Stilleben






Hittade mysig ljusstakar på Nordik idag, nedsänkta till en 10:- st, serveringsbrickan inhandlades i Stockholm i helgen och rosen är kvar från alla hjärtans dag <3

---

Tänker, funderar, tänker lite till. Tillslut blir hjärnan överhettad och allt blir bara svart istället. Nej jag behöver nog ett varmt bad.. Återkommer vid ett muntrare tillfälle tror jag.

Tämjer drakar

Min räddare i nöden på morgonen.. Men nu börjar det bli tomt i vår lilla kaffeskål, och det känns inte som prio 1 när det ekar i plånboken :/

A way of feeling..

Jag vill bara vara ledig, strunta i allt och gå runt i solen och lära känna min kamera lite bättre..

Teambuilding

I onsdags var det äntligen dags för lite teambuilding, på schemat stod 2 timmar på arosfortet, sen en 3-rätters
med  vin, spel och massa prat här hemma :)

Carro gjorde förrätten, bruschette med tomatsalsa och mozarella, i bakgrunden ser man en liten skymt av Emilias sallad också :)

Limpen gjorde crepes med skinka till huvudrätt

Och jag gjorde vitchoklad pannacotta med limemarinerade bär for dessert.


3 tummar upp för kvällen, gårdagen däremot bestod av träningvärk, sömnbrist och bakfylla ;)

Orly - Matte vinyl

Fick ett litet paket idag, hade beställt ett mattsvart Orly-lack från ebay för ett tag sen, blev riktigt snyggt på :)
Tummen upp!


Almåsa

Som sagt Almåsa var riktigt underbart! Rekommenderar det starkt, riktigt vackra hus med jättemysig inredning, vackra miljöer, trevlig personal och grymt god mat!
När vi kom dit så hade vi precis missat lunchen (eftersom vi lyckades irra bort oss på vägen dit, vilket egentligen inte gjorde så mycket, det var faktiskt rätt trevligt att åka runt och kika på de fina landskapet), dessutom så gjorde kocken iordning varma baugetter och te till oss så det ordnade sig ändå ;)

Efter det kikade vi runt, tog en promenad längs vattnet och njöt av det fina vädret. Sen tog vi ett dopp i poolen och bastade lite grann innan det var dags att röra sig mot vår "stuga" för att göra sig iordning inför middagen.

Kvällen fotsatte sedan med att vi fick ett glas champagne medans personalen <som förövrigt var blinda allihopa> kom och berättade hur middagen skulle gå till. Sedan slussades vi ut till en annan byggnad där man gick parvis genom en mörk gång innan man blev eskorterad till bords. Allting var becksvart, jag trodde ändå att man skulle se någon form av konturer och att vi kanske skulle få se lokalen i ljust tillstånd innan men nope, det var verkligen kolsvart, riktigt spännande! De tog ett tag innan man vande sig med att hälla upp vin och hitta maten på tallrikarna ;) Eftersom de inte berättade var det var för mat så blev det vilda diskussioner mellan rätterna om vad det var man just hade ätit. Vi satt 4 par/bord och ingen var ju direkt blyg i mörkret, alla pratade på och vi satt och försökte lista ut hur rummet såg ut och vart alla var. Största problemet vid vårt bord var att hitta kapsylöppnaren haha.

Sjukt annorlunda men riktigt trevligt, de blinda servitörerna sjöng och bjöd på underhållning där inne i mörkret och efteråt så gick vi och paret som satt mitt emot oss under middagen tillbaka till huvudhuset för lite öl, dart och sällskapsspel i biblioteket.

Dagen efter bjöds det på en ordentlig frukostbuffé innan vi drog oss in mot Stockholm igen, inget man direkt tackar nej till ;)
























Kameran fick inte följa med på kvällen, konstigt nog fick man inte ta kort där i mörkret.. hmm?? ;)

So fluffy i could die

Har haft en riktigt grym helg!
Gårdagen var hur mysig som helst, bästa dagen på länge! Slänger upp några bilder och berättar mer i morgon tänkte jag, nu ska jag njuta av dom sista timmarna av den här veckan i soffan med film, choklad, och min elskling!


Blev lite shopping innan vi åkte hem från Stockholm idag, bland annat nya morgonrockar som vi kan smyga runt i här hemma.. AND THEY'RE SO FLUFFY I COULD DIE!!
Parfymen fick jag i present av L, har gått och smygluktat på den varje gång vi har vart ner på stan, misstänker att han tröttnade på parfymhörnan tillslut ;)


Okey, nu kom levve nyss och gnuggade loss mot min rygg i sin fluffmorgonrock.. dags att röra sig mot soffan alltså..

Gigantoss

Invigning av dessa skönheter i helgen, får nog bli på lördagen, känns som att det kanske inte går så bra att dansa runt i dom hr i morgon ;)

Har äntligen hittat min kameraladdare, ska försöka lägga upp alla bilder från de senast typ, halvåret..

Njuu sa ja!

Nu börjar livet lugna ner sig lite grann här hos Högberg/Levin, vi har fått någorlunda ordning i lägenheten, skolan har dragit igång ordentligt och Max är back in buisness! (För er som inte vet så var Max spanskflaggad ett tag)

Jag ska strax bege mig ner mot staden för lite ärenden som måste fixas innan helgen. Ser fram emot den här helgen riktigt mycket, i morgon ska jag och Carrobarro bege oss mot el stockholmo för att gå på mitt livs första förlovningsfest. Det är Yasmin och hennes pojkvän som ska förlova sig och eftersom det har andra kulturtraditioner än oss mellan svenssons så blir det en stor fest med närmare 300 (!) personer, kommer nog bli skitkul!

Sen blir det att fara tillbaka till Stockholm igen på lördag, men det här gången med min kära sambo, vi ska ut till Almåsa för en miniweekend och prova på det här med mörkerkrog, har ju försökt att få in oss på en plats sedan innan jul men det har varit fullbokat, men så ringde jag igår och övertalade dom till att trycka in oss. Får väl se vad vi har gett oss in på..

Hoppas bara vädret vänder, okey för kyla men det är inte så mysigt att ta länga promenader längs vattnet om det snöar?? Jag sitter här hemma och försöker framkalla våren nu, går sådär..


Drog iväg till plantagen igår och köpte lite vårlökar som jag planterade i den fina Marimekkoskålen jag fick av mamma i födelsedagspresent, kan ju sitta och stirra på dom och inbilla mig sol och gröna gräsmattor..