You dont even want to know . .

Nää... är för bakis för att skriva, händelserik kväll igår iaf. Både både gott  ont, vi tar det i morrn i stället ;)

xx
Bakistrollet

Rockare dricker också champagne :)

Har haft en lugn dag, var iväg en sväg till Hälla för att träffa pappa och bästa sötaste lillasyster ett tag :) Sen blev det till å åka hem till emmas pojkväns lägenhet och laga lite mat med Jessica och Linda :) Lax med fetaost och ruccola blev det ikväll :)
Nu håller vi på att göra iordning oss, kör rocktema ikväll så jag drog på mig skinnbraxorna och nitskärpet ;)

Nu har vi precis poppat upp första champagneflaskan och lyssnar på Lindas jäkla Flo Rida - Round round ;)
Tanken var att vi skulle dricka mimosadrinkar och jäger, och sen glida ut på BMB bara vi tjejer, men planerna ändrades och förmodligen spenderas kvällen på konrad tillsammans med massa roligt folk :) Jägern bytte vi ut mot tequila och gin men mimosadrinkarna håller vi hårt i :P

Syns i dimman sen då, rapport om kvällens gång kommer i morgon!





xx
På rosa moln glider vi omkring och vi fattar ingenting ;)




Burn piggy burn .

Middagen var mysig :) Hann åka förbi pappa en sväng också innan mamma skulle hämtas. Alltid lika underhållande att hälsa på därute 1 timme då och då ;)
Sen blev det storhandling och middagslagning.
På menyn: Kotletter med grädd & -samal oelek sås, potatis, sallad och vitlöksbaugetter. Till efterätt så friterade vi banander och åt vaniljglass :) 
De flög även ner en liten bananfluga i frityrsmeten. Moahaha tänkte jag och ville så resulatet av en friterad fluga, men inte nej.
Som vanligt skulle dom andra leka green peace och rädda flugan, typiskt tänkte jag, ännu en actionfri kväll.. Men det vända när diskussionerna kring hur man lagar kött kom upp igen ;) Blev iaf en väldigt god och mysig middag, och efteråt blev det till att se finalen av Lets dance innan vi begav ut i snöovädret för att åka hem till L igen.



xx
Johanna


Johanna vs. livet, 1-0

Jag har inte salmonella iaf :D:D:D
Läkarn ringde i morse och sa att proverna kom tillbaka negativt, vilket innebär att jag får jobba sen så fort jag blivit frisk :D Weeiii ! !
Vad det var visste dom inte dock, något form av magvirus, men men who cares?

Håller på att göra mig irodning, ska hämta upp mamma på jobbet i Enköping så ska vi handla lite till middagen som mamma ska laga åt L ikväll som tack för hjälpen med bilen :)

Vad ska ni göra ikväll?

xx
Nötkärnan, hehe.

She was spending money like it was going out of fashion .

Skulle ha följt med ut igår för att fira Åsa på kvällen, men det slutade med att L fick gå själv på krogen och äta våfflor medans jag och AD hade myskväll med hemmabakade mini-pizzor och film :)

Today började med en välbehövd sovmorgon och sen jättegod frukost innan jag begav mig ner på stan för att möta Emma :) Vi körde en shoppingrunda fram till klockan 15.00 då hon skulle iväg och jobba, den lilla förken åker ju till Thailandet i morgon, så det var trevligt att få umgås lite innan hon drar. Speciellt eftersom vi inte kommer kunna umgås efter det att hon kommit hem heller, förran hon slutat vara brun ;)


Resultatet av min shoppingrunda:



En vit "skrynklig" oversize t-hirt, en beige chino-kjol och rosa rouge som jag tror blir snygg nu till våren :)





En svart, kort skinnjacka :)





2 par chinos (svarta & gråa)



Åkte sen förbi affärn och handlade lite innan jag åkte hem till pojkarna (levve & AD) som stod och målade actionfigurer på väggen i vardagsrummet. Eftersom jag inte är den mest graciösa och tursammaste tjejen i världen så kom vi fram till att det var nog bättre om jag inte hjälpte till, så jag fick ägna mig åt matlagning och bakning istället.

