Njjuuuuuu .

Ledig helg för fan! *oa oa oa*
Ska bege mig ner mot Hälla nu för att uträtta lite ärdenden, har även polisstaion och csn på dagens att-göra-lista.
Sen jävlar ska jag bara njuta av denna underbara lediga helg innan mitt 9-dagar-bara-jobba börjar :P
I morgon blir det fira Lalle som har fyllt 20 denna vecka :) Tänkte försöka hitta någon söt klänning att ha på mig tills dess under dagen, hmm..
Ikväll har jag inget planera utan jag lämnar det öppet för förslag, så tar vi dagen som den kommer :D

Nej nu in i duschen.



Hörs sen
xx
Johanna

Överstökat !

Nu har jag äntligen fått den där jäkla systoskopin överstökad *puuh* Dom hittade inget och upplevelsen var kanske inte den roligast jag varit med om, men nu är de över iaf. Men eftersom dom inte hittade något så ska jag nu invänta ännu en remiss och sedan göra en njurröntgen :/
Jaja.. Det är ju bra att dom gör något nu iaf. Man får se de positiva i det hela. Det är ju inte det roligaste som finns att ränna in och ut på sjukhus med diversae nålar och andra konstiga saker uppstoppade i kroppen, men förhoppningsvis kan dom hitta vad som har varit fel på mig dom senaste 8 åren, så kanske jag också kan få leva ett normalt någorlunda smärtfritt liv :)




































När jag kom ut ifårn operationssalen och gick på toa tyckte jag inte att det var så farligt ändå, själva ingreppet var obehagligt och gjorde rätt ont men jag var mest rädd för hur det skulle kännas efteråt och det varkade inte vara än ännu en uvi. Trodde jag ja.... Gick på toa ytterligare en gång efter någon timme (man ska ju dricka upp typ halva mälarn efteråt) och jag säger bara FYFAN! Då hade bedövningen släppt, haha. Typiskt..

xx
Johoe

Förberedelser .

Ja jag menar vissa sitter ju i juli och beställer mössor liksom :P
Haha, men jag och L är iaf förberedda när kylan väl kommer !


Allt ovan från H&M

xx
Öronbarnet :)

Gratisbio.se

Tänker sno några minuter av eran tid för att berätta om den här sidan.

Helt underbar! Har varit lite skeptisk mot gratissidor förut, men det här är hur enkelt som helst. Det enda du behöver göra är bara att klicka på hemsidor, tävla om fina priser, ta emot fina gratis saker, andra erbjudanden, värva andra medlemmar eller skriva blogginlägg!






Du väljer själv vad du vill växla in dina poäng mot för presentkort; Kicks, Hm, Vero Moda, Åhléns, Din Sko, JC, Stadium, Guldfynd,  Gina Tricot m.fl. - Själv blir det nog att satsa på att få ihop några poäng till och sen shoppa lite på Nilson, har sett ett par underbara stövlar som vill flytta in i min garderob.

Blir du medlem genom mig får du dessutom 75 poäng på direkten. Bara klicka på länken nedan:

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=173510




xx
Johanna ;)


What to do ?

Fan jag kan inte bestämma mig.
Har nästa frisörtid om 2 veckor och kan inte bestämma mig om jag ska göra mer ljusa slingor och fortsätta åt det ljusa hållet eller om jag ska börja fösöka få det rött igen nu till hösten? Vi lär ju ändå inte få se sommaren nå mer de här året liksom?


Saknar både mitt röda hår och min jäkla systemkamera, någon som känner för att skänka mig ett nytt objektiv?

#
Blondie aka redhead aka the orignal brunett , you choose . .

For you I set my house on fire .

Sista natten på jobbet den här veckan, sen är man långledig ändå tills på måndag YEEEY!
Vaknade i  morse och halsen kändes mycket bättre, trodde nästan att jag höll på att bli frisk igen ändå tills jag reste på mig och det bokstavligen rann ur näsan på mig, jaja hellre snuva än ont i halsen iaf (man får se det positiva).

Har varit en soft dag på jobbet med rätt mycket att göra, vilket jag faktistk tycker är ganska skönt. Tiden går liksom fortare då.
I morgon blir de hem till L och duscha och packa i ordning lite efter jag gått av jouren, och sen vidare hem. Ska bli skönt att få träffa mamma, känner att jag behöver lite moderliga råd, lite hjälp med att få lite perspektiv över saker och ting. Sen blir det förhoppnigsvis kaffe med Enköpingsfolk, det var länge sen.. Kanske lite YATZY också, who knows liksom, haha.



