Kompisen.

Hittade ett tjugotal bilder på vår polare ovanför när jag kikade igenom korten från Varberg, jäkla fågel alltså. Slänger kanske upp några bilder från den resan senare förresten..

Första dagen i skolan avklarad. Första dagen som helt rökfri avklarad. Och vet ni vad, det här känns skitbra! Hoppas känslan håller i sig bara, peppar peppar.


HT11


Då var det dags då, hösttermin 2011 - min sista hösttermin! Blir pendla till Eskilstuna igen, men det gör ingeting (än), just nu ser jag fram emot att komma igång med sista året, få träffa alla gamla klasskamrater från innovationen som man inte har sett på över 1 år och komma igång med alla projekt. Man blir lite som ett barn varje gång såhär kvällen innan skolstart, haha. Kanske skulle packa väskan och vässa pennorna ;)

Vi ska nog kunna hålla varandra varma i vinter

Den här vintern ska de fan rustas upp, steg 1: Mycket bra (fin) jacka.

Äntligen.
Äntligen lyckats gått upp i någorlunda tid (9.30), äntligen lön, och äntligen helg snart. En helg som ska spenderas med fina vänner, bra musik, och en sista berusning på ett tag nu. Ser fram emot den här helgen med varenda fiber i min kropp. Inget/ingen kan stoppa den här helgen från att bli något annat än ett sjukt bra avslut för sommaren 2011!
Men först 1 dag kvar av grå vardag vilket idag innebär: Tvätta, städa, gå till posten, betala räkningar..

Goa trattarIgår kom mina fina svärisar från skråmsta in till stan med en hel icakasse med nyplockade kantareller till mig, MUMS!
Tror dom tyckte lite synd om mig efter mitt och lindas försök att plocka svamp, som resulterade i typ 20 kantarellbebisar i botten på hinken ;)

Ink.Jahapp..

Då var sommaren över då. Höstjackan och stövlarna står och hånar mig i hallen.. Och trots att jag är ett ganska stort fan av hösten så har jag lite svårt att släppa taget än måste jag säga. Har det över huvudtaget varit sommar? Måste antingen ha sovit eller jobbat mig igenom de soliga dagarna för det känns som att man kan räkna dom på en hand det här året. Jag är inte redo än för 8 månader av mörker..

Kändes som att jag köpte nya utemöbler för någon vecka sen bara?

Datenight m. Anna&Magnus

På jakt efter skogens guld

Sprang runt i skråmsta skogen igår med limpan medans det var uppebehåll på regnet, blev lite svamp även om största delen av tiden spenderades med kaffe och skitsnack på ett litet berg :)


Idag då. Var ut till Brunnby gård med L för att köpa på oss lite saker till middagen ikväll, sen blev det ett stopp förbi systembolaget och ICA maxi också, nu är det matförberedelser och städeri för hela slanten innan Anna & Mange kommer och spenderar kvällen med oss, det blir 3-rätters, vin och kanske lite spel. Känns ganska rättvist innan arbetshelgen sätter igång faktiskt.
Ja just det.. fyllde på med lite nytt bläck i onsdags, man ser en liten sneak peak på en av bilderna ovanför. Ska slänga upp en ordentlig bild såfort de har läkt ihop.

Helgen - Kräftfiske i skråmsta
Helgen - Vin hos Idaho

Behind the scenes

<3

Minisession med tjejerna

Kvällsnöje


Har planer på att somna innan 04 i natt.. Borde jag gå och lägga mig nu då kanske?
Ska bara redigera en bild till.. eller två..