En galen muffinstant :)

 
Resultet av männens kladdande på väggen


Nu ska vi inväga den nya atmosfären (som för övrigt blev riktigt nice) med lite nybakade toblerone/tiger-muffins och film :)

xx
Johooooe


Du har fångat en ängel ;)

Haha, min älskling säger att jag inte är nå trevlig att vakna brevid när jag är bakis, har mens, slutat röka, förkylning, urinvägsinfektion, och förmodligen salmonella. Förstår inte vad han snackar om?

Nej det här är min plan: Jag samlar på mig ALLA sjukdomar och krämpor jag kan tänka mig nu här under en vecka och sen så är jag frisk som en nötkärna sen resten av året, weeeeeiii :D Smart va?
..Önskar bara att det kunda va så också :S Helt ärligt så är jag så förbannat trött på min egen kropp just nu. Någon som vill byta?
Funderar på att frysa ner mig själv och sen får någon tina upp mig när dom har kommit på hur man kan byta ut sin kropp  (Y) Vafan spelar det för roll att man försöker sluta röka, eller äta rätt när man iaf spenderar minst 2 dagar i månaden på sjukhuset? Nääe, nu får et banne mig vara nog, jag säger fan upp mig!

Så.. Nu är jag klar med mitt lilla bittra utbrott :)

Vaknade vid 7 i morse och kunde inte somna om då magen fortfarande spökar som fan, som tur är har jag ju världens bästa pojkvän som gick iväg till affären och köpte blåbärssoppa, tranbärsjuice, färskpressad aplsingjord samt gjorde god baugette och bjöd på i sängen :)
Har efter det legat kvar i sängen i sisådär 6 timamr och roat mig med tv-shop och b-serier från 90-talet :) Night rider is the shit liksom, NOOOOT.

Har iaf lyckats lyfta på mitt feta arsle, fått på mig kläder och sattit mig vid datan, tummen upp för dagens prestation liksom (Y)
Nu sitter pojkarna i vardagsrumemt och leker med färg och nålar och jag funderar på att trotsa sjukhusets får-integöra-lista och laga lite mat till oss istället för att sitta här och försöka fundera ut hållbara argument till varför jag MÅSTE beställa de där bedårande sandalerna på nelly.se :P


xx

En tacksam Johoe som älskar Brämhults :)


Goooo morron, gooo morron !

Eller good afternoon kanske :P
Var inte in och skrev något igår kväll tyvärr eftersom jag i mitt då berusade tillstånd tyckte att jag hade viktigare saker för mig (vilket jag senare insåg att jag inte hade, men men)

Gårdagen i sammanfattning:

Jag, Linda, Tesse & Pia åkte iaf ut till Jessica igår på eftermiddagen där det bjöds på mat :)
Mat-hitler (frugan) stod och skällde på stackars Jessica under hela matsessionen dock, sådär kan du inte göra hit och så där kan du ju inte göra dit medans vi andra mest irrade runt som vilsna höns fram tills allt var klart.
Slutresultet blev iaf mkt bra - förutom såsen, gissa vem som hade ansvar för den ;) Hahha, nää nu ska jag inte mobba dig mer frugan (:

Senare på kvällen drog vi till Västerås, först förbi älskling en snabbis, lämnade av Maxen och fick lite kaffe, sen drog vi vidare till Emma, där vi körde en vin-drickar-tisdag-för-alla-arbetslösa-barn (:
En mkt trevlig kväll, körde TP young version, åt kex och ost & snackade massa skit.
Kom även fram till vad vi ska klä ut oss till på maskeraden i april, eftersom vi är fem stycken så gaddar vi ihop oss och kör på SPICE GIRLS :D Hahahaha. Ja vi får väl se hur det hela slutar ;) k-a-o-s, haha.
Sa god natt och hej då till Emma & Fendi, och rumlade hem någon gång vid 12 till L.

xx
Johannanan .


