Congrats kungen!

Dom där nelly är förjävla duktiga ibland!
cravings

Väjlbårj idag då, vi får väl se vad kvällen bjuder på, så länge jag får umgås med folk jag tycker om och se någon stackars eld så är jag nöjd :) Blir förhoppningsvis rätt lugnt, ska upp och jobba i morgon och det går så mycket lättare när man är pigg :P Nej nu kom den en naken man ut ur duschen här.. ba-ba!

Because you care .


Glassfavorit

Sjukt sugen på en 88:an!

Trött på systemet

Dagen har rullat på snabbt, har hunnit med att jobba, träna och varit iväg till återbruket :) Nu har jag precis lagt på telefon efter ett samtal med med HR supporten från IKEA och tydligen så är det helt jävla omöjligt att dra normal jäkla skatt på mig så länge jag bara jobbar på IKEA och inte jobbar heltid :O Blir tokig.. Dom drar alltså bara en viss % av mig vaje månad den här månaden blev det typ 8%, vilket med all säkerhet kommer leda till att jag får betala tillbaka nästa år, gaaah - blir så trött på systemet ibland...

Nej nu ska jag ägna mig åt positiva tankar här ett tag och läsa lite kurslitteratur istället.

En bild som ger positiva tankar, från i lördags morse - frukost på balkongen i solen med världens bästa man!

Vill du bli svettig med mig?

Efter gruppmötet så blev det hem och laga mat - jättegod fisk och skaldjursgryta, sen en sväng ut till Skråmsta för att byta till sommardäck på maxen, och sen vidare för träning tillsammans med L. Var faktiskt första gången vi tränade tillsammans trots att vi har gått på samma gym i ett halvår snart. Vet däremot inte om man tog i lika mycket som man borde, blev liksom lite distraherad ;)

Ett äpple om dan' håller doktorn från stan!

Nu duscha sen sooova, ska upp och jobba tidigt i morgon. Eller ja, jag ska på "kurs" typ, men ändå - tidigt. Och jag vet inte ens vart jag ska vara, om jag måste vara ombytt etc så jag lär ju¨åka dit ännu tidigare.. Suck.

Morgonstund har guld i mun

Och solen fortsätter skina, I LOVE IT.
Har nyss tryckt i mig en brunch som bestod av fruktsallad med vaniljyoghurt, scones med philadelphiaost och blåbärsmarmelad, grönt te och färskpressad juice, mycket smarrigt! Nu sitter jag och avnjuter en espresso innan jag ska ta mig till skolan för gruppmöte, vad resten av dagen består av återstår att se :)

Älskar mina fina espresso-koppar som jag fick av mamma i födelesdagspresent :)

Moments från i lördags - Sara och Levves B-day party


Får nog lov att köra några toningar innan det röda pigmenten försvinner ur håret eftersom jag helst vill undvika att färga det, men tyckte annars att färgen vart helt okey :)











Alltid lika trevligt att umgås med våra fina vänner!
(Inte lika trevligt morgon efter när man vaknar upp och inser att hela lägenheten stinker gammal däremot, bläää)

 


Måndag, once again

Dagens lektion och gruppmöte blev inställt och istället blev det en skön sovmorgon för mig, niiice. Eller ja egentligen så tjänade jag ingen sovmorgon eftersm jag iallafall måste gå upp tidigt i morgon istället och ha gruppmöte. Menmen.

Har iallafall storhandlat idag, vilket tog över 2 timmar (!), sprang runt som en yr höna, tappade bort vagnen, fick avstämning osv.. By the way - varför får man bara avstämningen när man handlat över 5 kassar mat som man måste plocka upp igen, och alltid när man handlar själv? Whats up with that liksom.. ?

Jag och L hoppade träningen idag och hade istället en lugn hemmakväll och bakade scones och kikade tv, riktigt skööönt. Nu ska jag övertala min kropp om att den är trött..



Goa gubbar

Är fan riktigt sur på vädret, hur kan det gå från +15 ena dagen till snöstorm nästa dag? Inte konstigt att folk är konstant sjuka.
Vår hall är överfull med 3 olika säsongers jackor och skor för att man ska kunna vara förberedd på morgonen, sjukt ju?

Jag trotsade iallafall snön med att äta årets första jordgubbar, smakade som en liten bit av himmelen ungefär.


strawberries.

Efter boxningen nu ikväll så drog jag med mig L till Maxi, och jag måste säga att det är riktigt rogivande att strosa omkring där efter klockan 21 när butiken är helt tyst och man inte behöver trängas med nittontusen kundvagnar och stå en halvtimme i kö.


trött på att behöva färga utväxten var tredje vecka och nu när sommaren <förhoppningsvis> är på ingång så är det svårt att underhålla den röda färgen utan att den blir rosa-dassig av solen, så jag tog beslutet att försöka tona ner lite åt det bruna hållet.

