Shoppingdagar .

Har haft ett par intensiva shoppingdagar nu tis/ons/tors. Med tanke på den ekonomiska sitauationen förra månaden så har man skjutit upp allt man behövt att handla till den här månaden, inte bra kan jag säga.

Igår drog jag och Linda iväg till Eskilstuna för att shoppa lite, hittade även Emre inne i en butik så drog med honom och lunchade lite.
Jag hittade bl.a. en kavaj (ääääntligen) som sitter  bra och är i rätt modell (Y) och lite andra smågrejer. Sen körde vi en city-sightseeing genom E-tuna för att se vart skolan låg etc. så man vet vart man ska på måndag :)

Sen drog vi oss tillbaka mot vässan och fortsatte shoppingen först på Erikslund och sen Hälla :) Jäkla mediamarkt hade slut på min plattång :O:O Jag som har gått och sett fram emot den här dagen nu i flera veckor och så gör dom såhär.. Som tur är trodde dom att de skulle få in den idag, så vi gör ett nytt förösk lite senare i eftermiddag :)
(dessutom hade IKEA slut på mina lampor, och systemet på min sprit, wtf!)

Efter att ha sprungit i affärer i sisådär 7 timmar så var det dags att åka hem, L väntade med mat på spisen och sen tittade Emma & Jacke förbi också :) En produktiv dag måste jag säga ;)


Hittade äntligen en kavaj som satt rätt :)
BIKBOK




Today: Ner på stan, fixa hårtoning samt lite andra grejer. Iväg och köpa tallrikar, bestick, glas etc till tjejkvällen samt fixa de sista ingredienserna till mat/drinkar.  Sen till IKEA, köpa hylla/or. Vidare till Erikslund, för att införskaffa plattång och stekpanna, sen om tiden räcker hem till Enköping för att hämta lite saker.
Ikväll måste jag ta tag i allt här hemma eftersom jag jobbar hela fredagen, och lägenheten ser ut som ett bombnedslag :P Så nu kör vi... :)

xx
Johoe

1 glass of wine and I feel kind of tipsy .

Måndag, härliga måndag.
En ny vecka med massa roliga och mindre roliga saker inplanerade. Känns som man har hela livet framför sig när det är måndag, man planerar och tänker att man har all tid i världen till att hinna med allt det där som ska göra den här veckan :)

Sen helt plötsligt blir det onsdag och då kryper ångesten och stressan fram. För då har ju halva veckan typ runnit bort och man har inte gjort något utav allt man skrev ner på den där what-to-do-listan i måndags + att det har kommit fram massa mer saker man måste hinna med.

Så fungerar iaf jag. Listor efter listor med saker som ska göras. Saker som ska fixas, köpas, samtal som ska ringas, ärenden som ska göras etc. Så varför? Jo för att här har ni tjejen med alzheimer-light. Skriver jag inte listor så glömmer jag faktiskt bort vad det är jag ska göra :P

Här kommer iaf ett utdrag på hur veckan ser ut hittils, ska ha en lugn vecka och njuta innan skolan börjar nästa måndag:

Måndag: Städa, skriva alla listor ;), träffa Anna.
Tisdag: Se till så jag har allting klart med tider, pappaer etc till skolan på måndag, träffa Carro&Malin, köpa plattång, storhandla mat.
Onsdag: Åka till Eskilstuna med Limpan, kolla vart skolan ligger, Tuna park, fixa allting inför tjejkvällen (köpa tallrikar, sprit etc)
Torsdag: Till frisören fixa toning&inpackning, tona håret.
Fredag: Jobba 10-20.30, sen Västeråsträffen.
Lördag: Laga i ordning mat och fixa klart det sista inför tjejkvällen, tjejkväll, utgång?
Söndag: Mysdag med L



xx
Planerings-freaket :P


Spontan-kryssningen .