Hihi, min älskade fru - våran allas egna mat-hitler :)
(Nej jag tänker inte ta bort bilden frugan, jag tycker den är fiiin)

Fest, Egypten, Salmonella ?

Shululu, nu är jag och terrorist-levve hemma i kalla Sverige igen :)



_____________________________________

Det är ett tag sen jag var här inne (:
Var ju på på min lilla Annibänns 20 årsfest den 14 där på kvällen, en riktigt trevlig kväll :)
Och sen blev jag & L hemskjutsade där på natten på natten för att acka det sista och åka till Arlanda, runt 4 bar det av. 5 h flyg till Sharm el sheikh satt vi där bakistrollen 1 & 2. Fina grejen var att vi båda två var fulla när vi packade väskorna där på natten så vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta oss när vi väl kom fram ;)

Har därefter haf en sjuukt skön vecka med Herr Levin. Vi åkte ospecat, och hamnade på ett 4-stäringt hotell uppe på en typ. eh klippa? Vi har badat, solat, åkt paraglidin', vart på fyhrjulingssafari öknen, ätit gott och bara njutit av en vecka i värmen på tu man hand :) Allt var frid och fröja fram tills sista dagen då jag gick runt med magont hela dagen. Misstänkte mensvärk, men när det sen inte hade gått över till dagen efter när vi skulle åka hem blev man lite fundersam...

Nu sitter man här 3 dagar senare, har precis kommit tillbaka från sjukhuset som tror att det kan vara salmonella. Vafan, finns det någon som har en kassare kropp än mig eller? Helt sjukt.. Får iaf inte jobba, vilket suuuuuger efter jag verkligen behöver pengarna, inkomsten för nästa månad står på 0 kr ?????!!!! A vi får se vad proverna säger.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska möta upp the Fruga and Jessica (:






Lite blandade bilder från resan.
1. Bakis/Full på fygplatsen
2. Fina dekorationerpå våran säng varje morgon
3. Våran hotell strand (röda havet)
4. L & jag på ett av alla 1000 beduincafén, röker sesha.
5. Vid polen, färskpressad apelsinjuice, och ros som jag fått av L.
6. Åka fyrhjuling i öknen.
7. Middag på T.G.I Fridays
8. L blir "threadad" på bröstet
9. Våran välkomsttaxi på arlanda när vi landade, haha.


Jävla Bono!

Ska fan ringa upp den jäveln och kräva ersättning för mina förlorade timmar ! ! !
Var duktig och gick upp i tid i morse, hade tillomed en kvart till godo innan biljetterna skulle släppas. Åt ingen frukost innan för jag tänkte att det här tar inte så lång tid kan käka efteråt och sen susa några timmar till innan jag jag börjar med dagens sysslor. OR NOT. In my face liksom.

Gick in på ticnet 08.50, hamnade då i en kö innan jag ens kom in på sidan där man bokar, okey tänkte jag, går ju säkert fort. Och de gjorde de också bara det att när jag väl kom in på sidan så hamnade jag i en ny kö för att komma åt bokningen. Okey, på den sidan stod det att det kommer ta ungefär en kvart innan jag kommer fram till bokningen.. Hmrp, aja.

2 ½ timme senare sitter jag fortfarande i köjäveln! OCh jag kan ju inte lämna datorn ifall att jag kommer in, så jag sitter här pissnödig och hungrig som ett as. L och hans bror kom hem och åt lunch en sväng så då fick jag iaf en paus samt lite frukost. Dom åker tillbaka till jobbet - jag sitter kvar framför datorn. Ytterligre 1½ timme senare sitter jag fortfarande vid datorn framför samma jävla loader-ikon. Och nu är jag rätt frustrerad (och röksugen). Då det plötsligt kommer upp ett meddelande:

"Tyvärr är biljetterna för denna spelningen tyvärr slutsålda"

WTF!!!??

