat. Så jag och L fick åka ner på stan en snabbis innan vi begav oss mot klockartorpet för att hämta upp Baby dooog. Emma skulle ut på rajtan tajtan så jag och L fick ansvaret över Fendi över natten, mycket mysigt!

Det vart dock en väldigt tidig kväll, jag och Fendi somnade redan vid 21 och vaknade inte förrän 11 idag, har äntligen hittat någon som älskar att sova lika mycket som mig :)
Dagen har annars varit lugn, har pluggat och tagit några korta promenader. Nu på kvällen gjorde jag och L helstekt oxfilé MUMS. Och nu har filmkvällen börjat.. Kanske borde gå ut till dom andra.


Me and Baby dog


Asbra hund juh, när man skulle gå ut så typ sprang hon ut och kissade lite, och sen sprang hon tillbaka in. Frysa på långa promenader, no way! 


Hasselnöts latte


Sjusovarn

xx
Johoe


Abstinens .

Vem fan blir sugen på kaffe klockan 00.52 på natten?





Nej jag får fan vänta tills i morgonbitti, hur svårt ska det va..

Men jag har ju nästan läst ett kapitel i tenta boken i alla fall..



Igår kväll gjorde jag iordningen en lista med allt jag skulle fixa och dona med idag. Imorse när jag vaknade sneglade jag lite på listan och bestämde mig sen för att sova ett tag till.. Nästa gång jag vaknade var det för att anna skickade meddelande och frågade om vi skulle lunch, det var ju lite mer värt att gå upp för :P Så jag kan väl inte påstå att jag har varit så produktiv som jag hade tänkt idag, skippade tillochmed träningen faktiskt. Det blir en seg-fredag med film&soff-mys istället så hoppas jag på att vakna upp med lite mer energi i morgon istället..


xx
Johoe


Something is missing

Saknar mitt toalettbord..

Har man tråkigt kan man ju alltid fota sin blomma


Sån där kaka med kokos på..


Oh no, slut på snarkplåster :O



Shululu!

Ligger i sängen och lyssnar på min snarkande man (hans snark-plåster är slut). Hoppas att jag kan sova i natt trots att han drar timmerstockar här brevid, igår gick det verkligen inte.. Fick lov att gå ut och lägga mig på soffan :(

Gårdagen spenderades hos mamma, vi satt och pillade på hennes dator för att få ner alla nödvändiga program och fixa alla inställningar etc. Fick tillomed in spotify där på slutet ;) Sen efter drygt 6 timmars data-lekande så åkte vi hem till Helena&Jonas och hälsade på och jag fick office inlagt på mini-pc'n två tummar upp.

Idag vart det en sväng till skolan för att få hjälp med att lära sig hitta i alla databaser och sen en runda på stan med Limpan för att införskaffa lite nytt smink. Smink måste verkligen vara bland det tråkigaste man kan köpa, iallafall bas-grejerna..
Sen blev det hem och laga lite fläsk och löksås innan det var dags för ett bas/styrka-pass med Emma och nu ligger man nybadad och läser vetenskapliga artiklar. Snart dags att sova dock, om man ska orka med morgondagen också..

xx
Johanna


Skolstart


Idag började skolan igen, och vi hade kurs-start för den nya kursen innovativ organisering. Verkar intressant, tråkigt bara att dom mördar oss med uppgifter, på typ 2 månader ska vi hinna med 1 tenta (som är redan om 3 veckor), 1 projekt, skriva en artikel, 3 obligatoriska seminarium + seminarieuppgifter och 1 oppositions-uppgift. Yeeeii! Hmm.. Men det löser sig nog. Fick hem kurslitteraturen idag så i morgon blir det till att gräva ner näsan i "när kartan förändrar affärslandskapet".

Känns ändå riktigt skönt att komma igång med skolan igen, har nästan saknat den lite.. Skumt. Känns också som att jag är taggad för att verkligen köra ordentligt med träningen, hoppas känslan håller i sig bara ;) Och att andningen börjar fungera okey snart igen :/ Var iväg på ett medel-pass nyss i alla fall, och det gick ju rätt bra. NU har jag precis slängt i mig hemma gjorda viltfärsbullar (köttbullar gjorda på älgfärs) och ska nu krypa ner i ett varmt bad.. Skööönt.


xx
Johoe

Saturday night .

