Here comes the bride


Sitter och redigerar Åsa & Håkans bröllopsbilder medans jag väntar på att hjärtat ska komma hem från banan. Har hittat några fina guldkorn hittils :)

Alicia .


Firade min yngsta kusin i söndags, A D O R E B L E !



An apple a day.

Sjukt fullproppad dag, hann med nästan allt som stod på dagens att göra lista, tillochmed att göra äppelmos! Hoppade över PW:en ikväll med tanke på orkanen där ute som just nu håller på och pajar mina krukor på altanen :@ Men det gör inte så mycket för imorgon tar vi igen det med att pröva på poledance på fitnesscenter, haha - fyfaaaan..
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med 10 kuddar, dubbla filtar, tända ljus, te och en tidning. Cus I've earned it!


Recept på Applesquash, ca 2 burkar:

7-10 äpplen, beroende på storlek.
1 1/2 dl vatten
1-2 dl socker, hade tänkte använda syltsocker för att slippa använda extra konserveringsmedel men hittade inget på affären.
1 kanelstång

1. Skala äpplena ordentligt, ta bort eventuella skavanker och kärna ur

2. Lägg äppelbitarna i en kastrull och häll över vattnet

3. Koka upp och låt koka i ca 10 minuter tills det börjar se mosigt ut

4. Ta bort från plattan och använd en mixerstav eller liknande för att få moset till den konsistens du vill ha

5. Rör ner sockret och lägg i kanelstången, låt moset puttra några minuter till

6. Fördela moset i glasburkar och förslut på en gång. Klart!