Inte alls bitter när jag går in i duschen och gör mig iordning för att sen stressa ner på systemet innan det är dags att åka till jobbet (!)




xx
En bitter Johoe :@

Hos L .

Äntligen kommit till Vässan igen iaf, nu är all tvätt hos sin rätte ägare igen och min resveskä ligger och fläker sig på golvet :P Måste kanske tänka över vad de är jag lagt ner egentligen ..

L's brorsa kom nyss över och lånade mig deras parkeringstillstång. Han bad då också mig om en liten tjänst.. Jag ska boka biljetter till U2-konserten i morgonbitti när de öppnar bokningen. Självklart vill man vara snäll så jag ställde upp. Dock vet jag inte om jag är i rätt tillstånd kl 09.00 på morgonen för att boka biljetter, kommer slutar med att stackarn sitter på en Björn Skifs reunion i Eskilstuna eller något :D NEj då, jag har som vanligt en plan: Jag ställer klockan på 07.00 och börjar hinka kaffe, då lär man ju vara tillräckligt pigg tills det är dags :D

Pratade med Levves mamma nyssom förhållningsregler angående min kära karl :)
- Se till så han inte dricker ur kranen
- Smörja in honom flera gånger om dagen
- Inte låta honom köpa nå vapen för att undvika arrester på flygplanet (:
- Låta AD tatuera in våra nummer på honom så folk vet vad dom ska göra när han springer bort

Om jag skulle misslyckas med detta av någon anledning och lyckas tappa bort honom (eller någon form av olycka skulle inträffa) så kan man väl alltid köpa med sig en lite egyptpojke hem istället?


Byta in mot kortare version?


Nej nu ska jag borsta tänderna sen springa och leka hela havet stormar i sängen :D

xx
Johoe

Konst på väggen .

Hittade jättemysiga taper nyss på yourwallpaper.se, ett bra tips om man har vill få lite liv i ett enfärgat rum :)



         

Fastnade lite grann för den till vänster, brukar inte tycka om 3D men den var faktiskt riktigt läcker :)

Stryktorrt, tack!



Sov riktigt länge idag faktiskt, gick inte upp förrän det var 5 minuter kvar innan tvätttiden började. Drog på mig ett par mjukisar, borstade tänderna och gick ner.
Mitt stora problem när jag tvättar är att jag somnar om varje gång jag kommer upp i lägenheten igen mellan varven. Eftersom man snart ska ner igen så går det ju inte att göra så mkt där emellan heller. MEN!
Idag fick jag en snilleblixt, så efter jag sattit på första 2 maskinerna gick jag upp, gjorde i ordning te och hällde ner i en termos, tog datan under armen, stoppa ner en apelsin i fickan, sen vände jag på klacken och gick ner i tvättstugan igen :) Så nu sitter jag här med datan i knät och dricker te :) Lämnar tvättstugan om en halvtimme dock för då börjar torktiden och det tar mkt längre tid :)

Jag är inte så dum som jag ser ut ibland!....

......Eller jo, förmodligen, för det meste iaf, kanske.. Allt är ju relativt, men vafan, hey I'm still a rockstar :D

xx
Johanna

Vad är det för magiskt med muffins?

Har precis kommit hem från Therese, körde lite kvällsmys där med tjejerna :) 
Sannela hade med sig massa fika från jobbet, vi drack kaffe, kollade lite på tv och fönstershoppade skor på internet (sannelas uttryck), haha. 
Blev faktiskt inge YATZY ikväll dock, believe it or not! Vi var nog för fascinerade av höga mammor och irreterande norrlänningar.