Food

Klockan är 22.21 och jag har nyss tryckt i mig 3 leverpastejsmackor, det är sjukt vad jag är hungrig hela tiden. Dags att sluta med shakes:en på dagarna ett tag nu så kroppen får i sig lite riktig näring och man kanske slipper den här hungern varje kväll.

Gårdagens middag blev kycklingwraps, snabbt och gott!

Ingredienser: Kyckling, paprika, purjolök, creme fraiche, curry och en massa andra kryddor


Blev däremot lite för stora kycklingbitar, vilket gjorda det svårt att rulla wrapsen


Smask


Bonus på kortet

Är nog första gången jag får en bonuscheck på över 50:- wohoo! haha


I min te-burk








Dom nya övningarna börjar kännas...

Träningsvärk träningsvärk, TRÄNINGSVÄRK och jag misstänker att det inte kommer bli bättre i morgon.. Är iallafall klarskolad, klartränad och klarsolad för dagen. Har precis sattit upp tvättid och slängt i mig lite mat. Nu väntas ett bad i hopp om att mina muskler ska mjukas upp lite.

Idag börjar min kropp känna nikotinbrist, vilket gör att alla runtomkring en verkar dumma i huvudet.. Som tur är har jag inte sagt något dumt (än) men tankebanorna idag har varit minst sagt mordiska.

BTW är så grymt irriterad på hur Friskis har gjort om sin gymlokal på Björnövägen, maskinerna står huller om buller och ska man stretcha så får man göra det på en matta mitt i smeten, där dom dessutom har tagit bort tavlan med stretchövningar så att dorisar som jag inte vet vad fan man ska göra längre!

Ett stycke arbetshelg

I'm back.
Helgen har mest bestått av jobb och massa mys med L. Mycket behövligt, eller ja.. inte jobbandet men myset ;)


Så skönt att ha hjärtat hemma igen



Prövade Ben&Jerrys mangosorbet igår till söndagsfilmen men blev inte särskilt imponerad måste jag säga..


Idag så hade jag varken skola eller jobb på schemat så jag tänkte att jag skulle ta itu med veckans att-göra lista, men av någon konstig anledning så somnade jag inte förrän 5 i morse och sov sen halva dagen :/
Hann iallafall med att hämta ut sommarschemat från jobbet, ringa runt till alla läkare i Västmanland (utan att få tag i en enda som verkade vettig) och lite solhäng på Emmas altan.
Resten av kvällen har spenderats på gymmet, först på schemat stod gym-instruktion, sen skulle jag och Emma pröva ett nytt aerobicspass men det var sög så vi gick ut efter halva passet och lyfte lite mer skrot istället.

Nej sova lite kanske, så man orkar upp till skolan. I morgon är det nämligen dags för koncernledningsmöte 2, vi får väl se hur det går..


I’m a fish out of water without you

Love is missing someone whenever you’re apart, but somehow feeling warm inside because you’re close in heart -

Doris

Någon som har något bra tips vad man kan göra mot tillfällig sinnesförvirring och kort minne? Tycks lida av det, och det blir bara värre och värre, varenda gång jag är på affären lyckas jag glömma minst 2 saker, och upptäcker alltid det här efter att jag kommit hem så att jag måste vända på klacken och gå tillbaka. Den här gången hade jag tillochmed förberett med en liste (trots att jag bara skulle 5 saker) och lyckades ändå komma hem utan både matlagningsvin och muskotnöt, WTF!? Hrmf...

Nu är lägenheten klarstädad iallafall, sitter och väntar på att golvet ska torka så man kan röra sig runt utan att lämna fotspår överallt.
Fick tag i lite nya teer nere på stan så nu ser jag fram emot att krypa ner i soffan efter träningen med en varm kopp och en ruta mintchoklad :)

Dom hade fått in lite nya te-smaker inne på teboden vilket inte gjorde de lättare för att välja som brukar ha beslutsångest så fort jag går innanför deras dörrar ändå! Men det blev två gröna tesorter, en med smak av citron och ingerfära (gyllene drömmar) - som luktade gudomligt! Och en med smak av hallon, citronmellis och lavendel (grönt&skönt).

Varför går man inte oftare till torget och handlar färsk frukt och blommor? Hur mysigt som helst att strosa runt bland stånden, frukten är inte lika besprutad och de mesta är billigare än på affären.

