Gräsänka dag 2


Igår åkte min bättre hälft iväg på sin jäkla 10-kamp och blir som vanligt borta en vecka. Suger lika mycket som vanligt, och det suger ännu mera när man faktiskt är ledig hela veckan :/ MEn men man får göra det bästa av situationen.
Gårdagen bestod av jobb, korvgrillning och en tripp till Eskilstuna på kvällen för att kika bilar, trevligt trevligt. Var nog lite trött dock för jag somnade så fort jag satte mig i Evon påvägen hem ;)

Den här dagen har hittils varit riktigt trög faktiskt, var som sagt riktigt trött men kunde självklart inte somna igår natt.. Tar ju ett tag för kroppen att vänja sig att sova ensam. Och när jag väl lyckades somna så sov jag till 12 idag (VÄRDELÖST) sen blev det en långpromenad och efter de har jag mest pillat här hemma.
Ska försöka hitta någon att äta glass med nu, sen ska jag och Max ta en sväng ut till Jemmy för att äta kräftor ikväll :)

Årets längsta dag!

Förra årets midsommar firande stod jag och Carro för, en myckad lyckad kväll, vi får hoppas att dagens firande blir minst lika spännande :)


Dagens planer än så länge ser ut som så att nu ska vi strax iväg till Enköping, äta lite picnic och köra lite midsommarfirande uppe på åsen med min familj, sen blir det hem till Jemmy och Levves familj för grillning och 5-kamp. Och sen om vi lyckas få tag på skjuts och inte är alltför slitna så åker vi vidare och hänger med våra vänner nere på framnäs, kanske tar ett litet midsommardopp?

Det här bli nog jättebra, nu håller vi tummarna för att vädergudarna är på vår sida också!

Lovin it

Lugn dag igår, jag och levve var ner på stan och lunchade med linda och micke, sen blev det att fixa lite ärenden inför midsommar och en fika på IKEA.
Sen så blev det hem och levve power-napade i 2 ½ timme, så jag åkte iväg en sväng och när jag kom tillbaka så möttes jag av levande ljus, vin och chokladfondue, MYS!

Johanna Tobias

that boy, he's hope.


And then my soul saw you and it kind of went "Oh there you are. I've been looking for you."

Glad tjej!

HAHAHAHAHA