Har iaf fått lite packat nu, ska försöka undvika att göra samma misstag som alltid (man kanske inte använder 20 par skor under 1 vecka?)
Har rätt mkt att göra i morgon innan jag beger mig mot gurkstaden igen så jag skrev ner allt på en lista nyss för undvika att jag glömmer. Jag säger bara usch.. Någon som känner för att bya liv över dagen? Kan byta tillbaka där runt 7 igen ;)

Nej man ska inte klaga, i morgonkväll får jag ju skeda upp min sötnos igen (; Nästan så man saknar att ligga i den där förbannade säng-cracken efter några dagar här hemma i min egen säng.

And there she goes down . .

Var faktiskt ovanligt lugn idag när jag kom till sjukhuset, hade en trevlig sjuksköterska och kände mig avslappnad. Jag dog inte av sprutan den här gången heller, det gick faktiskt riktigt bra.
Iaf fram tills dess att jag tackar för mig och ska gå ut och betala i receptionen. Då kom det, illamåendet, yrseln och sen tuppa jag av, allt inom loppet av 15 sekunder kanske. VAFAN det som nästan gick bra den här gången! Aja, fick sitta ner ett tag innan jag kunde åka hem men nu är allt fint och jag slipper förmodligen gulsot :D



Mayday parade - I'll be the wings that keep your heart in the clouds  
Spelas i bakgrunden medans jag packar nu :) Asskön låt!

Hepatit hit och hepatit dit, inte fan hade jag väl tänkt hångla upp ett vattensystem ?

En sen tisdagskväll (igår) sitter två personer och har en trevlig stund med varandra framför programmet de 60 sexigaste läkarna när den ena personen helt plötsligt får för sig att rasera den andre personens värld.

Mamma berättade för mig igår att jag måste vaccinera mig ändå! Jag åker ju ner med L till Sharm El Sheikh på söndag för att bada, sola och må allmänt bra en vecka. Dock så vet jag inte om en veckas lycka överväger fasan, skräcken och ångesten jag måste gå igenom för det här med vaccinationen. Jag är EXTREMT sprut-rädd.. Dessutom så spänner jag mig alltid så mkt så att det faktiskt gör fysiskt ont att ta sprutan sen :O
Som det verkade fram tills igår så behövde man inga vaccinationer för att åka till Egypten men ack så fel man kan ha. Och här sitter jag nu med en läkartid till 14.15 och känner hur ångesten kryper sig på . . Buhu :(

Tur att mormor och morfar kommer på besök innan så jag får lite annat att tänka på. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och laga någon form av grönsakslax i ugn :)

PS. Självklart tycker jag de är värt några timmars smärta för att få åka iväg och ha en hel vecka själv med L. Om någon missuppfattade den övre texten ;)

Kommer in sen och skriver några rader om hur synd det är om mig förmodligen.
Tänkte ringa och berätta hur ont det gjorde för L så fort jag är klar hos läkarn, han har inte tid förran 45 minuter senare :P Moahahaha! Av någon anledning tror jag dock inte att han ser det här på samma liv-eller-död-nivå som jag gör, och kanske inte springer runt och kallsvettas 1½ timme innan :P

xx
Johoe


Ahaaaa....!




Har äntligen hittat anledningen till varför jag inte sover :P

Sleepless in Enköping .

Weeeiii, är inne på typ 3:e sömnösa veckan. Förstår inte, det går verkligen inte att sova hur trött jag än är.
I natt låg jag och vred och vände typ varannan sekund, tillslut smet jag ut och lade mig på soffan och skulle kolla om det gick bättre, men eh nää..
Klockan blev 01, 02, 03, 04 . . Runt 05 vaknade L av att han hade mardrömmar stackarn, kom ut i vardagsrummet och försökte massera mig till sömns, men inte ens det fungerade (!?) Så nu har jag tänkte ut följande punkter som alternativa lösningar:

Alternativ 1: Jag slutar dricka kaffe helt, köper insomningstabletter, sovmask, öronproppar, täcke som ändrar temperatur efter kroppens värme och en Hästens säng.