Passade på att inviga dessa nya favoriter som jag fått av älsklingen i present, och dom var verkligen jättesköna att strosa omkring i, kommer nog nötas ut ordentligt i sommar :)

Vi kan sjunga tyska visor du och jag

Pluggat, plockat, diskat, dammat, städat toaletten, dammat ur skåpen och dammsugit. Nu ska jag skicka i mig en shake sen ta mig ner på stan, köpa nytt te och gå förbi torget och köpa lite frukt tänkte jag innan det är dags för allvar igen (kvar på schemat står skura golvet, vika tvätt och plugga lite till innan kvällens box-pass). Hörs sen!

Vinrus

Helluuu, allt bra?
Med mig är det toppen iallafall, har haft en fullproppad dag som avslutades med tacomys tillsammans med mina underbaringar :)

Nu sitter jag här och avnjuter mitt 3:e glas vin, ska strax tvätta bort sminket och krypa ner i sängen men det är något som fattas.. JO MIN PLUTT.
Saknar min bäääbe så mycket. I vanliga all brukar jag tycka att det är skönt att få några dagar för mig själv då och då när han åker iväg på "affärsresor" men den här gången så vill jag faktiskt bara att han kommer hem. Känns så tomt här hemma, och jag saknar hans närhet.. Men men, får bita ihop. Nu är det ju faktiskt bara 2 dagar kvar tills han kommer hem.

Tooolen

Soooool, sol inne och sol ute. NICE!
Sitter och surplar morgon-te och ska strax bege mig iväg på intervju på Lagerhaus, efter det blir det en snabbis hem till Enköping och sen direkt hem och gymma. Sen skynda sig hem och försöka städa upp lite innan tjejerna kommer hit och ska käka, puuh.. Känns som att vissa dagar har innefattar för några timmar :P

Prinsessan på ärten (varning för interna skämt)

Veranda-hänget var trevligt, hamburgarna goda och hamstern var glupsk, så det tackar vi för! Tyvärr så fick Jakob för sig att ta dubbelost (!?) när han skulle ta mat andra gången och efter det blev stämningen aldrig densamma igen ;) HAHAHA.. Nej men det var mycket gott, och jag och Emma kom iväg och tränade tillslut. Eftersom dom tydligen har ställt in vårt älskade hush-hush-pass på obestämd tid så fick det bli gym istället - mycket seriöst träningspass . . NOOOT :P Fick för mig att jag skulle springa fort vilket ledde till att jag fick dricka mycket vatten för att inte tuppa av, vilket i sin tur ledde till att jag mådde mycket illa och inte kunde göra resten av övningarna typ, hmm, taktik-byte?

Har även lyckats få tag på en instruktions-tid nu på gymmet, tog ju bara 2 månader :P Nu gäller det bara att jag ska komma ihåg att gå på den också. Måndag klockan 18.00 inte 19.00!

Några roliga bilder på söta Alicia från i lördags, hahah.

Blue my mind

Okey kan bekräta att 20.50 var för tidigt för att gå och lägga sig igår, somnade inte förrän 00 iallafall..

Dagen i stora drag - skola - tvätta - balkonghäng (kaffe, läsa, läsa, dator, läsa) - och nu ska jag snart röra mig mot Emma och Jackes altan, har blivit erbjuden burgers fan :) Och vem tackar nej till det när man har druckit shakes det senaste 7 måltiderna? Inte jag iallafall..

Ska man behöva fika själv i det fina vädret så ska man iallafall få gott fika - hasselnötslatte med extra skum, kiwi och choklad (som jag lyckades tappa bort påvägen ut till balkongen?)
Slängde även på lite vårigt lack medans jag satt och filosoferade på balkongen


Såg nu att vårt aerobics pass var borttaget den här veckan igen :O:O Vad är det som händer?? Det här är inte okey! Jag strejkar fan snart..

come what may

Vill skrika..! Eller gråta eller åtminstone så vill jag veta vad det är jag vill.. Ibland blir allt bara fel, inuti och utanpå. Det man tänker blir fel, det man säger blir fel och det man känner blir varken vad man säger eller tänker. Ibland är det bara kaos helt enkelt.
När det blir såhär för mig så brukar jag försöka distansera mig ett tag, fly undan tills tankarna får lägga sig och man vet vad det är man egentligen menar och känner, men idag verkar inte det fungera..
Så jag tror jag går och lägger mig istället..

BIGBABY

Så jäkla cool! Snacka om comfort liksom.. Lite jobbigt när man ska kissa kanske, men ändå. 
599:- BIKBOK

Nämen se där

Fick precis veta att jag ska iväg på arbetsintervju på onsdag, trevligt trevligt :)

Blev tipsad om en tävling man kan vara med i från Solresor, där man kan få chansen att åka iväg till valfritt resemål för att skriva en resedagbok i sin blogg under hela resan och berätta om hotellet, resmålet, utflykterna, maten och stämningen. Hur underbart låter inte det?

