I was wondering if you and me could spend a minute, on the floor up and close getting lost in it.

Kaffe, kaffe, kaffe! Försöker tagga inför stäning på jobbet ikväll men sörjer att jag missar kvällens danspass.. Inte okej.
 
Vi har förresten besök av Tareq Taylor (årets julborskock) i restaurangen ikväll. Det blir mingel, boksigneringar och massa mat så kom förbi vettja! IKEA mellan 15-18. Vill man inte träffa Tareq så kan man alltid komma ner till Swedish food market och träffa mig istället ;)
 

När ditt vilda hjärta slutar slå.

Fredag och jag är påväg in på veckans sista lektion. Helgen bjuder mest på jobb men ikväll har jag äntligen tagit mig i kragen och ska träffa min mycket saknade mamma :):) Enköpingshäng for the win!

Träningen har som vanligt varit på halvfart den här veckan, dans & några PW's. Har trots det lugna träningstempot en överdriven träningsvärk i rumpan, weird.. 

 

Solen behagade titta fram idag också, så jag passade på att suga i mig varenda liten uns av d-vitamin :)


Honey you're a shipwreck with a heart of stone.

Fullspäckad pluggvecka som mest har krånglat och gått ut på att hitta vägar att lura systemet med.. Men det är skitsamma nu. Nu är det iallafall fredag = helg (typ) = dags för tjejmys på hög nivå = jag är supermeganöjd just nu! Ikväll blir det mat & bio med brudarna, i morgon tar vi ett ryck och plockar undan utemöblerna sen är det tatueringsmässa och vin, BOYA!
 
Söndagen ignorerar vi för då är det dags för jobb (och plugg). 
 
 
Åh, måste ju berätta att jag hade den goaste gubben som satt brevid mig idag på bussen. Vi hade diskussioner kring hur det är att återgå till skolan som pensionär, hur jordgubbsodlingar fungerar och hur kul det är att sitta och observera andra människor. Tänk att man alltid har de mest fascinerande och givande samtalen med personer man egentligen inte känner alls, som man förmodligen aldrig kommer se igen. Man kanske skulle ta ur hörlurarna ur öronen lite oftare..

Nördvarning.

Alla mina vackra fiktionsvärldar håller på att försvinna bort ifrån mig. Jag har snart läst ut den 2:a delen i E.L James triologi och den 3:e och sista (!) boken släpps inte förrän i Januari. Glee har haft säsongsuppbehåll i flera veckor pga. de där jäkla amerikanerna och deras jäkla baseboll. Och nästa vecka är det dags för den sista twilightfilmen.. The end of an era.

Man kan ju deppa ihop för mindre.


I just want you to dance with me tonight.

 
Det är sjukt vad musik kan påverka humöret. Just den här låten gör mig så himla glad, jag flyger automatiskt upp och börjar dansa när de första tonerna drar igång, den är grym! Nu älskar jag iof Olle i överhuvudtaget, men just den här låten skapar liksom sin egen lilla glädjebubbla, hur mörkt och dystert det än är utanför fönstret :) Ler genom varenda textrad.

Med rosa moln runt huvet, tingeling och tralala.

 
Träningsupdate v.44
Mån: - 
Tis: - 
Ons: - 
Tors: -
Fre: -
 
Sad but true. 

Totalt oinspirerad

Jag har aldrig vart med om en längre vecka. Jag har nog sovit mer den här veckan än vad de flesta gör på en månad, den mat jag har fått i mig motsvarar det jag vanligen äter under en dag. Jag har inte suttit min fot innanför dörrarna på gymmet en enda gång och jag har skjutit fram alla "att-göra" inklusive de båda skolarbeten som skall vara klara för presentation i morgonbitti tills nu. Söndag eftermiddag. Yes..

Helgen har däremot varit trevlig med årsdag, maskeradfest, familjehäng och öl hos Thilda igår. En förvånansvärt trevlig kontrast till denna annars gråa vecka.

Och nu då? Nu sitter jag här denna söndagseftermiddag, i mjukisbyxor och med håret uppsatt i en sne knut fylld med kaffe, ångest och alla måsten som börjar komma ifatt mig. Tydligen så pausas inte resten av världen en vecka bara för att jag gjorde det.

Men jag måste säga att jag ändå känner mig lite hoppfull av någon konstig anledningen, som att den nya månaden, den nya veckan och morgondagen erbjuder något annat. November. Ikväll ska jag (på något mirakulöst sätt) att hinna påbörja, färdigställa och avsluta mina projekt. För i morgon är det dags att komma tillbaka igen.