Underbara morgon .



L kommer alltid hem och väcker mig på sin lunchrast, perfekt tid för mig (runt 10) som annars sover bort hela dagarna :)
Tycker alltid att det är så mysigt att bli väckt eftersom han kommer alltid in och pussar på mig, sen går han ut och fixar sin mat och läser tidnignen medans jag hinner vakna till sen när man kommer upp finns det alltid färskbryggt kaffe :) Men jag måste ju säga att det är extra mysigt när man får vackra blommor till kaffet ;)

Har myst på balkongen, druckit kaffe och läst VLT fram ttill nu, men det kanske är dags att slänga sig i duschen? Ska ner på stan med Bellan och L's mamma :)

Promenerar med min kanin .

Underbara älskade sol!
Jag och nina tog en promenad ner på stan för att njuta av vädret, och spendera lite tid med varandra :)
Blev lite shopping och en lunch på Waynes också, fan vad jag har saknat uteserveringar och is-thé ! ! !
Inhandlat: 2 clutches, mascara, läppstift, nagellack & hårinpackning.


   



En liten helgsammanfattning :)

Har haft en väldigt mysig helg måste jag säga och sen var det ju inte helt fel att solen bestämde sig för att vara framme  under min lediga tid :)

Fredagen: Anna kom till Levve för att göra sig iordning tillsammans med mig innan vi skulle möta upp Carro & Janet. Sen blev det en after work på månen, jag hade bilen med mig ner eftersom jag var nykter och skulle vidare till bänannii senare under kvällen. Men.... Ja det blev som det blev och den ena drinken efter den andra slank i där under kvällen ;) Som tur var så kom snälla Simon och Thomas och hämtade mig, carro och min bil när det var dags att röra sig :) Därefter så blev det en tripp förbi mina damer för lite mys och catch up på Bänanniis altan. Frida skjutsade hem mig och nina runt 23, så då mötte jag upp mannen utanför för att sedan åka och handla lite välförtjänt nattmat till oss båda :) Väldigt trevlig kväll !


En fullpackad terass :)


Jag, Anna & dom där jäkla blå drinkarna ;)

Lördagen: Började med morgonmys & massage i sängen, Jag skulle massera L om han masserade mig först, bara det att när han var klar så hade vi ju helt plötsligt lite bråttom upp ;) (man är ju inte dum) haha. Sen blev det att göra i ordning sig och ta sig ut till Erikslund för att kika på badrumsgrejs eftersom karln har fått för sig att han ska renovera sitt badrum :) Hann även mysa med lite glass i värmen och en sväng förbi bolaget innan det var dags att röra sig mot mina hoods ;)  Mamma och morfar hade konsert i kyrkan, så vi åkte dit och kikade och fikade lite. Sen vart det att skynda sig tillbaka mot västerås för att hämta upp lite folk och dra till Emmas Casa på lite grilltajm! Även om det flesta av oss kanske blev lite väl överförfriskade så var det en grymt trevlig kväll med mycket blandat folk :)


Rob står & försöker få igång infravärmen. Gav upp tillslut å körde med filtar itsället ;)

   
God mat + Härliga vänner + På tok för mkt alkohol = Underbart!


Ja, kvällen slutade med att jag fick klä av frugan och hämta spyhink åt L, haha.

Söndagen: Vaknade upp i springan mellan två snarkande fyllon (frugan &L) förflyttade mig till soffan innan min rygg hann gå av. Men det tog inte lång tid innan dom kom ranglandes efter. Blev bakisdag i soffan med giddegrillen och dåliga tv-serier ;) Runt 18 tiden så hade L slutat fyllefrossa och lyckats tagit sig till Lekrummet så då passade jag och frugan på att hämta hennes bil. Sen ställde vi in filmkvällen och drog ut till Skultuna för att fika och socialisera lite istället :)  Kom hem framåt 21-22 och då var de dags för fru att säga hej då och åka hem :( Jag & L gick upp och kollade på snygga män istället ;)


xx
Johoe

Vad kommer dom med härnäst? Svärdslukning är bra mot förkylning?

Måste ju skriva om vad min mamma tvingade mig att göra igår kväll :P Kom hem igår runt 23, smyger försiktigt in i badrummet och borstar tänderna, byter om till pyjamas och smyger försiktigt bort mot mitt rum för att hoppa ner i säng och slappna av lite när mamma plötsligt kommer infarandes i mitt rum och säger att jag måste följa med.

........

En kvart senare kommer jag tillbaka till mitt rum och ser ut som en kassler typ. Hon har då tvingat mig att ligga på hennes nya spikmatta! Helt ärligt, en spikmatta? Det här ska då hjälpa mot typ allt.. Man ska bli pigg, man ska bli avslappnad, du blir mindre stressad och mer effektiv, det frigör endorfiner, hjälper rygg och led-värk. Ja det här är tydligen det mirakel vi alla har väntat på, som kommer ändra våra liv totalt! Och allt vi behöver göra är att ligga på 6000 spikar i 80 minuter i olika ställningar ^^

    


Låter ju jättebra, men å andra sidan så låter allt jättebra när man köper det.. Dom skulle kunna tutta i oss att om vi bankade oss själva med en hammare på foten en halvtimme om dan, så skulle vi slippa huvudvärk och vi skulle göra det utan att blinka :P Men men, ska inte vara så cynisk. Det här kanske fungerar skitbra, who knows. Täkte att morsan får pröva i några veckor och se om hon märker någon skillnad innan jag utsätter mig själv för all den där onödiga smärtan ;)

xx
Kasslern .


Morfars biskvier borde fan få pris !

Allooo där.
Sitter just nu hos mormor&morfar, och dricker the och hemmagjorda biskvier :) MUMS!
Har haft en väldigt produktiv dag, gick upp tidigt och storstädade (damma, möblera om lite, etc), efter de blev det lunch med god lax och massa grönsaker :) Skulle därefter möta upp mamma här nere och fick då för mig att <hör & häpna> GÅ ner hit :O Tror att jag ramlade ner för sängen i natt och slog i skallen riktigt hårt eller nått :/ Eller är det kanske det fina vädret som gör att man känner sig lite ambitiös? Hursomhelst så stoppa jag i mina rosa hörlurar i örona, drog på lite winnerbäck på ipoden och satte den ena foten framför den andra.

Nu blir det till å ta de lite lugnt i trädgården innan solen går ner och sen ska jag iväg med Frugan och kolla på hus :)


Mina söta hörlurar kommer ifrån skullcandy :)


xx
Johanna

Springbreak !

Walla walla!
Har haft ett litet vårlov nu ett tag, men nu är jag back, have u missed me?
I det senaste inlägget jag gjorde så skrev jag att jag skulle berätta mer om om vad som hänt under kvällen senare. Men helt ärligt har jag glömt bort vilken kväll det var jag skrev om så vi skiter i det tycker jag ;)

Just nu ligger jag i jour-rummet på jobbet medans alla mina nära och kära är ute och roar sig, orättvist värre fan (fast vissa av dom dricker säkert så det räcker för oss alla ändå, haha)
Men men, med tanke på hur mycket vackra saker jag har hittat nu ikväll inför nästa shoppingrunda så lär jag ju jobba lite.

Såg förövrigt Kenny Starfighter på bio idag med grabbarna idag, haha Johan Rheborg är ju så klockren i sin roll, tokälskar honom! Han är juh så jäkla skön, så ... eh jaa..  BLOND helt enkelt ;)




Nej nu ska jag försöka blunda lite så jag får komma hem och pussa lite på min karl som har varit i Sälen den senaste veckan :)

xx
En kramsugen Johoe .