Alternativ 2: Fortsätter som om ingenting hänt, går runt som en bitter PMS-zombie hela dagarna, ersätter alla måltider med kaffe eller socker och får mindre utbrott (som mycket väl kan bli början på 3:e världskriget) när datorn är för seg eller jag inser att jag för sjutusondeandra gången har tappat bort min mobil när jag ska skicka ett halv-viktigt sms. Kan också berätta att halva dagarna springer man runt som en duracellkaninen med snetändning och halva dagarna så sitter jag typ och försöker flytta tv-dosan närmare med tankekraft eftersom jag inte orkar lyfta min egen arm :P

Alternativ 2: Startar ett spännande dubbbel-liv, vilket innebär att jag ger upp sömnen, syr en färgglad insektsdräkt och börjar bekämpa ondskan under nätterna (inbrott, cykelstölder, graffittiunger etc) Efterlyser superkrafter dock?

Alternativ 3: Söker upp en läkare och kollar vad som är fel, säker bara fånig, helt obefogad stress som spökar :S

Tyyypiskt.


Passa sig! Ser ju tillochmed rätt skräckinjagande ut i spindeltrikåer!

____________________________________________________________________________________

Har för övrigt haft en väldigt mysig dag. Jessica och Linda kom till Vässan för att tatuera in jättefina vingar på Jessicas rygg. Sen tog vi + emma och AD en sväng ner på the city och kikade runt lite. Påvägen tillbaka blev det raststopp på Ninas jobb (happymeal tisdag) och sen lite kaffe hos älsklingen innan vi begav oss hem mot Enköping.
Blixtfrysning på E18 så vi fick ligga i 20 km/h hela vägen hem, några olyckor, near-death-experiences och snabbskrivna testamenten senare kom vi iaf fram.
Nästa stopp blev hos Sannela för att provsitta nya soffan och snacka lite skit. Frugan och jag tog sedan en snabbis förbi Emelie och sen blev de hem och krypa ner brevid mamma i soffan :) Myspys!

xx
Johoooeeee


Týpiskt .




Skulle köpa nya bandeue-bikini innan vi åker tänkte jag eftersom min har blivit för stor (where the fuck har mina bröst tagit vägen btw!?)
Hittade denna sötnos på HM, perfekt tänkte jag..
Såg däremot när jag kommit hem att jag tagit fel storleker, skulle ha 36 på nederdel och 38 på överdel, men hade tagit tvärtom,
Försökte byta men då är den redan slut överallt :O Ska alla utomlands, eller finns de andra anledningar till att  man springer köper bikinis i Mars liksom, wtf!? Hrmpf.. Aja, blir till att sy in nederdelen och stoppa bomulli överdelen ;)


Ge mig !

Fan det är ju hur lång tid som helst innan nästa lön kommer :O

På söndag lämnar vi vårt ruskiga Sverige .

Wihooo!
Nu är min och älsklingens resa äntligen beställd :):):)
På söndag morgon sitter det två bakfulla troll på ett flyplan påväg mot Sharm El Sheik :D
Kanske dags att börja leta efter passet igen? Haha, hittade det för några veckor sen men har självklart lyckets tappa bort det igen. Hrmp.. 20 år och redan senil!, ja!

För övrigt har jag försökt agera snäll flickvän idag, har städat L's lägenhet (plockat, dammsugit, dammat, torkat golv), diskat, lagat matlådor, diskat igen, lagat ännu mera matlådor, diskat igen, sorterat tvätt, städat balkongen, lagat mat, bakat mufiins och handlat lite :)
Duktig Johoe! *ger mig själv en klapp på axeln*

Nu blir det lite egentid i väntan på att L kommer hem i form av ett varmt bad och mina sluta-röka-bok, haha.

xx
Johoe