Alla måsten är klara och jag & limpan sitter och dricker lite fördrinkar och spelar kort, precis som det ska vara en lördag kväll :)
Vi ska alldeles strax röra oss mot Sara & Jocke för att fira Jockes födelsedag tillsammans med alla godbitar!







Nej in i dimman nu.
Puss på er!

xx
Johanna


Ja men visst, fyra av fem toasters eller vad säger vi :)

Äntligen kan man andas ute igen, idag var det i alla fall bara -8 grader. Våren är påväg I feel it!

Har haft en skön dag för mig själv, gick ner i tvättstugan och satte igång en maskin innan jag mös ner mig i morgonrocken framför datorn med en mugg grönt körsbärs-te och en ny-lagad chili-omelett.
Resten av förmiddagen spenderade jag med kameran i högsta hugg, fick helt plötsligt lite otippad foto-inspiration och sånt måste man ta vara på ;)

Nu har jag precis kommit hem från ett core/bosu-pass och 14 minuter i solariet. Så just nu känns benen som spagetti och kinderna bränner. Precis som det ska va! Ska ner i badet nu och köra en ordentlig rengöring innan vi ska äta hos L's mamma om en timme.
Vad kvällen bjuder på efter det har jag ingen aning om än så länge..


xx
Johoe

Be the change you wish to see in this world .

Dagens agenda (hittils)
- Gå ner och kolla om det finns någon tvättid
- Eventuellt tvätta (?)
- Åka till Viksäng en sväng och kolla in "affair"
- Föreberada älg-gryta
- Yoga kl 17.00
- Sortera och kolla igenom räkningar och andra roliga papper


Man bara roar sig när man har ledigt alltså ;)  Om det är någon som har förslag på något jag kan sysselsätta mig med som faktiskt är lite kul så hör av er!

Dagens
Behöver verkligen skaffa mig en blixt och en fjärrutlösare så bilderna inte blir så mörka och suddiga..
Svårt att hålla mig seriös mer än fem minuter..



xx
Johanna

For some people the sun never goes down .

Tjenixen!
Kan ha haft världshistoriens mest rastlösa dag idag, men nu börjar det ordna upp sig.
Gick runt här hemma som ett kolli hela förmiddagen utan någon större inspiration till att göra något vettigt.. Fick dock igång min espresso maskin så jag hann skicka i mig både en cappucino med hasselnöts-smak och en chai-latte ^^

När jag väl tog tag i mig själv och duschat bort all sömn/trötthet så åkte jag ner på stan en sväng, hämtade upp ett par byxor och gjorde några fynd :) Träffade även på Emma och kom överrens om att vi ska iväg och köra ett träningspass nu snart. Ska bara vänta på att L ska servera mig lite rödspetta först, MUMS.

Räknat ut vad det är?

En genomskinlig jetset-klocka, sminkborste från MUS och mascara blev dagens inköp.



xx
Johoe

True story.

Letade som en tok idag efter mina svarta stövlar, eller rättare sagt mormors svart stövlar som jag har snott av mamma som har snott dom av mormor ;)

Kom på efter ett tag att jag gett dom till mamma igen. Fan.

Skulle däremot kunna tänka mig att ersätta dom med dessa:

Grymma va? Kärlek vid första ögonkastet. Snörning hela vägen, skinn (ja, något som liknar skinn iallafall), en rejäl sula=gå-vänliga i de här snövädret. Och så kostar dom bara 449:- Perfekt!


Nu fattas det bara 449:- FAIL.
Undrar om farfars födelsedagspengar ska sponsra dessa.. Värt att tänka på iallafall ;)


By the way

Har ni sett dagens namnsdags-namn? Fridolf och Frideborg, asså Fridolf kan jag väl gå med på men Frideborg? Vem döper sitt barn till det?

