Det går fort i hockey!

Visningen på Stora gatan i lördags resulterade i budgivning sön/mån, vilket ledde till att vi fick lägenheten och var där klockan 12 idag för att skriva på kontrakten. Tycker alltid det går extremt fort det här med själva köpandet när man väl hittat en lägenhet. Knutsgatan var precis likadan, budgivning måndag, kontraktsrivande på tisdagen. Tillskillnad från när man ska sälja och allting går i slowmotion istället ;)
 
 
 
 
 
 
Måste jag säga att vi är MYCKET nöjda med vårt kommande boende? Weeiii! Kommer bli megabra, vi har redan massor med planer om vad vi vill göra men vi har sagt att vi ska försöka dra i bromsen och inte sätta igång med tusen projekt på en gång. Istället försöka vänta med eventuella förbättringar tills nästa år så vi hinner landa lite och kanske fylla på våra sparkonton något, vilket är sjuuukt välbehövligt efter de här året ;)
 
Det är inte inflytt förräns i mitten på juli, så vi behöver inte hålla på med massa packande på en gång vilket är skönt då vi kan fokusera på bröllopet och alla förberedelser inför semestern nu istället :) Och sen börja vårt liv som man och fru i ett helt nytt hem! ÄR SUPER-PEPP INFÖR 2014! Kom igen nu kör vi :D

Den som spar han har, eller hur var det?

 
Inköpsställen:
1. 2. 3. 
 

2:a Londonresan 2014

Hemma igen och London var lika förtjusande, avslappnande och härligt som vanligt. Börjar tro att jag har bott där i ett tidigare liv, för jag känner mig märkligt "hemma" när jag kommer dit. Och det har jag liksom alltid gjort, sedan första besöket. Får en varm känsla i bröstet varenda gång planet sänker sig ner mot Stansted Airport.
 
Dom här dagarna har vi promenerat i Notting Hill, shoppat längs Oxford street, frossat bland matstånden och vintage-butikerne i Camden, druckit champagne på Harrods och roligast av allt -  besökt diamond district och hämtat ring. Wiie!! Så nu ligger den här hemma i sin svarta skinnask och bara väntar på att få komma fram och pryda mitt ringfinger. Börjar få lite fjärilar i magen, kan berätta att det är exakt 80 dagar kvar tills jag blir Fru Levin.
 
Jag bjuder på några bilder från resan, glömde bort kameran för det mesta eftersom vi hade fullt upp med annat. Ringen får ni dock vänta med att se tills efter bröllopet. L låter inte ens mig pröva den här hemma.. Tråkmåns ;)
 
 

Vad vill man ha på sitt finger i resten av sitt liv?

När det kom till vigselring så hade jag en rätt klar bild från början över vad jag önskade mig, men den ändrades självklart när vi kom igång med att faktiskt pröva olika modeller, det var dessutom väldigt svårt (och dyrt) att hitta något lite mer ovanligt här hemma i Sverige, därför åkte ju jag och tjejerna iväg till London för att pröva lyckan där. Detta gav mig ännu mer beslutsångest eftersom London nästan hade för mycket att erbjuda istället!
I-landsproblem men men. Eftersom det är något jag förhoppningsvis ska bära varje dag i en lång tid framöver så känns det som ett rätt stort beslut och vissa dagar är jag lite mer svensk och tänker logiskt att det smidigaste och mest lämpliga valet är ju en något mer slät ring som inte sticker ut så mycket, som går att ha på sig under handskar och som passar till allt. Men sen så råkar jag kolla på mina inspirationsbilder igen och så vänder allt, nej vafan, skit i den svenska mentaliteten, jag ska ha en ring som jag själv tycker är helt faboulous! Jag kan spara mellanmjölkstänkandet till frågor som bostadslån och pension istället. 
 
Jag har fått frågan om jag ska ha två olika ringar med stenar, eftersom min nuvarande förlovningsring är en solitär-modell, men det ska jag inte. Jag har ganska små händer med korta fingrar och jag vill egentligen bara en ring. Sen kommer jag självklart att spara min förlovningsring, vi funderade på att smälta ner den och lägga pengarna i vigselringen men den har för stort sentimentalt värde och dessutom är det bra med en backupring säger Levve. Tror min kära fästman syftar till att jag kan ha förlagt en sak eller två under min livstid ;)
 
 
Sen kan jag ju berätta att det är inte bara att välja en ring man tycker är snygg, nej nej. Då ska man ha koll på carat, klarhet, färger, slipningar, certifikat, symmetri och en jäkla massa annat. Det är helt sjuk att två ringar som ser exakt likadana ut kan kosta 5000 vs. 50.000 beroende på de här faktorerna. Men efter mötet på 77 diamonds känns det som att man har fått klarhet i vilka parametrar som är viktigast när det kommer till en snygg livslängd på stenarna. 
 
Så nu gör vi ett nytt försök, åker med Levve till London på söndag för att koppla av lite, fixa lite bröllopsgrejer OCH bestämma mig för en av de 2 ringar jag är nere på nu ;) Fingrarna korsade för att jag åker därifrån med liet extra bling i bagaget!