Äntligen

Idag har jag och Levve hittat lösningen på vårat badkarsproblem.
Lösningen är 151 kvm, ligger på kyrkbacken och kostar 3 miljoner.


Dubbla badkar, hell yeah ;) Haha. Slår halksyddslösningen rätt hårt!

Stället hade även en del andra helt okey egenskaper..
10.000 i månadskostnad är väl inte så farligt ;)


Concrete

Betong är ett sjukt underskattat material
För fet för ett fuck

Nej nu skiter jag i att jag är sjuk, ska fan leva på gymmet från och med nu.
Var precis iväg och fick mitt fett mätt. DÅLIG IDÈ.
Från och med nu blir det isbitar och och kanske en och annan gurkbit...

D7000

Det här med att köpa ny kamera har ju inte varit det lättaste, när jag väl bestämt mig efter ett jäkla långt övervägandes så säljer jag iväg min bebis och lyckas spara ihop tillräckligt med pengar för att köpa min d90 som jag har spanat på så länge. Men sen när jag väl ska åka och köpa den så är den slut på tamefan varenda butik? Whats up with that? Den har liksom stått och hånat mig från hyllorna varenda gång jag har gått in i en teknikaffär tidigare?
Hursomhelst så har jag inte fått tag i den än, iallafall inte för ett vettigt pris..

Men så i natt förstod jag helt plötsligt varför.
Efter en pressrelease där dom avslöjar ett släpp av en ny kamera. Kanske är det meningen att jag ska spendera min framtid med dig.Dog precis lite grann..


Pågående mantra: Jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk..Kiss my _ _ _ _

Nu till hösten vill jag måla mina läppar mörkröda, lite år det lila-bruna hållet. Nästan plommonfärgade..
I like.Reminder to myself:
Kom ihåg att köpa blothing powder på MUS clubkväll nu i serptember!
..Kanske slinker det ner ett läppstift också.. :O


Otursbarn
Om ni bara visste vad jag gör för er.. Jag tar på mig ansvaret som otursfågel så att alla mina nära och kära slipper det liksom, ni lär ju tacka mig någon dag ;)

Åker ner på stan en snabbis, bestämmer mig för att parkera i punkt, det blir billigast eftersom jag bara ska spring in och byta en tröja på Gina, när jag väl står där inne så ringer syrran, möter upp henne och brorsan och tar en snabb kaffe och byter några ord, skyndar mig sen tillbaka till parkeringshuset för att betala och åka vidare, väl påväg ut (där man sticker in sin biljett för att komma ut ur parkeringshuset) så är jag lite ouppmärksam och märker inte att jag stoppat in biljetten upp och ner, så jag slänger biljetten i papperskorgen och väntar på att bommen ska åka upp, men det gör den inte.. flera bilar står på rad efter mig och väntar otåligt på att jag ska flytta på mig, men thats not gonna happen, bara försöka backa ut, parkera om bilen och ta sig ner i varuhuset och betala dygnsavgift för att få en ny liten papperslapp så jag kan åka hem, WTF! Helt plötsligt blev den där tröjan rätt dyr.. hrmf.. Okey, ingen big deal direkt, men det är sådana där saker som jag JÄMT lyckas med..

Nej om man kanske skulle röra sig mot friskis och betala avgiften så att dom låser up mitt kort igen (hade ju tydligen inga pengar på kontot den dagen autgirot för mitt gymkort skulle dras, vilket är konstigt då mitt kontoutdrag säger annorlunda) som sagt, WHY ME?


Liseberg by night

Naken, ja exposed liksom!

Japp that's how I feel utan min kamera, även om jag inte experimenterade så mycket så känns det tomt nu när man inte har någonting alls att pilla på. Drog iväg igårkväll helt pumpad och förberedd att komma hem med en ny älskling i famnen, men tro det eller så var den slut på alla kedjor i hela stan? W-T-F!
Dessutom har jag hört rykten om att d90:n ska bytas ut och att det kommer ut en förbättrad version rätt så snart... Ska man kanske ha is i magen och leva kameralös ett tag till, tills uppföljaren introduceras (ingen vet när det kommer hända)? Tuffa val fan..
Övrigt då?


Jo fortfarande konstant huvudvärk, från det att jag vaknar till det att jag går och lägger mig, är inne på dag 10 nu, weird as hell.
Annars är dagarna fullplanerade i stort sett hela tiden med allt mellan himmel och jord, men är rätt slut när man stänger ögonen om kvällarna, men jag älskar det! Äntligen har man tillbaka lite rutin i livet igen :)
Den här veckan var tanken att jag skulle få sällskap till träningen, Emma my love skulle komma igång igen, men det går sisådär, igår fungerade inte mitt kort och idag fick damen förhinder och jag hade extrem huvudvärk.. ehh.. ja, nytt försök i morgon då.
Skolan har kommit igång ordentligt, och då menar jag ordentligt. Ingen ro, ingen vila. Uppgifterna levererades på hög och man har fullt upp med kurslitteraturen på kvällarna. Men jag klagar inte, är bara nöjd att faktiskt få fortsätta studera ^^

Nej sängen, handledning i morgonbitti och jag behöver verkligen lite ny energi tills dess!
Levve skulle fota bilen så jag passade på att låna Robbbans kamera en sväng ;)

Doris va namnet..

Vem bestämmer vilka människor som ska vara lyckliga att få leva med fotografiskt minne? GIVE ME THE NUMBER!

När jag efter mycket stånk och stön, och 4 omstarter äntligen läst klart ett kapitel ur en av mina nuvarande kursböcker, så kan jag för guds namn inte komma ihåg var det var jag precis läste.. Typiskt.