Förresten!
Recension av Pucko-glassen:
Jag ger den 4 av 5 glassar. Chokladen utanpå var to-die-for, och även själva glassen var mycket gräddig och god. Smakade dock inte särskilt mycket pucko tyckte jag :/ Men men, hursomhelst var den mycket god och värd att rekommendera, iaf om du gillar choklad! (Y)

xx
Jag

Jag är ett pucko :)



Underbara Tessan var förbi mig för ett tag sen och lämnade lite puckoglass, en riktig räddare i nöden en dag som denna :) Jag misstänker att den kommer vara gudomligm kan det bli bättre pucko+glass liksom?
Att jag redan har tryckt i mig typ ett helt paket B&J idag stoppar inte glassmonstret som bor i mig, jag menar det känns ju faktiskt lite bättre i halsen när man äter glass ;);) Hursomhelst, nu ska jag slänga mig i sängen och avnjuta denna gudagåva, jag återkommer med betyg senare.

xx
The Ice Cream Freak .

Sick .

Borde inte jag redan ha haft min beskärda del av sjuklighet det här året?
Apperently not . . Var iväg ner på stan på förmiddagen och uträttade lite ärenden, var helt slut efter det och har istort sett bara sovit sen dess :( Proppar esbiritox och honungsvatten.. Och nu är L iväg och köper ny febertermometer.
Mamma ringde nyss och konstaterade att jag hade svininfluensan, hon är rolig hon. Fast å andra sidan, skulle de förvåna någon om jag faktiskt hade det? Inte mig iaf.. Men jag säger bara BRING IT, misstänker att torsdagens "ingrepp" kommer få den här sjukan att kännas som en fjärt i rymden :/



Nu tror jag att jag har klagat klart för den här gången. Ska gå och hämta mig lite glass och lägga mig i sängen, eftersom jag börjar jobba i morgon klockan 10 ;) Happpytiiiiime.


xx
Me

Wake me up when september ends . .



xx
sjuklingen

Skattgömma :)

I brist på annat att göra denna sömnlösa natt så fick jag för mig att titta igenom min bärbara hårddisk lite grann, måste säga att de är väldigt underhållandeoch sentimentalt att kolla igenom alla bilder, filmer, skolarbeten etc. som man glömt bort under året. Hittade bl.a. några bilder från vår studentfotografering, haha.













Vi i tjejgänget körde ett lite "annorlunda" tema när vi fotade våra studentbilder som ni kanske ser, men jag tyckte bara de var lite kul, även om de kanske inte var bilder man skickade ut som tack-kort till mormor efter studenten, så är det fortfarande kul att ha själv, lite annorlunda och galet - precis som oss :)

xx
johoe :)


Johanna 4 år .

Usch jour nu. Kan inte sova, har gått och blivit sjuk :/ Halsen bråkar som fan och huvudet väger ca 20 kg :S Jag blir typ 4 år gammal när jag blir sjuk, vill hem och dricka honungsvatten, krypa ner bland massa täcken och bara sova, och sen av någon konstig anledning så blir jag kärlekskrank som fan för att toppa allt liksom. Vill hem till L och bara gosa upp mig i hans famn just nu.. Bara 11 timmar kvar innan jag går av mitt pass.... Kan tiden gå saktare?

I morrn blir det ta de lugnt och knarka echinagard, vitlök och esbiretox. Sen har jag en jour till den här veckan (tis/ons). Efter det blir det att packa väskan och åka hem till Enköping, mamma ska följa med mig upp till sjukhuset på torsdag som moraliskt stöd medans läkarna ska roa sig med att ge mig en systoskopi. Weeeiiii.. MEN. Efter det är jag ledig hela helgen :D Hoppas hoppas hoppas verkligen att jag blir bättre och inte värre i halsen innan dess.


Du kan tillomed få komma in under mitt täcke.. bara jag får åka hem till dig nu!

xx
J . . *host host*

Free falling .

Slänger upp lite bilder sen i fredags .
(klicka på dom för att se bilden i större format)






xx
Johanna H

@ work .

