Det går fort i hockey!

Visningen på Stora gatan i lördags resulterade i budgivning sön/mån, vilket ledde till att vi fick lägenheten och var där klockan 12 idag för att skriva på kontrakten. Tycker alltid det går extremt fort det här med själva köpandet när man väl hittat en lägenhet. Knutsgatan var precis likadan, budgivning måndag, kontraktsrivande på tisdagen. Tillskillnad från när man ska sälja och allting går i slowmotion istället ;)
 
 
 
 
 
 
Måste jag säga att vi är MYCKET nöjda med vårt kommande boende? Weeiii! Kommer bli megabra, vi har redan massor med planer om vad vi vill göra men vi har sagt att vi ska försöka dra i bromsen och inte sätta igång med tusen projekt på en gång. Istället försöka vänta med eventuella förbättringar tills nästa år så vi hinner landa lite och kanske fylla på våra sparkonton något, vilket är sjuuukt välbehövligt efter de här året ;)
 
Det är inte inflytt förräns i mitten på juli, så vi behöver inte hålla på med massa packande på en gång vilket är skönt då vi kan fokusera på bröllopet och alla förberedelser inför semestern nu istället :) Och sen börja vårt liv som man och fru i ett helt nytt hem! ÄR SUPER-PEPP INFÖR 2014! Kom igen nu kör vi :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: