Hellekis

Btw, var iväg idag och skulle inhandla lampan till badrummet som jag skrev om nedan, men det blev en sista minuten ändring när jag såg den här skönheten hängandes i taket brevid den vi egentligen skulle ha, love at first sight. Nu hoppas jag bara den passar i badrummet, finns en risk att den hänger ivägen eftersom vi har ovanligt lågt i tak?

Hellekis från Markslöjd

Dagens i-landsproblem

Vi har över 100(!) galgar tillsammans jag och min kära karl, räknade dom nyss och kom upp i 116 bara här i våra garderober. Kan någon tala om för mig hur det då kan komma sig att det ALDRIG finns en galge ledig när man behöver hänga upp de ny tvättade kläderna?

Inte okey..

kristy

Kristy från Markslöjd

Har äntligen hittat en badrumslampa som vi gillar, har under de senaste veckorna försökt hitta en liten kristallkrona som är godkänd för badrum, tror det skulle bli en fin detalj, men utbudet är inte direkt det bredaste om man inte känner för att lägga ner fem tusen på en badrumslampa. Vilket inte riktigt känns som prio ett just nu ;)


Kusinvitamin


Lite hjälp igen?

Det var så skönt att få lite smakråd med golvet så jag kör igen har fastnat på tapeter till vardagsrummet den här gången. Står mellan någon form av trädtapet, en vit struktur eller ränder i någon fin färg.

Golvet är valnötsfärgat, soffan blir beige, och resten av möblerna vita/valnöt.
Hjälp?


+ + +

Helt slut, kom nyss hem från lägenheten (där vi för övrigt spenderar i stort sett all vår tid), nu är tapeten uppe och golvet lagt i sovrummet, hallen är målad och det finns kakel uppe i köket, känns skönt att komma någonstans fan.
Ska skicka upp lite bilder i morgonkväll tänkte jag..

I morgon blir det att fortsätta med målningen, den här gången i vardagsrum och kök, hoppas bara min rygg hinner vila upp sig nu under natten, men blir fan helt mör efter 6 timmars konstant målande ;) Ska försöka hinna dra iväg och hitta en lampa till badrummet också så man slipper kissa i mörkret..

Nya kaffebryggaren är påväg hem, så om några dagar slipper man dricka det där jäkla presskaffet, wohoo!

Feliz navidad
Familjen, god mat, skratt och fina vänner - Hade inte kunnat bett om en bättre helg.
Bara 363 dagar kvar till nästa julmys.

Wrapped up and ready to be delivered!


Årets julklappar är nu inhandlade och färdiginslagna, so bring on christmas!

Vem behöver vatten hemma egentligen?

Skitsnö. Förseningar den här veckan BARA pga. av snö:
Badkaret skulle ha kommit i onsdags - kommer förhoppningsvis efter jul.
Mosaiken till baddrumsgolvet skulle vi ha fått senast i torsdags, eftersom det skulle läggas i går, så rörmokaren kunde komma idag - kommer nästa vecka.
Blandare - spårlöst försvunnen?
KUL.Men jag har har äntligen hittat en bänk/pallar jag vill ha i sovrummet nedanför sängenSynd bara att den kostar lika mycket som vårat badkar typ..
Men man kanske kan bygga?

Plugga, sova, plugga, renovera, plugga, dö.

Dålig uppdatering pga. TIDSBRIST.
Vaknar, pluggar, tar en mandarin, pluggar, fixar och ordnar grejer till nya lägenheten, pluggar, sover, drömmer om renovering och affärskalkyler.
Så ser mina dagar ut förtillfället och har sett ut dom senaste 2 veckorna, men förhoppningsvis blir det lite ändring på det från och med i morgon..

Update - renovering: Går framåt, väggarna är färdigrivna och återuppbyggda, köket och alla vitvaror kom förra veckan och står nu i kartonger och blockerar hela vardagsrummet (speciellt det väldigt lilla och behändiga kylskåpet på 120 kg), har hämtat alla möbler och tillbehör till badrummet idag och Levve har börjat kakla väggarna med det kaklet vi hade idag, resten av kaklet hämtas i morgon. Sakta men säkert gott folk..


Nej nu mysa med min man lite innan han åker ifrån mig i 3 dagar :(

Btw, thailand was awsome. Bjussar på en oredigerad bild på några thai-snubbar..