Tjenare :) Sitter på jobbet nu och dagens 3:e kopp kaffe..
Gårdagen var mkt trevlig, Emma kom och tämtade mig sen blev det systemet och Hälla. Vi införskaffade oss ingredienserna till Amaretto sour, aahhh så gott! Rätt farligt att dricka om man ska ta det lugnt dock, dom slinker ju ner rätt fort ;)
Sen begav vi oss vidare mot Jacke där vi började med en kall öl i inväntan på resten av människorna. Levve, Sara, Jocke, Linda, Therese & jacke damp in efter ett tag och vi hade en mkt trevlig kväll tillsammans med vattenpipa och samtal :)
Vid 23 så drog de flesta ner mot sjökrogen för att möta upp alla andra och festa vidare, medans jag, karln, emma & jacke begav oss ner mot B&B men vände och gick till BC istället ;) Lite fyllekäk, sen en taxi hem. Alldeles lagom kväll när man ska upp och jobba dagen efter! Tack allihopa <3
____

Notis! Linda och Therese skulle komma hem till oss på natten och sova, men vi verkar ha tappat bort dom + min hemma-nyckel, om någon har sett dessa filurer så ring mig på 073-7012873 ;)




Letar efter en mysig lite större, färgglad klocka. Vill ha en lite mer transparent dock, har ju tappat bort min älskade
svarta :(
Använder L's nu, och den är ju "lite" stor för mig ;)

xx
Johoe

Holographic .


Hittade mitt älskade holographic-nagellack från MUS för någon vecka sen, lyckokänslor som fan. Tycker det är så jäkla läckert, synd bara att det sitter som skit. Försvinner typ efter en dag :(
Men men, man har vackra naglar för kvä'llen iaf ;)

Freitag!

Ledig fredag :) Har sprungit runt och gnolat lite för mig själv under förmiddagen. Var precis iväg till ICA för att köpa ingredienser till lite olika röror, och nu står bakpotatisen i ugnen! Smaskens.

Emma kommer och hämtar mig om ca 40 minuter och då ska jag vara klar, kan bli lite kämpigt, men de fixar vi väl, bara slänga på sig "ansiktet" och köra på! Vi ska röra oss mot systemet och diverse små-affärer och senare ikväll blir det spel och drinkmys på Jackes balkong och sen strosar vi nog ner till något trevligt uteställe lite senare. Ska upp och jobba i morgon så det blir nog inte krogen, men en och annan smarrig drink kommer nog att slinka ner ikväll ;)





xx
Freitagslover!


Pink pony trailer trash .

Blev en cykeltur ner på stan för att träffa Anna & Nina lite, anna har ju semester nu den jäveln och pratade om att hon och Nina ska boka utlandsresa ikväll eventuellt. Lät ju inte heeelt fel? Usch... Nej jag får tänka pengar pengar pengar och föröska jobba vidare med ett leende på läpparna.. Satt faktiskt och kikade lite på resor till i vinter i natt på jouren, vill ha något att längta till nu.

Hittade mig några rea-fynd när jag ändå var nere på stan, lön i morgon så då kan man lika gärna göra av med sista slantarna ;)


Tyckte att denna rosa lila sak var värd 49:- faktiskt, har letat efter en liten väska med nitar på så det passade ju utmärkt :)

Nej nu ska jag gå och kolla på när L kvider i soffan (AD är här och tatuerar honom).

xx
Annahoj

26 timmar senare . .

Kommit hem ifrån ett 26-timmarspass på jobbet, kan säga att man var rätt slut. Har haft en lugn förmiddag för mig själv, ringt massa tråkiga samtal och läst bloggar :) Är faktiskt rätt skönt att braa sitta och göra ingenting ett tag.
Nu däremot har jag precis gjort i ordning mig och tänkte sätta mig på cykeln för att åka och handla lite och kanske kräva lite kaffe hos någon av mina tjejer, är lite sällskapssjuk nu när jag har suttit här själv så länge :P



xx
Johoe

Min stora lillasyster :)

Kom nyss hem från Enköping, har varit och firat min stora lillasyster, sen blev det en sväng förbi mamma för att hämta räkningar, dricka saft och rullar runt på bollar :)
Nu står karln i köket och ska göra i ordning sina specialmackor <ÄLSKA> åt oss innan det är läggdags :)


Usch dom små börjar verkligen bli stora, min 6 år yngre bror är numera 1,5 decimeter längre än mig :/
Men för mig kommer dom alltid vara småttingar <3<3

Nej nu ska jag mörda lite flugor.

xx
Storayster

Har iallafall inte bakat idag ;)



Är ledig från jobbet idag, och vad roar jag mig med då?
Jo istället för sovmorgon så går jag upp halv 9 för att börja tvätta, fortsätter sen med dammning och undanplockning, varvar sen sortering av diverse kläder, papper, etc. med att hänga tvätt och vika.

