Mycket vill ha mer!

Avslutade min och L's lediga helg tillsammans med att han grillade iordning kalkon/mozarella/pesto smörgåsar och jag gjorde chokladfondant med gräddglass och hallon. MUMS!

(Skulle försöka vara ambitiös och göra choklad-ringel på tallrikarna som ni ser, vilket resulterade i en brand i micron.. Eh, woops?)
Har gått runt och känt mig överdrivet kär och lycklig de senaste veckorna och gör det fortfarande, kan ha något med vädret att göra kanske? Eller det faktum att man faktiskt blir påmind om hur mycket man tycker om någon när man får chansen att faktiskt umgås ordentligt några dagar. Hursomhelst så vill jag ha mer! Mer lediga dagar tillsammans i solen. Jag vill ha picknickar, promenader och glass i stora lass! Men eeeh nä. Han jobbar dagar + kvällar hela veckorna och jag jobbar det kommande helgerna.. Suger ju. Men jag är inte bitter, nänä.


Ge mig sommar och ledighet, NU!

Terassinvigning!

Världens skönaste helg, med sol och vänner. Dessutom lyckades både jag och min karl vara lediga en hel helg samtidigt, woho!
Inredde nya altanen i fredags och hade planer på att inviga nya grillen på lördagen, vilket spred sig snabbt och resulterade i att vi blev några stycken mer än vi räknat med, men finns det hjärterum (och några extra klappstolar) så finns det stjärterum ;)


Spritbaljan - bra med ismaskin ibland!

L & J
Maaaat
Män som inspekterar grillen
Erik & Andreas, Sara & Simon
Svensson grillar på, lär ju bli några fler gånger känns det som..
Mer maaaat
Vissa behövde haklapp
Papptallrikar ligger top 10 på bästa uppfinningslistan, inte plastbestick dock.. Jävlar vad det flög gaffelbitar.
Barnbordet
Skrattattack
Rosa tema?
Limpen
Kom mer folk och terasshängde lite senare, mysigt!