Olle x 2


Efter att ha pluggat 15h i sträck igår, sovit 6h och sen gått upp och råpluggat i 5h till förtjänar har jag ätnligen skickat in hemtentan!! WOHOOOOO! Sen att man aldrig kan klappa sig själv på axeln och känna sig nöjd med det man gjort är ju en helt annan historia.

Nu ska jag iallfall ut på en efterlängtad joggingtur i den friska luften, sen blir det nog en lugn kväll. Helgen kommer bestå av av jobb till största delen, så vi får väl se vad orken räcker till.

Hemtenta, ångest och rosé.

Undviker min hemtenta, dricker te och slösurfar. Japp, så fungerar livet för den lata studentskan just nu, allt för att ge mig själv så mycket ångest och stress som möjligt över att jag inte ens har påbörjat mina uppgifter som ska vara inlämnade om 30 h..

Slösurfandet har iallafall mest gått ut på att jag sitter och dregglar över de här roséfärgade klockorna från Marc Jacobs. Har vart in på hemsidan och suktat efter dom ca 10.000 gånger det senaste året, så jag funderar faktiskt på att ge mig själv en examenspresent. Förutsatt att jag faktiskt gör (och klarar) den här hemtentan, överlever ännu ett examensarbete och lyckas få ut de det där jäkla papprena det kallar examensbevis.. Baggis?

Rosor på kinden.


A photo a day: My sky

 

 


Craaaving!


Träning v.12 (+ lillkussen)


Har jag berättat?


Att vi har fått för oss något så dumt som att springa tjejmilen?
Hmrf.. A vi får väl se hur det här går, har iallafall några månader kvar innan loppet så det kanske finns nån yttepytteliten chans att man faktiskt kan klara det..

Hursomhelst så innebär det här en jäkla massa träning för mig som har absolut noll grundkondition sen innan. Yttepytteliten chans var det ja ;) Men nu jäklar kör vi!!

Grafiska tryck.


Satt och pillade lite med grafiska tryck här om veckan, både egengjorda och lånade, och förstorade sen upp några som jag planerar att pryda väggarna med här hemma. Har svårt att bestämma mig för vilka jag skulle använda, ska bara använda mig av typ 3-4 st tänkte jag. Så vilka ska få vara kvar?

I väntans tider.
Träning, v11Skulle lägga upp lite bilder från Mormors födelsedagsfirande i lördags när jag märker att jag haft någon konstig inställning på under hela den dagen som gjort att alla mina kort kolsvarta och jättebrusiga, CRAP! Gick att rädda 10 av 100 kort, så jäkla tråkigt när sånt händer. Att man aldrig lär sig dubbelkolla inställningarna innan man åker hemifrån..

Förra veckans träning
Mån: 1h gym, tricpes/rygg
Ons: Jogging, cityringen (4km)
Tors: 1 1/2h gym, ben/rumpa

A photo a day: Favourite

Nya favoriter som jag fick med mig hem från frisören nu sist, rekomenderar varmt!

A photo a day: Makes you smileA photo a day: Something I wore, pt.2


A photo a day: Something I wore

Eftersom vår brevlåda inte direkt är det mest spännande motivet så hoppade jag över till nästa punkt.A photo a day: I adore
My new shoes.

Wiggle, wiggle, wiggle, yeah! Hey, I workout.


A photo a day: Breakfast


A photo a day: You


Vårstädning.

(Första bilden är tagen igår kväll och den andra bilden är tagen nu på morgongen)

Sorry about the crappy pics. Var iväg till min gamla frisör igår och efter 3 timmar kom jag hem med en ny hårfärg och en tom plånbok, men det var det värt :) Alltid lika nöjd när Carolina vart i farten!
Ska dit om någon månad igen för lite mer slingor och lägga i en djupare askfärg eftersom mitt hår alltid drar lite mycket åt det röda hållet efter en avfärgning, måste bara sälja rumpan i hamnen först ;)

A photo a day.

Tanken är alltså att jag ska bjuda på minst ett bildinlägg om dagen i en måndas tid, får väl se hur länge jag lyckas hålla det ;)

Tulpaner = vår


Ännu en vardagshöjare: snittblommor.

Det är något med tulpaner som får mig att känna mig sådär lite extra förväntansfull. Misstänker att det kan ha något att göra med att man oftast köper dem i samband med våren ;) Dom här finingarna har hållt sig i nästan en vecka nu, tipset med att stoppa ner en isbit i vattnet då och då verkar ju funka fint!

1 marsÅ så var mars månad äntligen här, välkommen solen, välkommen våren! FINALLY.
Träningsuppdateringen blev lite sen, det har varit full rulle den här veckan.
Idag har jag bland annat hunnit med med en heldag i skolan, en joggingrunda, städat, lagat mat, åkt och kollat in Sara&Jockes nya hus och firat världens bästa Jessi som bjöd på awsome cheescake :) Nu tänker jag inte soffläge och kramas lite med L. Nighty-night!

BTW. Älskar sugrören!