Chansen att man vinner är nog inte så stor, men vi får väl hålla tummarna!

I'll hook you up with some poetry

Hellu, 2:a dagen på den här kursen och den känns fortfarande spännande, fan det här kan kanske bli bra ;) Det enda som känns lite motsträvigt är att vi måste göra ett sälj-speech där vi ska sälja oss själva på 10 minuter, kanske inte verkar så farligt men grejen är att vi får individuella poäng av varje klasskamrat :/ Så man lär ju försöka dra fram varenda liten gnutta kreativitet som finns i kroppen nu..
Tror däremot att det kan vara riktigt lärorikt det här :)

Annars idag då? Ja hörrni, inte mkt. Inte mkt alls.... Vill iväg och träna men min kropp vägrar ju bli frisk så man lär ju hålla upp ett tag till, vilket verkligen suuuuger. Varför är det alltid såhär, så fort man kommer igång och känner motivation till att leva lite hälsosammare så säckar kroppen ihop och så försvinner all den där motivationen som man har kämpat så hårt för att bygga upp?

Men nu sitter man här iallafall, träningssugen, sysslolös och alldeles för rastlös för att ligga och vila, vilket man kanske borde göra om man vill bli frisk. It totally blows. Har till och med börjat läst den icke-obligatoriska kurslitteraturen, och då är det fan illa, haha.


Kan ju glädjas lite åt att vårt vackra turkosa påskris har börjat slagit ut såhär lagom efter påsk nu ;)
Trots sjukdomar och annat elände så är jag helt lyrisk över att det känna som våren äntligen är här! Idag kunde man sitta på bänken utanför skolan och njuta av sitt kaffe i solen, och inte en enda snöhög fanns i sikte, WONDERFUL!


xx
Johanna

Början vs slutet

Today har jag och Limpan tagit ett stort beslut, inga fler limpor! Med andra ord, så ska vi helt lägga ner rökningen, på riktigt den här gången från och med måndag! Så alla som läser det här var beredda på en jobbig period. Vi kommer att behöva stöd, sympati, förståelse och massor av glass!
Nu jäklar! GOGOGO!

Idag har våran nya kurs sattit igång och jag är faktiskt riktigt motiverad, jag tror den kommer bli riktigt intressant och det känns dessutom som att man verkligen kommer att få ut något av det uppgifterna vi ska göra :)

Nu står Limpan och röker.. Hmm...





Töntar

Kul att dom STÄLLER IN vår träning efter det att jag har hämtat Emma och vi har tagit oss till Rocklunda.. wtf..

Hemma igen :)

Hemma igen efter en jättemysig helg in Italy :) Hade lite otur med vädret och att jag var sjuk hela helgen men förutom dom små missödena så har vi haft det underbart! Hotellet var jättefint med en helt sjuk frukost, maten var jättegod och jag&L fick spendera riktig kvalitetstid med varandra, som sagt helt underbart!

Eftersom det var en kort-weekend så vart det 2 intensiva dagar med shopping, promenader runt i Milano och goda middagar. Tyvärr så regnade det hela helgen, men vi var förbereda med paraplyer :)

(bildregn från Milano)




















Awsome! Kameran fick tyvärr bara vara med en av dagarna och ändå är det här bara en bråkdel av bilderna. Ska bli kul att få sätta sig och redigera lite sen :)

Nej nu ska ja iväg och hämta Emma innan träningen.
xx
Johoe

Easter egg


Mitt påskägg från L
Bästa påskägget ever ;) haha.

Och vet ni? Idag draaaaaaaaaaaaaar viiiiiiiiiii :D:D Ska hoppa in i duschen strax, sen en sväng förbi stan innan vi ska packa ner det sista i väskorna (:


xx
Johanna

Tuttar överallt

Vinkvällen var trevlig och det blev en snabb utgång, jag och emma var väl krogen en halvtimme kanske :P Kvällens tema var nog boobs, haha.

Idag har jag inte fått någonting alls gjort i stort sett, tog mig ner på stan för lite spraytan och ett försök att hitta lite saker jag behöver till Italien, men icke. Sen drog jag och Emma hem till Linda som bjöd på sallad och cheesecake. Och sen dess har jag typ suttit och stirrat in i väggen, mår illa som fan av någon konstig anledning, har gjort det hela veckan till och från, kanske har ätit något olämpligt :/

Ikväll blir det ta de lugnt och kika på film med L, och försöka hitta allting vi behöver ha med oss i helgen och slänge ner i en väska, sen är det bara sooova som gäller så man håller sig pigg när vi kommer ner Milano :)

Nej om man skulle göra ett ryck och laga mat kanske?