Förutom att jag kom hem halvt sönderslagen så var det en helt underbart rolig kväll :)

xx
Johoe

Så det kan gå :)

Hade lite vinkväll hos Emma igår: mys, prat och vitt vin.
Det här reuslterade i att vi spontan-bokade en kryssning igårnatt innan alla skulle dra hem och lägga sig :P
Så iväll rör vi oss mot stockholm och frihamnen för att skaka lite rumpa och dricka billig sprit ;)

Så det kan gå :)

Nej  nu måste jag skynda mig att packa och duscha innan jag ska hämta upp Lalle&Emma!




xx
Johanna

När kommer hösten då ?

Längtar faktiskt riktigt mycket efter hösten ny, få sätta på sig halsduken och mysa runt bland färgranna träd, å sen komma hem och tända ljus i kvällsmörkret och mysa ner i soffan med en bra bok (eller en mysig man). Låter inte helt fel va?

Stövlarna från Nelly, inte så bra bild dock men men..



xx
Johoe


Världens sämsta humoooooooor .

Japp det har vi i det här hushållet :)
L - Älsklingen var pajen god eller?
J - Jadå!
L - Var den trasig eller?
J - .......... ?








Har haft en skön dag, åt god blåbärs-frukost jäääättelänge, sen dusch och iväg med Johnie för att hämta min bil som har semestrat på klockartorpet under helgen :) Förbi jobbet med en nyckel sen handlat och lagat mat åt mannen.
Vilopaus på soffan sen iväg för handling nr.2, tyvärr hittade vi inte det vi letade efter nämligen  en ny stekpanna då våran gamla står utanför ytterdörren och väntar på att bli skjutsad till tippen.
Kvällen har jag spenderat med att baka grekiskt lantbröd och blåbärspaj och nu kallar sängen.

Allt som allt, en soft dag!

   

hemmabakt bröd / färska blåbär / egenodlade tomater



xx
Johanna

Vad har jag gjort för att förtjäna dig?

Jag har verkligen världens mest omtänksamma, underbara, påhittiga pojkvän :)
Jag gjorde en beställning från Nelly nu i veckan på att par stövlar (visar sen) och min efterlängtade mössa :D:D
Hade sån tur för när jag skulle beställa hann det precis komma in ett exemplar av just den mössan som någon förmodligen hade skickat tillbaka, så jag klickade ner den i kundvagnen fort som fan och lade min beställning. Men självklart när jag hämtade ut paketet i torsdags så hade mössan blivit restnoterad :( Och någon dag senare fick jag mail om att den var helt slut :(

Men iaf.. Åter till min underbara pojkvän. Jo, hela gårdagen så var han väldigt mystiskt, gick iväg när det ringde i telefon, satt och skrev massa sms osv.
Sen så när vi ligger och kollar på söndagsfilmen så får han ännu ett samtal och försvinner ett tag, och kommer tillbaka med... *trumvirvel* MIN MÖSSA :D:D I rätt färg dessutom, vilket de inte ens va på den jag hade beställt :P Då har han lirkat ur mig vad det var för märke och färg och sen ringt ner till göteborg och bett dom lägga undan en på rut m.fl, som sen John-ponken hämtade upp åt mig när han var där och fraktade hem :D Tacktacktack pojkar :) Blev jätteglad verkligen!

Nelly vs Johanna
00-01 HA!

Dessutom så har jag pms och miljontals av extra hormoner flyger runt i kroppen, så jag höll på att börja gråta igår för jag tyckte dom var så snälla ;) Haha, känslomonster, neäää..





xx
Johoe

"Rosor på kinden, och solsken i blick..."


L & Mitzi hjälps åt att hitta blåbärsgömmorna :)


Söta stövlar va? Ska investera i ett eget par nu i höst tänkte jag, i förebyggande syfte. L kommer säkert hitta anledningar att dra med mig ut i skogen igen ;)


Även dom det var ganska urplockat/uttorkat så fick vi nog med oss ca 2 liter hem iaf :) + ca 200 myggbett. Så nu har jag frukost i en vecka (L äter inte bär) dessutom fick vi massa hemodlade tomater och en påse svarta vinbär :) Ska nog försöka mig på att göra gelé av dem ;)

xx
Olle

The week/end .

