Johoes organiserade kaos

O o o ! Min almanacka från www.personligalmanacka.se kom idag förresten, sååå nöjd :D Haha kommer ligga hela natten och skriva in tågtider, lektioner & salar, jobb, träning och allat annat man ska få plats med här i livet ;)xx
En numera super-organiserad Johoe :)

Där orden inte längre räcker till.. Där finns du.


Ååh, saknar min plutt nu.. En varm och mysig famn att gosa upp sig i.
Man tar verkligen förgivet att ha någon här jämt som man kan prata med och reflektera allting. Dove verkligen dig Fjant <3 Kom hem nu!

Förövrigt så har det varit en ganska bra dag, huvudvärken har börjat släppa lite, så jag hoppas verkligen att den försvinner tills i morgon. Då är jag ju inne på 3:e detox-dagen och däromkring ska det vända lite tydligen så man blir piggare igen.
Efter skolan så gick jag och linda ner på stan en snabbis, fick med mig välbehövliga anisktsprodukter hem och ett par lack-leggins :) Å Limpan hittade ett duschdraperi, haha. Nu har jag precis ätit och ska plugga lite innan det blir ett långt varmt bad innan nya säsongen med Greys sätter igång :D:D

Maten idag:
09.30 Varmt citronvatten + linfröshot
10.00 Fruktsallad med havrekli
11.30 Sallad med oliver
14.30 Avokado + lite osaltade nötter/mandlar
17.00 Varm bulgursallad
19.00 Apelsinjuice

Tänkte även ta mig en kopp grönt te till Greys :)

Eftersom man inte får träna medans man kör detox så har jag kört promenader istället, drygt 1 timme igår, och fram och tillbaka till tåget idag :)

Den kupade handen .

Hejsvejs! 100 år sen jag skrev här sist så jag tyckte att det var lite på tiden kanske, dessutom behöver jag verkligen skriva av mig, har på tok för mkt i huvudet just nu :)

Fullt upp i skolan, fullt upp på jobbet, fullt upp med detox, men inte fullt upp här hemma. Renoveringen av badrummet är äntligen klar och vi kan nu kissa hemma igen (wihoooo), har även fått upp lite vit färg på väggarna i hallen, blev riktigt bra, mycket ljusare! Kan slänga upp lite bilder sen när jag får hem kameran igen.
Kameran är på semester i Grekland tillsammans med min pojkvän, så det är riktigt tomt här hemma just nu :/ Men dom kommer hem på söndag igen och jag har massor av plugg att fylla ut tiden med så länge!

Har som jag skrev ovan påbörjat en detox-diet för att rensa ut alla gifter från kroppen, få mer energi och bättre immunförsvar så här lagom till hösten och alla förkylningar :)
Är än så länga bara inne på dag 1 men jag kan säga att det känns i kroppen redan nu.
Och eftersom en detox-kur går ut på att få ut alla gifter får man inte äta bl.a:
  • Kaffe och svart te
  • Salt och socker
  • Smör, margarin
  • Mjölkprodukter (utom fet yoghurt som turkisk/grekisk yoghurt)
  • Vitt mjöl (spagetti, vitt ris, vetebröd, vitt bröd)
  • Hel- och halvfabrikat (korv, leverpastej, snabbmat)
  • Kött
  • Nikotin
  • Alkohol
  • Värktabletter

Mmmm... fröööön.

Haha hur länge tror vi jag pallar? Att leva utan kaffe i skolan, utan ciggen på jobbet och med att bara äta örter, bönor och grönsaker i stort sett? Ja vi får se.. Men nu kör vi.

Idag har min ljuvliga meny sett ut såhär:

09.00 Citronvatten och linfröshot.
10.00 Smoothie med hallon och blåbär
14.00 Kålsallad med oliver
15.30 Avocado och lite nötter
18.00 Passerade kokta grönsaker med berlottibönor och solrosfrön (uschuschusch, spydde direkt efteråt, inte att rekommendera)
20.00 Färskpressad apelsinjuice
21.00 Grönt te med tranbär

Suget efter en ost-smårgås och en ciggarett är stooor nu kan jag säga, men jag ska krypa ner i sängen läsa Den kupade handen och försöka sova :)Slänger upp lite bilder från en av rookie-kvällarna :)

xx
Johanna

Instick

Slänger upp en bild på ett gäng otroligt vackra och härliga tjejer och tackar för tjejkvällen i lördags och för att ni finns med i mitt liv, ni är grymma! Vad vore jag utan er <3
(sara är tyvärr inte med på bilden, hon kom lite senare & sen fattas det även några stycken som inte kunde komma den här gången)xx
johoe .


Hej & hå, se upp för här kommer jag!

Hellu there, ligger i joursängen på jobbet, helt bortdomnad både i kropp & själ. Har haft en späckad vecka med många nya upplevelser, intryck och känslor.

I måndags började jag ett nytt kapitel av mitt såkallade "vuxna liv" nämligen högskolan. Wihoooo!
Har varit riktigt peppad de senaste veckorna faktiskt och verkligen sett fram emot att få lite rutin på min vardag igen och komma igång med både studier och andra saknade delar av mitt liv (typ den icke-existerande träningen t.ex.) ;)
Och även om jag är helt slut, totalt förrvirrad och tillochmed lite rädd efter den här första intensiva veckan så känns det otroligt bra ändå, det känns lite som att man är back on track igen :)

Vi har redan kommit igång med första kursen, hunnit fått flera småtest, 2 inlämninguppgifter (varav 1 är i grupp) och 1 redovisning. Kurslitteraturen är påväg hem och jag känner mig taggad, nu hoppas jag bara att den här drivkraften håller i sig i mer än 2 månader ;) Men det ska väl inte vara några problem tro? Nää. Har ju Limpan med mig också, så vi får väl tagga varandra om man skulle köra fast :)

Har även hunnit med lite rookie-aktiviteter dom kvällarna man inte jobbat, dock orkade min gamla kropp bara med alkoholhaltiga drycker 1 kväll, haha. Men det ska vi ändra på till nästa vecka, jag är nämligen ledig från jobbet hela veckan så jag siktar iaf på att både orka med pubrundan & beachpartyt, sen får vi väl se om man orkar ta sig till den stora sittningen på lördag :P

___________________________________________

Lite annat som här hänt under veckan:
L har börjat renoverat badrummet, så vi är utan dusch och toalett nu i minst 1 veckas tid. Weeeeii så härligt när man blir kissnödig mitt i natten, NOOOT.
Limpan snodde våran akademis maskot i onsdags på vinbrännbollen så han har nu flyttat in i vår hall (?)
Jag har lärt mig vad den tredje pedalen i en bil är till för ;)Bild från rookiaktiviteterna i onsdag, brännboll mellan Innovare & Ingolf


Blev kanske ett glas rött (eller en flaska) för mycket för mig ;)

xx
Studentskan