Träningsupdate

Passade på att köpa på mig mina favoritparfymer efter jul medans det var bra erbjudande, köpte fyra flaskor för lite mer än vad en flaska brukar kosta, yeeey!

Här kommer träningsdagboken för förra veckan:
Tis: Gym - 30 min uppvärmning/kondition & 1 timme Biceps/bröst/mage
Ons: Gym- 30 min uppvärmning/kondition & 1 timme allroundträning (alla muskelgrupper)
Tors: Promenad (utomhus) 4 km
Fre: Gym - 1 timme 30 min Kondition/intervallträning

Johannes pt.2
Saturdaydreaming.

Orkade inte dra fram kamerna, så en photoboothbild får räcka idag, nu drar vi på bröllopsmässa i Stockholm, hejpa!

Johannes


R. Schuller


Stora storasyster & lilla lillebror


Let them eat cake!Motivation


Hellu, sitter här och slurpar frukost-smoothie, jobbhelgen är över och jag har en ledig dag idag innan kursstart i morgon. Examensarbetet i Innovationsteknik är inlämnat, nu inväntas bara bedömnings så vi håller tummarna nu! Eller ja, det ena examensarbetet är inlämnat, för i morgon börjar vi ju om med samma helvete igen fast med företagsekonomin ;) Men nu är det bara 1 termin kvar, yeeeeeey!

Jag har iallfall fått inspiration av alla mina duktiga vänner att komma igång med träningen igen, har ju inte tränat sen slutet av november :O Men i onsdags tog jag tag i mig själv och förnyade gymkortet, och det känns faktiskt riktigt bra, nu hoppas jag att drivet håller i sig bara.

Hursomhelst så tänkte jag göra ett försök att hinna med att skriva ner veckans träning här inne så kanske det blir ännu en liten push att hålla tempot uppe :)

Så här kommer förra veckans träning:
Ons: Intervaller 1 h - gym
Tors: Promenad 5 km - ute.
Fred: Uppvärmning 20 min, biceps/mage 1h 20 min, stegmaskin&crosstrainer 20 min - gym.
Söndag: Uppvärmning 20 min + rumpa/år 1 h - gym.

Hårfärger/frisyrer 2011


Nyårsafton - FestenNyårsafton - Middagen

Nyårsafton - FördrinkenFör när man fyller år får man välja maten!

Det bästa med fylla år är helt klart servicen man får här hemma under dagen. Frukost på sängen, lyxen att hänga i soffan och spela tv-spel medans den andra städar och sköter disken, och så självklart MATEN :) Att välja vilken födesledagsmat man vill ha sker med omtanke här hemma, jag går igenom varenda matblogg och bortglömd buffétidning efter dom där recepten som man är så sugen på att göra men som man aldrig lägger ner tid på ;)

Levve har ingen taktik på det hela, han brukar vilja ha stuvade makaroner och köttbullar (SUCKER!), vilket iof är rätt skönt för mig då jag slipper stå och slava i köket flera timmar.. Jag däremot utnyttjar tillfället till max och brukar alltid välja något extra knepigt och som oftast innehåller något som min bättre hälft i vanliga fall vägrar äta, man måste ju passa på liksom :D Det här året blev det torsk med grön sparris och salviasmör, and it was fucking AWSOME.
Annars så hade jag en rätt lugn födelsedag, jobbade med opponeringarna inför torsdagens slutseminarium större delen av dagen, umgicks med mannen och på kvällen kom det ett gäng fina flickor förbi för att fika lite. Eller ja fika vet jag inte om jag kan påstå att vi gjorde, vi åt fruktsallad och kvarg eftersom det är det enda som mina duktiga träningsnarkomaner till vänner kan äta den här månaden eftersom det går på diet. Av någon anledning så ville dom inte sitta här på söndag och kolla på medans alla andra snaskar tårta? ;)
Alla ni andra som vet hur man fikar ordentligt är btw välkomna hit på söndag efter klockan 13 för riktig födelsedagsfika (Tårta, kakor, kaffe, socker, fett, you get it..)

Måste säga att det var en riktigt skön födelsedag, stressfri och i sällskap med världens bästa fästman och mina superstjärnor! Att man sen fick helt crazy bra presenter gjorde ju inte saken sämre, både mitt efterlängtade batterigrepp som jag fingrat på hur länge som helst av L och hårlyx alá kérastase av tjejerna!

Birthdaydreams.
Ljuslyktor/Iitala - Byxor/Ginatricot - Macaronset/Decomax - Blixt/Nikon - Margaritaglas - Bakmaskin/Kitchenaid - Fransnäring/Peter Thomas Roth - Ansiktsvatten/Dr Hauschksa - Ansiktsbehandling - Armband med kors/Guldfynd - Batterigrepp/Nikon