Mitt i prick

Färgen, gulddetaljerna, den rosa visaren.. I just died a little bit.

Jag ska måla hela världen lilla mamma <3

Miljoners med morsdag-pussar och tankar går ut till min fantastiska lilla mor.
Du är helt fantastisk och jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är min inspiration mamma!

Helt ärligt, vad skulle man göra utan mamma? :)

Over and out!

Slut på veckan!
Är ap-trött efter den här arbetshelgen, den har vart tuff jämfört med hur det brukar vara fan (kan  ha något att göra med vindrickandet i fredags och bion som inte slutade förrän efter 12 igår också, men men).
Gårdagskvällen var riktigt mysig, först oxfilé på tabazco med brudarna och sen traska vidare till bion, mycket trevligt tycker jag!

Nu ska jag ta det lugnt några timmar, jag och L ska dra på oss mjukisbyxorna och röra oss mot Carro och Simon en sväng, lär bli en tidig kväll om man ska orka upp och plugga igen i morgon :)

Hann tillochmed hem och byta om igår mellan jobbet och middagen, två tummar upp!





Ser ljuset i tunneln

Nu jävlar, är nästan klar med hela uppsatsen, har bara en sista kritisk reflektion kvar men den får fan vänta för nu ska jag vara ledig resten av dagen! Limpan har varit här på förmiddagen och pluggat (socialiserat) med mig, vi har även hämtat ut mitt efterlängtade nellypaket och börjat lägga upp lite planer inför våra sälj-speeches som vi ska redovisa på tisdag.

Helgen består mest av jobb, 07.30- 16.30 i morgon och 11-18 på söndag, men självklart blir det inte all work and no fun ;) I morgon så är det tjejkväll, middag och bio står på schemat, Sex and the city 2 visas på bioduken and I love it! Wohoo!

Nu ska jag göra mig iordning och möte upp Jessica, Linda och deras mammor nere på stan, det vankas häng på någon servering och kanske en fredagsöl?


Semi-pro

Jag har en stress och oro i kroppen som jag inte kan sätta fingret  på. Det resulterar i att jag gör mest ingenting, och blir ännu mer stressad över det. Bra jobbat där va?

För att jag är kompis med en kändis!!

Nytt yrke: Omslagsflicka!

Är inge vidare fan av vardagens tråkiga sysslor.

Vill ha just nu: En stor veranda, tända ljus, massa filtar, mina elsklingar och världens största glas rödtjut.


Vad hände?

Så inte ens bra att vi drack upp 1 absolut mango, 1 sourz, 1 fulvodka, 1 passoa, 1  cream likör & 1 flaska passionssprit igår kväll på några timmar.. My body hates me.
Tur att man inte behöver gå till jobbet som vissa andra iallafall.


Jag ska på hultsfredfestivalen, skrika mig hes och vara full och galen!

NOSTALGI PÅ HÖG NIVÅ!

Har gått igenom en gammal kartong med grejer som mamma hade plockat ihop med saker från mitt gamla rum och hittade massa omärkta skivor, tryckte i dom datorn och fick fram hundratals låtar från högstadiet! ÄLSKART!

Har pumpat Björn Rosenström och HEL hela morgonen nu :D

Wokat som fan

Gårdagen i små drag:
Förmiddagen spenderades hemma med tvätt och plugg, sen kom L hem och vi drog ner på stan. Han skulle byta en wokpanna, jag klippte mig och sen blev det lite kaffe i solen.
Klockan 18 var det dags för middag på Wenströmska, och sen fick vi skjuts till klockartorpet för att kunna cykla hem våra cyklar som har haft sleep-overs på jackes altan sen i lördags ;)

Nya kaffekoppar fick flytta in igår eftersom jag  har lyckats paja mina gamla och fått dom missfärgade.
Den snygga serien är ifrån Åhlens. Fick espressomuggar i samma serie av mamma när jag fyllde år - jättefina!

Sen råkade en mjukiströja och två läppglans hoppa ner i min väska också? :)


Idag då?
Pluggar hemma, snart kommer det förhoppningsvis några söta tjejer förbi och hälsar på sen är det bara fortsätta plugga fram tills träningen ikväll, skivstång hejhej.

