Min mojito smakar öl..

Ja, ibland blir det fel.. Men jag är glad ändå, för ikväll ska jag få skaka lite rumpan med mina sköningar.

Snörvel, maskar och snitt i armen.

Uppdatering från veckan:
Levve är fortfarande sjuk, dessutom var han till läkaren igår och undersökte sina "maskar" i foten för tredje gången. Någon timme senare var det min tur att åka till sjukhuset, blev en hemsk spruta och lite snitt i armen. Men det gick för en gångs skull bättre än förväntat, tuppade inte ens av ;)

Annars så kämpar vi på i skolan, har redovisning på redovisning och revidering på revidering. Börjar trötta nu, inte bara på uppgiften utan på tvetydiga lärare och luddiga metodbeskrivningar.. hmf.. Men från och med idag är det helg, LEDIG HELG och här ska det njutas! Lite tentaplugg i morgon bara sen så ska det ätas gott, festas med mina tjejer och kanske ta en tripp till Mamma?

Nej nu ska jag gå och duscha (utan att få armen blöt, hur jag nu ska lyckas med det - levve föreslog att plasta in den med glapack)
TO D-I-E FOR!

Lycka i en kartong!

Gick fortare än väntat den här gången, tog bara en vecka trots frakt från England. Något stora kanske eftersom jag tog stl 38 men det är bara bra med tanke på att man ska få ner welly socks också.

Nu känns det plötsligt lite mer okey om det skulle börja regna ;)


It's always at 3 a.m. that I start missing you the most..

Sitting next to you
doing absolutely nothing
means absolutely everything to me.
_____________________________________________Jag saknar min man.


Bara för att matcha våra tavlor i hallen..

Äntligen så kom våra efterlängtade sparkdräkter, haha.
Springer runt här hemma som två jättebebisar i matchande marint ;) Vackert värre..Nej sega ner i soffan framför en film och njuta av mannens sällskap för sista gången den här veckan, dumma han..

<3 Ebay

Vissa dagar känns som julafton här hemma för då och då (eller ja, rätt ofta) dimper det ner små paket i våran brevlåda, och man vet aldrig riktigt vad dom kan innehålla ;)
Dagens fångst: Skohorn och blingskal till min bäbis..

Har även gått hem ett annat efterlängtat paket idag, ska visa lite senare.. Nu tvättstugan!

Every man dies, but not all men really lives..

Helgen är över, eller ja, det var den ju för flera dar sen, men inte alla har tid över att hänga på internet ;)

Den var trevlig iallfall, fick äntligen se Marmeladorkestern, vilket visade sig vara en jättebesvikelse (kanske förstorade upp dom något i min fantasi också, elleeer? haha).
Sen så brassa jag & L iväg på en liten shoppingrunda i Eskilstuna på lördagen innan det var dags för partaj hos Jessica och söndagen spenderades precis så som lediga söndagar ska spenderas: I morgonrock hela dagen!

Vad jag har haft för mig därefter kan summeras kort och koncist: SKOLA. No more needs to be said..
Men i morgon är jag  L E D I G! Ska iof roa mig med att tvätta och såna oliiidligt spännande prylar, men ändå. Lär ju kanske umgås lite med L sen innan han åker. Den jäkeln drar ju till fjällen på torsdag klockan 05 med våra vänner, medans en annan måste stanna här hemma, jobba och dra in pengarna. Dålig stil fan.. ;)

Förvirrar sönder mina stackars shoppinghjärnceller, ena dagen handlas de bikinsar och nästa dag mössor.. Vädret förvirrar mig?

Deer(hunter)

Vill, borde inte, ska, NEJ FY!, måste...
Håller på att försöka justify:a ett köp av stövlar med att jag faktiskt bor i Sverige, ett land där vi har har snö/slask/blött 7 månader om året, och de resterande 5 så regnar det åtminstone 50 % av tiden..

What you say

En lugn onsdag, 2 rätt så bra gästföreläsningar i skolan, sen blev det en liten promenad i solen innan jag gick hem och lade mig i ett varmt bad. Efter det har jag plockat lite här hemma, lagat god laxsallad och tagit en sväng ner på stan för att byta ett par jeans.

Nu sitter jag och pluggar lite med tända ljus, bra musik och gott te. En bra dag i all sin enkelhet :)

Har märkt att tulpanerna faktiskt står sig längre om man ger dom lite isbitar då och då (fick tips av någon för ett tag sen), kul grej :P

Och ja, jag har en citronjäkel i mitt te ;)

Lova mig.


Fredagslyx
Underbara chokladpraliner från Mälarchocolaterie, ibland måste man unna sig!
Valde 4 bitar med smakerna; kaffe, melon, ingerfära och nougat, och sen råkade det slinka med en chokladmacaron ;)

Annars idag så har jag haft redovisningen, fastnat i en bil och hängt på BR någon timme.. Skulle egentligen har varit på tenta nu, men.. ja vissa har helt enkelt inte pluggat tillräckligt (fy!) Ikväll blir det middag på Å och sen ska jag sova som fan! Är så jäkla trött och behöver verkligen vila ut mig så man orkar jobba hela helgen.

By the way så är det sjukt mycket lättare att "produktfotografera" i den här lägenheten, kommer in mer ljus under dagarna än vad de gjorde på Emausgatan, and thats why det typ bara är såna foton här på bloggen just nu ;)

Tripping

Var på M.U.S's clubkväll igår med Linda, tänkte passa på att köpa ett doftljus lite billigare men självklart hade dom inga, gick därifrån ett läppstift rikare istället..

Blir nog fint till våren, färgen hette TRIP.