Fick lov att kolla upp om det finns föräldrar som är så grymma mot sina barn så att dom dömer dem till mobbningen redan från födeseln, och det gjorde det. I Sverige finns det just nu 162 kvinnor som har namnet Frideborg som förnamn.. Jag hoppas ingen av dom är tillhör den yngre generationen.

Jobbsökande dag 2

Hämtade upp Sara idag för att åka ut till Hälla och Erikslund i hopp om att något företag där var i behov av att anställa 2 unga, otroligt begåvade och världsvana tjejer med glimten i ögat ;) Men icke..
Det finns verkligen inge jobb alls, efter att ha lämnat runt 20 cv:n så börjar det verkligen kännas hopplöst. På 9 utav 10 ställen så säger dom direkt att dom har för mycket personal redan som det är. Tyyyypiskt.

Fick beslutet från CSN idag om lån i alla fall villintevillintevillinte, dom hade även lagt upp en betalningsplan för det jag ska betala tillbaka sen förra terminen (bidraget) då jag tjänade för mycket pengar för att ha rätt till fullt bidrag tydligen.. Vem fan är det som hittar på de här dumma lagarna? IDIOTER!!

Jaja, de är bara ligga på och fortsätta sökandet. Nått litet helg-jobb borde man väl kunna skaka fram?


xx
Studentskan

Perfect !

Har letat runt lite efter en smidig och snygg datorväska och hittade en som verkligen passar perfekt! Min älskling får plats som handen i handske och jag kan även får ner lite andra nödvändigheter.
När jag skulle köpa väskan så lyckades inte butiksbiträdet få av larmet, så jag fick köpa den billigare om jag ville och sen helt enkelt sprätta bort fickan inuti väskan som larmet satt fast i.
Sagt och gjort, men när jag kom hem så tog jag fram verktygslådan istället för syskrinet och lyckades med en skrivmejsel, två tänger och en avbitare att få bort larmet utan att förstöra fickan, wohoo.


Fick även med mig en rosa klocka och en ring hem :)

Duktig kicka!

Idag har jag varit duktig tjej. Det blev en lång sovmorgon, men efter jag väl kom upp så har jag varit produktiv, jag har:

- Städat efter gårdagen
- Ringt CSN och bråkat lite på dom, samt kollat upp hur mycket jag måste betala tillbaka för förra terminen
- Kollat upp olika sorters stipendium
- Gjort om mitt CV och intresseanmält mig på massor av sidor på internet
- Lånat Levves mammas bil (max vägrade starta idag igen) och åkt ner på stan för att lämna ännu mera cv:n till olika
butiker (man kan ju alltid försöka)
- Köpt en ny datorväska och en klocka

Och nu ska jag laga lite mat och fortsätta städa lite.

Todays


Fick förresten världens finaste mink-päls av mina underbara tjejer, snygg va?

Tack för alla gratulationer och all uppvaktning kring min födelsedag!

Gårdagen blev väldigt lyckad, fikat räckte och alla hittade hit (Y)
Självklart så glömde jag bort att göra cheesecaken i fredags innan jag åkte iväg med tjejerna, så jag fick stå mitt i natten och baka sen när vi kom hem vid 02 men det ordnade sig iallafall, L hjälpte till och den hann frysa till ordentligt tills igår.

Det blev en hel del folk här igår med både min familj, L's familj och våra vänner, lite trångt kanske men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Jag måste säga att jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har så många nära och kära runt omkring mig som ville vara delaktiga i min födelsedag. Blir nästan lite sentimental.. Kanske ålders-tecken?

Här kommer lite pics från yesterday:

Miljoner med kramar till alla som kom, och tack för alla fin presenter!

xx
Johanna

Födelsedagsmiddag :)

Nu är allt färdigstädat tills i morgon, alla muffins står i kylen och det mesta är förberett. Det är bara tårtorna kvar men dom fixar jag i ordning i morgon tänkte jag :)
Nu ska jag alldeles strax röra mig ner mot stan för att möta upp mina pinglor och äta lite gott :) Ska bara hitta en väska som fungerar att få ner allt nödvändigt i.
L's outfit for the day. Han ska iväg med grabbarna och ha grabb-kväll

Min outfit, snyggt att halsbandet har fastnat kring ena bröstet :O

Ska försöka gå i mina svart skinnstövlar ikväll, problemet är att jag har lånat ut dom lite för mycket till folk som går med fötterna vikta åt andra hållet, så klacken har blivit nersliten åt fel håll för mina fötter, men det ska nog gå bra. Så länge vi håller oss borta från kullerstenen iaf..

xx
Johanna

Min dag idag .