Harry

Maaaaaaw

My brain says YES, but my body dont want it .

Det blev ett corepass på Rocklunda med Jessica, sen åkte jag iväg till Hälla och handlade lite och svängde sen förbi Malmens för lite solning innan jag åkte hem.
Nu har jag precis tonat håret och tagit en lång dusch, dags att plugga nu kanske?

Eftersom jag har matat min kropp med massa socker nu senaste tiden så har jag återigen byggt upp ett ovälkommet beroende, så nu blir det bara naturdiet, frukt och grönsaker i några dagar!

Matkassarna vart ju färgglada iallafall..

Moahaha

Överlistade ICA ettan och lyckades hämta ut mitt paket fan ;) haha


Lider av schizofreni

Måndag och ny vecka :) Tanken var att jag skulle sätta igång och plugga direkt när jag gick upp i morse men så blev (självklart) inte fallet, solen lyste ju ;)
Istället blev det en fika på stan i solen med Anna och lite mobil-letande. Någon annan som tycker att det här med mobiltelefoner är en ren jävla djungel?? När jag äntligen lyckades hitta en som jag ville ha så var den slut på phonehouse, elgiganten, mediamarkt och alla andra ställen i Sverige. Den går inte ens att beställa på nätet. Min vanliga tur?

Var nyss förbi ICA för att hämta ut ett paket men blev nekad eftersom jag inte hette Tobias Levin.. tyypiskt. Fick bli en massa frukt som följde med hem istället, så nu sitter jag på balkongen och käkar vindruvor och försöker plugga.

Ska hämta upp Jessica runt 18 och dra och träna, blev en hel del fuskande med det förra veckan :/

BTW. Har länge sagt att om det är någon trend som jag aldrig kommer hoppa på så är det haremsbyxan. Förstår den inte bara, varför vill man gå runt med något som får det att se ut som man blöja på sig?? Just dont get it.
Men....


Men jag lider lite av dubbelmoral i vissa fall.. Haha. Kanske inget man har på sig ute på stan men fan så skönt att skrota runt i hemma! LOVE IT.


Sol vind och vatten

Det blev en ordentlig jobbhelg, tråkigt när det är fint väder men skönt sen när löne-specen kommer, speciellt nu när man inte får något studiebidrag längre.
Trots jobb så hann jag iallfall med att träffa lite mysigt folk och njuta av några soltimmar :)

Igår så drog jag och L ner till hamnen efter jobbet, käkade glass och dinglade med benen från bryggan, jättemysigt! Sen så bytte vi ut bilen mot cyklarna och handlade lite kött och några öl och begav oss mot Emmas och Jackes altan för lite grillning och tomtebowling. Kvällen avslutades sittandes på Pajeron's tak (backa sa jaaa) teevligt teeevligt!


Skoja avundsjuk man var på alla kunder som kom in i shorts och köpte glass igår? Nästan kröp i kroppen så mycket man ville ut och njuta av årets första sommarsol..






Ibland göra västerås rätta för sitt namn som Mälarstaden. Det är riktigt mysigt att strosa runt nere vid vattnet, äta glass och kika på allt folk och alla fina båtar. Såg däremot ut att vara lite jobbigt att få upp den där jäkla masten (bilden ovan)


Nu längtas det efter fler soliga dagar..

Ibland undrar man juh.

Vad är det för fel på folk egentligen?

strejkar


Det kostar att sno mina bananer!

Levve snodde en av bananerna :@ Efter någon timme kom han tillbaka med ersättning.



(Han vart förlåten)

Summer edition

Svängde in på systembolaget efter jobbet idag för att köpa något att ha och dricka under förfesten på lördag (innan hela IKEA ger sig ut för att skaka rumpa på ELBA, weeiiii) och såg att hela cider avdelningen var fylld med säsongs-smaker, brukar det inte bara vara typ 1 eller max 2?

Plockade på mig några stycken iallafall, även om jag inte är någon direkt ciderälskare så brukar kunna finnas några pärlor när dom kör med limited editions.