Nu har jag precis lagat mat och matlådor till mig och herrn, dammsugit och ska strax börja göra mig iordning för att åka och fira lillasyster som fyller år idag.. vadå problem med att koppla av?




Namnsdag i fruntimmersveckan? Me tooo..

Johanna eller Joanna, är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung (Ioanna,), och en femininform av Johannes. Båda namnen härstammar ur grekiska varianter av det hebreiska namnet Jochanan som betyder "Gud har förbarmat sig". Johanna betyder "Guds gåva". Namnet har använts i Sverige sedan 1300-talet, men kom dock med i almanackan först i mitten av 1700-talet. Det var mycket vanligt i bondesamhället på 1800-talet och hade en ny popularitetsperiod under 1980-talet 1980- och 1990-talet då det som högst var det fjärde vanligaste namnet bland nyfödda flickor. Det finns 70003 kvinnor som har förnamnet Johanna. Av dessa har 33705 namnet Johanna som tilltalsnamn/ förstanamn. Det finns även 11 män med namnet Johanna varav en har det som tilltalsnamn/ förstanamn. Namnsdag: 21 juli (Sedan 1755)


Fick namnsdagsblommor i morse :)

Congrats lr sorry till alla er som delar namnet Johanna tillsammans med mig
(beror ju liksom på om man gillar sitt namn eller ej)

Color crazy

Har gått och blivit besatt av nagellack. Speciellt nagellack med ovanligt starka och lite lysande färger :)
Sitter på jobbet just nu och testar mitt nya midnattsblåa lack, ascoolt !


Depend har ett stort urval av färger, och får hela tiden in nya godingar!
Flaskorna är rätt små men kostar inte mycket alls, perfekt för sådana som mig som vill testa nya färger färger hela tiden :)

xx
Johanna

Det luktar baaajs !

Jobbat - Tandläkarn (har numera inte en halv framtand) - Fikat med mamma - Hämtat Jennifer - Mini-Zoo - Laga mat/glass - Lekparken - Badat-Film-ZzZzZz

Har varit barnvakt till misnta lillesystern idag, en riktig mysdag :)


L ute och race:ar med barnvagnen


Kikade på får :)


Och illaluktande grisar..


Drömyrke: Grävmaskinist?


:)


xx
Storasyster

Smaragd-gröna nykomlingar :)







Tokälskar, även om dom är en ½ strl för stora :P

O, O , Oo!

Glömde säga att jag har fått tillskott i familjen idag! Var in på Belle en snabbis innan jobbet och fick med mig ett par sketsnygga smaragdfärgade sköningar! Slänger upp en bild i morgon :)

Tillbaka från framtiden .

Tänkte att jag skiter i att försöka uppdatera allt som hänt under mitt "blogg-uppbehåll", det är nog ändå rätt lönlöst då jag har minne som en guldfisk ;)  Låt oss bara säga att jag har haft viktigare saker för mig än att sitta framför datorn . . . NOOT ;) Jag har bara varit lat.. men ändå, det första lät bättre lr hur?

Ligger på jobbet och filosferar lite, har en sån här rolig vaken-natt (sovande jour men lyckas inte somna). Ibland känns det nästan som jag skulle kunna betala någon för att ligga här och sova så kan jag åka hem några timmar och komma tillbaka i morgonbitti, men jag menar vad vore då poängen med att jobba? Hmm.. Ja inte alltid så lätt hörrni.
Nej men ska nog inte klaga så mkt, idag har jag fått betalt för att baka och sova liksom :/ Rätt så fint om man tänker på det :P Och man ska ju faktiskt försöka se saker ur de positiva perspektivet :)

Positiv, jaa. Ja just det, de var det man skulle vara... Kan ha hänt att jag glömt bort att vara det det de senaste dagarna :/ Känt mig helt off liksom, tror min kropp saknar solen lite, man vänjer sig rätt fort vid det fina vädret och sen när det försvinner så är det inte bara himmelen som blir grå. Typiiiiskt. Nej nya tag för fan! 

I morgon blir det tandläkarn direkt efter jobbet, sen hämta Jennifer för lite quality-time :)


Slänger upp en bild som sammanfattar vad jag gjort under mitt
"blogg--uppbehåll" rätt bra ;)

xx
Johanna Johoe Högberg