Idag är ingen vanlig dag, för det är Johoes födelsedag, hurrahurrahurra ^^

Godmorgon världen!
Blev väckt för någon timme sedan med frukost på sängen och sång av min kära sambo. Han påpekade även så fint efter ett tag att min födelsedag måste vara den enda morgonen på hela året då jag faktiskt är glad och trevlig när jag vaknar.. hmm.. förstår inte vad han pratar om :O
Tänker snart röra mig ur sängen och hoppa in i duschen en snabbis, annars blir det nog en lugn förmiddag eftersom jag inte ska fira med familjen förrän i morgon. Kvällen däremot bjuder på födelsedagsmiddag och kanske en och annan drink med mina flickor :) Kommer bli sweet (Y)

Jag ville i alla fall visa min fina födelsedagspresent/er som jag har fått nu på morgonen:

En jättefin och efterlängtad cappucinobryggare från OBH Nordica :D:D Weeeeiiii

En kaffekvarn och en mjölk-kanna

Kaffesyrup med hasselnöts-smak och kaffebönor

Tror ni jag blev nå glad eller?
Tack så jättemycket älskling!

Nej man kanske skulle gå och göra sig en hasselnöts-latte ;)

xx
Födelsedagsbarnet

Dags att ändra attityd kanske?

Nu har jag gått och svurit över kylan och snön hela veckan istället för att uppskatta det här fina vinterlandet som vi har väntat på i flera snöfria år.
Även om det är riktigt irriterande att man halkar runt som bambi på hal is varje morgon och att efter man har stått och skrapat is på rutorna i en halvtimme så startar inte bilen, så måste jag säga att jag är riktigt glad över att vi faktiskt fått ha en vit vinter det här året.
Snön hann komma lagom innan jul för att bidra till den första riktigt julstämningen på flera år och den ligger mirakulöst kvar ännu så att man tillomed hinner åka lite snowboard :) 
Helt galet underbart juh om man tänker efter. 


En av de bästa julklapparna var att man fick vakna upp till en vit jul.

xx
Johanna

Försenade nyårsbilder .

ÄNTLIGEN fungerar nyårsbilderna att lägga upp, så jag kastar upp några stycken såhär i efterhand :)
Klädseln för kvällen

Ett mindre lyckat försök att ta kort på mina strass-fransar

Party-animals

Johns glitter-afro :)

Nära och kära som trängs i soffan

Dancing
Hardcore

Partyhattar är obligatoriskt på nyår

Vid 12-slaget ramlade alla ut för att skjuta fyrverkerier och dricka champagne

Sen fortsatte festen upp hos oss

Tror ni vårt gäng gillar sura drinkar eller, halva kylskåpet bestod av citron och fanta lemon

Det blev en riktigt trevlig och lyckad kväll faktiskt, och nu är det bara 357 dagar kvar tills vi får göra om det igen!

080110

Öööööööh, magen är stor som en ballong. Jag och L har precis moffat i massor av pastagratäng och sallad, och nu kommer jag snart spricka.. Kan ha något att göra med all muffins-smet jag slickade i mig medans jag bakade också.

Nu är i alla fall hemtentan inskickad och det mesta är klarbakat/handlat tills på söndag :) Sköönt.
Idag blev det en sväng ner på stan för att köpa muffins-formar och lite annat grejs, fick även träffa Limpan och Emma en snabbis också. Vilket var välbehövligt, har känt mig lite isolerad under dagen när inte Max har fungerat, och man inte kan ta sig någonstans.. Men nu är han igång igen, bara ett mindre set-back som batteriet som var problemet :P
Happ, så vad ska man göra nu då?
Dagens

Kom på att högklackat inte var den smartaste idén kanske, så de fick bli kängor när jag åkte ner på stan


Resultatet av dagens bak: Kladdkaks-muffins & dumle-muffins. Finfint.

xx
Johoe

hjärtar dig


Du är helt sjukt underbar. Ville bara påminna dig om det.

