Thailand 2010

Emma c/o väntar nedanför, väskorna är packade (typ).. tänkte bara säga att nu draaaaaaaaaaaaaaaaaar vi :D:D
Mamma, jag hör av mig så du vet att vi lever!


Puss heeeeeeeeeeeeeej kalla Sverige!

Hej igen!

Hejsan allesammans, tänkte bara säga att levve var inge duktig på att svara på frågor angående deras system men jag har fått en kontaktperson hos PEAB (moderbolaget till interoc) och kommer ställa frågorna till henne via mail istället :)
Nej nu är det 10 minuter kvar tills vi ska åka, kanske borde packa klart?

Ha det så bra här hemma och hör av er m det är något, jag kanske inte kollar mailen varje dag, men jag ska försöka så ofta jag kan :)


/Johanna

Ninjastyle

Ikväll satt vi igång med renoveringen, när jag kom innan för dörren stod Levve redan och karate-choppade ner väggar, haha.


Sparkar ner väggarna, bokstavligt talat..


Det är kul när man möts av 1 års undanstoppad reklam när man kollar i garderoben, seriöst - det låg reklamblad från alla hjärtans dag där? Hört talas om återvinning?


Steg 1 avklarat iallafall, vi har rivit ut alla garderober och väggar mellan hallen och sovrummet så just nu kommer man direkt in i vårt sovrum när man öppnar ytterdörren. Vi gillar det här med öppen planlösning...?
Nej nuu ska vi fundera ut hur fan vi vill bygga upp det igen? Garderober, väggar, öppna ytor? Tillbaka på det här med val igen.. Typiskt.

Nej kasta ut Linda kanske, försöka överkomma illamåendet efter kladdkakan och vila upp sig inför en dag på jobbet i morgon. Weeii.


in your face mintzberg!

TENTAN ÖVER. Gick inte att självdö igår, men tur var väl det för det kändes som att tentan gick bra trots ångest och skrivkramp. Men vi får väl se.. Den där Mintzberg har ju ett rykte om att vara lite knepig, så han krånglar säkert till det för mig och ser tillatt jag får U ändå..

No hitting!

Jag vet att folk förmodligen kommer hata mig för att jag säger det här, men är det bara jag som faktiskt tycker snön är mysig?
På mindre än 1 dygn har vi fått ett vitt, fluffigt och vackert täcke som lagt sig ner över staden. Inte regn, inte slask, nej riktig snö. Awsome ju!

Okey, nu sitter jag iof inne med min te-kopp, en stor filt och tända ljus och stirrar ut på det vackra genom mitt fönster, och jag vet att vid den här tiden i morgon kommer jag förmodligen ha tröttnat på blöta skor, utsmetat smink och en jäkla massa skottandes och skrapandes.


Men just nu tänker jag suga in så mycket jag bara kan av den här stunden, sitta här och beundra hur vacker vår helt plöstligt tysta stad är på natten, och bara känna hur jullängtan kryper sig på!


_________________
Tillägg: TOKÄLSKAR MIN NYA KAMERA :D Har pillat och läst nu i flera timmar.. Borde sova, men vill inte vill inte.
En tanke såhär i efterhand bara - det var nog en dum idé att hämta ut kameran innan tentan? Plugga känns rätt oviktigt just nu ;)

BTW

Ska försöka göra klart layouten här snart, drar mig lite dock för det tar sån jäääkla tid. Det får se ut såhär så länge..

Som ett barn på julafton.

Nej värre...!!
Idag kommer min otroligt efterlängtade kamera! YIPPI-KA-YEEEEEEY! Wohhhhooooo! Utz uts uttz!
:D:D:D

Ska bara sätta mig bilen, hämta frugan, åka till Eskilstuna, plugga satan ur Mintzberg (så man åtminstone har en chans på fredagens tenta), sätta mig i bilen igen, och åka hem. MEN SEN :D

Inte ett dugg förväntansfull.. Kunde inte somna igår, och vaknade och gick upp klockan 07 idag när jag egentligen kunde sova till 09.30 och är någonting fel ;)

SleeplessHola!
Nyss hemkommen från lite kvällsmys hos Carro och Simon, alltid lika trevligt. Förutom det så har vi spenderat några timmar på IKEA ikväll med att rita upp vårt nya kök, kommer bli awsome :D Fick även med lite småsaker till nya lägenheten, två lampor till hallen och sen smög jag in på Nordik och fick med mig den stora väckarklockan jag har kikat på tidigare, fast i vitt ;)

I morgon vankas bröllop för L's papi om jag lyckas få någon kontroll över trollhåret, annars stannar jag fan hemma under täcket, och efter det vankas det utgång för att fira Frigun. Kommer fan inte ihåg sist jag var på krogen utan att vi gått hem tidigt för att jag ska jobba dagen efter, så nu jäklar ska vi skaka lite rumpa!


Smakråd?

Tydligen så måste man hålla på att välja mellan saker när man ska göra om?
Har tagit fram några kandidater (eventuella golv) som vi gillar, det kommer vara svart klinkergolv i hall och kök och till största del vita väggar.


Kollade även på ett vitmålat men kända att jag inte är så pigg på att städa varje dag ;)
Men hjälp mig nu, vilket är snyggast?

4c here we come!


Visningen idag gick väl bra måste man säga. Vi kom dit 16.02 och åkte därifrån direkt till mäklaren och skrev på alla papper kl 16.16.. Impuls-shoppar för miljonsummor gör väl alla lite sådär en tråkig tisdagseftermiddag? Eller? ;)

Är helt klart nöjda iallafall, vi fick lägenheten på vårt efterlängtade knutsgatan äntligen, blev dock ingen gavel, men jag tror vi överlever ändå, drog iväg till IKEA med Limpen direkt efter och påbörjade planering av renovering.
Allting ska vara betalat tills på måndag eftersom vi får nycklarna då, så det blir skynda sig ner till banken den här veckan och fixa allt. Sen är det bara till att börja riva ur allting - golv, väggar, kök, ja rubbet.
Man kan ju inte kalla oss långsamma iallafall?

Nä, sova nu och smälta allting kanske, har varit sjukt uppe i varv hela kvällen och i morgon väntar PM-seminarie och massa roliga (?) oppositioner.

Och bilen går bra?

Sytton dejer kver!Annars då?
Jo vi sålde både lägenheten och bilen förra veckan, samma dag tillochmed. Swoosch sa det, sen komma alla köpare på en och samma gång, så nu står vi här utan boende och bil. Familjen brainy - gör allt i fel ordning liksom ;)
Är dock inte särskilt orolig, det mesta har en tendens att lösa sig och gör det inte det så kan vi ju alltid ta pengarna från lägenheten och investera i en liten hydda på någon fin ö i Thailand, jag får ta studieuppbehåll och jobba som pingpong-shows värdinna och levve får bli risodlare.

Ska på en visning i morgon, så vi får väl hålla tummarna för att vi gillar den.

730 dagar, 17520 timmar, 1051200 minuter..

2 years and still counting.. 
Duärsåunderbartbraminälskade!