Herrljunga +46 summer cider: fläder, rabarber & päron

Hannas summer mojo: blodgrape, apelsin & mynta

Rekordlig summer cider: jordgubb, kiwi & päron

Och sist men inte minst, Xide summer: jordgubb, lime & ton av peppar



Ja vi får väl se, vissa lät lite tveksamma när man läste beskrivningen men dont judge a book by it's covers, right?

Hurra!

Idag fyller min bättre halva år, och då är ju frukost på sängen en självklarhet! (Trots att det betyder att jag måste ställa klockan på 05.00 och sen inte kan somna om innan jag ska upp till jobbet igen vid 8)


Massa med grattis på min boo's dag!!

Lika hopplöst förälskad

Ge mig +25 grader, en strand, en kall corona och mina vänner nu!

I sommar vill jag:
bli brun
bada mitt i natten
åka till någon grekisk ö och äta en fisktallrik
ha många grillkvällar i kvällssolen
gå i fina kläder
fiska en tidig morgon
gå på liseberg
tatuera mig
spendera en helg på västkusten
sola på klipporna
köra en roadtrip till obestämd destination
få fjärilar i magen
rida barbacka
träffa nya människor
festa tills gryningen
lära mig spela gitarr
pussas i regnet
ha jävligt kul

Den här romantiska bikinin hamnade i min samling idag, kunde inte motstå. Ge mig sommar nu!

Vampyr?

Jag har listat ut varför jag alltid vaknar upp och ner i sängen nu för tiden - solen lyser in jättestarkt genom fönstret hela morgonen och min smarta kropp uppfattar tydligen att det blir varmt och jobbigt, men istället för att gå upp så kryper den ihop i fotändan på sängen där de finns skugga :P
Min kropp och jag lever verkligen två olika liv ibland -


Morgonplugg - done!
Frukost - done!
Yogaövningar (här hemma) - done!
Nu: Baka kokostoppar, gå ut med minus, åka till skolan och plugga & ner på stan och fixa några ärenden. Vi får se om det blir någon träning ikväll, har sån jäkla träningsvärk i benen :/

Känner mig alldeles finurlig idag, både uppspelt och nervös, tror det kan ha att göra något med en viss vän kanske? :)

Drömmar

Kom hem från skolan lite tidigare än beräknat och passade på att vispa ihop lite kakor, det är lika bra att börja baka till L's födelsedagsfika på söndag redan nu så slipper man stå i köket en hel dag sen.

Nej, dags att hoppa in i duschen och sen ska jag sätta mig in i hur man har ett kommunikativt ledarskap.. Wieee..

Tänkte göra lavendeldrömmar, men att få tag i färsk lavendel är tydligen inte det lättaste så här på vårkanten :/
Kärlek vid första ögonkastet, hittade denna fina kokboks-hållare inne på indiska, helt underbar!
Självklart så placerade jag min favorit-kokbok piece of cake på hedersplatsen.

Flexibel som ett kylskåp

Dags för dag 2 den här veckan. Vaknade upp och ner i sängen, tryckte i mig lite frukost och pluggade lite. Nu ska jag iväg på yoga och sen toppa med lite gym & solning tänkte jag :) Efter det ska jag möte upp Tess i skolan och plugga, sen hem och duscha innan vi ska över till L's lillebror på födelsedagsburgare, sen hem och plugga igen.

Hängde ni med?
Det gjorde inte jag..

ACO's spotless




Jag skrev för någon månad sen om mitt problem med ansiktsprodukter (apoteket bestämde sig för att sluta sälja mitt märke när jag äntligen hade hittat ett som fungerade) men nu verkar jag ha hittat en någorlunda värdig ersättare till min älskade cliniderm serie, och det är faktiskt ACO's (!) produkter. Har använt dom en vecka nu och det känns faktiskt som att dom har hjälpt min dåliga hy en bit på vägen, peppar peppar ta i trä.

Vintern rasar ut..

Nu när vintern verkar ha försvunnit på riktigt utomhus så var det dags att slänga ut den hemifrån också, så idag har vi rensat ut och burit ner våra vinterjackor och skor ner till källaren och bytt ut det mot sandaler och jeansjackor :)


Jackhög, ibland kan man tro att det är en familj på 5 pers som bor här :P


Dagen i övrigt: Har fått en massa gjort här hemma, pluggat, lagat god lax & tränat.