Naket och taggigt .

Cravings fan.. 
Har gått och förälskat mig i nude-färgade pumps och annorlunda smycken, gaah.




INL 1

Dagen har spenderats i skolan med Limpan, vi har suttit i nästan 9 timmar och är nu i alla fall halvklara med våra hemtentor. Fan va energi de tar att bara sitta framför en data så länge. Man tror inte det men man är riktigt slut nu såhär efteråt. Som tur var så var L gullig och kom med en kaffe-termos och pepparkakor till oss i halvtid annars hade vi aldrig klarat oss..

Har suttit nu på kvällskvisten och drömt mig bort bland resebolagens bilder på vita stränder och varma nätter. Behöver verkligen lite sooool nu. Ingen som känner sig givmild och vill ge mig en resa till Mexico i födelsedagspresent? Fan, jag kan till och med nöja med en enkelbiljett till Kanarieöarna!

Nej nu blir det sängen, ska kolla på Sweeny Todd och se om Levves nya antisnark-plåster fungerar, haha. Stackarn har varit på apoteket idag och bunkrat upp för att försöka bli av med lite snarkningar så jag också får sova på nätterna. I morgon blir det skolan igen, förhoppningsvis så blir man klar lite innan 21 den här gången :/


Och vet ni vad... På lördag fyller jag år.. Men inte vilket år som helst utan 21 år.. (grammatisk fel jag vet).. Och vet ni vad det betyder? Det betyder att jag blir gammal............. NOT.
Nepp, jag har bestämt mig att det här året ska bli mitt ung-år. Kroppen ska fan kickstartas nu och sen får jag väl börja bunkra upp med antirynk-krämer och strama-åt-body-lotions! YEAH

xx
Johoe

Och vet ni vad igen.. På söndag är alla välkomna hit på födelsdagsfika. Så från klockan 16 kan den som vill komma hit och moffa kakor :)

Hey there little afro-girl!

Vaknar som vanligt inte förrän 12.. Suger. Men det är så att L ligger och snarkar hela nätterna så man somnar inte förrän typ 3-4 när man är så trött så man tuppar av :P Idag står inköp av snark-preparat högst upp på dagens att-göra kan jag säga.
Nu sitter jag och inväntar L, Sara, Jocke & Emme, vi ska käka lite lunch tillsammans innan vi drar iväg till Huvudstaden över dagen. Blir lite shopping i Kista och sen vidare till Heron City för att se Avatar i 3D, hoppas den är så bra som alla säger, förväntningarna är rätt höga nu efter alla recensioner.
Prövade en ny hår-grej igår innan jag gick och lade mig och här ser ni resultatet:
Afro-Johoe. Okey för att jag är lockig i vanliga fall men de här var insane!


Men några hårnålar och rosetter senare såg det faktiskt riktigt bra ut


Har inte använt någon hårprodukt i överhuvudtaget (spray, mousse, locktång etc..)
Så för att vara a' naturell tyckte jag att det vart helt okey. En rolig frisyr som inte sliter allt för mycket helt enkelt!

Nej nu kom allihopa. FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
xx
Trollet

Se upp i backen!

Det har varit en lugn helg, som mest bestått av filmmys och svulleri.
Igår var vi iväg till Hälla en sväng för att leta nya tallrikar och handla mat, sen så kom mina söta systrar hit och hälsade på :) De blev en sleep-over och vi skjutsade hem dom tidigt i morse innan det var dags att styra bmw:n mot Romme där vi har spenderat hela dagen tillsammans med bl.a. Emme, Morsan och lite mer folk. Mycket trevligt och vi hade riktigt tur kmed vädret. Solen lyste och backarna var i riktigt trevligt skick, 4 av 5 toasters liksom!


obligatoriskt liftkort på mamma


perfect snow fan


emmes ass


Nej nu ska jag roa mig med att läsa vetenskapliga artiklar, wihoo.

xx
Johanna