Förra veckan:
Måndag: Jobb
Tisdag: Hundvakt, & träffade Jessi & Linda :)
Onsdag: Jobb
Torsdag: Tvättade och städade hela dagen
Fredagen: Mys med Emma, ansiktsmasker och goda drinkar, sen spelkväll hos Bergkvist/wahlström
Lördag: Middag hos L's mamma, sen 30-årsfest på kvällen
Söndag: Middag hos L's pappa, blåbärsplockning, kräftor m. Bellan & söndagsfilm




Innan Thomas 30-årsskiva :)

xx
Johanna

Tackar och bockar .

Mycket trevlig kräftskiva hos Anna igår, tack tjejer!
Dock fick jag någon liten snetändning påvägen hem och mådde helt plötsligt jättedåligt :/ Fick som tur va låna L's hink.

-Tack baby. Hur skulle jag klara mig utan dig?

Nu jobb i 11 h sen hem och ta det lugnt, kan behövas. BIlder från gårdagen kommer upp senare :)

xx
Johoe

HAHA



Erkänn att jag har grym humor såhär mitt i nattan ;)

Jag har ett organiserat kaos .

Väl framme på jobbet:
- svettig, check! - andfådd, check! - blodsmak i munnen, check!
Ja jag tog mig ju hit iaf, trodde jag skulle dö när jag kom av cykeln, men efter at jag hinkat i mig 3 liter vatten så slutade det snurra i skallen, och ajg började återfå normal puls igen ;)

Tanken på att jag ska cykla hem igen efter en sömnlös journatt i morgonbitti känns inte så där jättelockande :/

Men för att prata om något annat.
Jag har länge letat efter en riktigt bra kalender, där jag får plats med alla mina tider, planer, listor, påminnelser etc. men har inte hittat någon bra än. Det är liksom ingen som passar just för det jag behöver klottra ner. Dom där stackars tomma sidorna i slutet på alla kalendrar blir ju nerkladdade med listor och tankar på bara några dar efter man köpt den.
MEN! Nu tror jag äntligen att jag har hittat något som verkligen passar mig :) på personligalmenacka.se kan man nämligen anpassa innehållet efter sig själv, hur bra är inte det? Du väljer själv färg på pärmen, rubriker, innehåll, om du ska vara rader eller rutor. Du kan tillochmed lägga in dina närmastes födelsedatum när du beställer den, så läggs det automatiskt in på rätt dag.

Helt perfekt att ha nu när skolan börjar :)





 





xx
Högberg

Hell just froze over . . !

...Jag ska cykla till jobbet idag. Jag återkommer ikväll och berättar om hur min resa gick.

Om jag överlevde.

sometimes

Jobba - Jobba - Kräftskiva hos Annii - Jobba - Jobba - Jobba -  Slut på sommarvikariatet (börjar på vanligt schema sen igen)

Kom igen nu, sista sluttampen! Jag kan typ se mållinjen! Även om det faktiskt är skönt att jobba heltid, så längtar jag till hösten, till skolan och lite mer rutiner. Har så mycket planer, ideér och funderingar till hösten nu så det riktigt bubblar i mig. Vill bara komma igång, känns lite som man bara går och väntar.. Och ja, jag vet att man ska leva i nuet och hit och dit. Men iaf..
Fast å andra sidan, om vädret tänkte fortsätta vara såhär fint så gråter man ju inte över att vara ledig nästa vecka heller ;) Vi får väl se.
L's mamma åker till Bulgarien idag, så jag har iaf lovat att vara hundvakt några dagar nästa vecka. Vi får väl se hur det går med tanke på att hunden total-hatar mig :P Möö..

Nej nu ska jag sätta mig på balkongen med ett glas iste och csn-papprena innan det är dags att strosa iväg mot ett jour-pass igen.



xx
Johoe .

Work-fit


Jeansskjorta, svarta legging, converse, nitarmband = ultimat work-fit!

Jaha, så var de måndag igen . .

Helgen har varit mkt bra :) Fredagen blev en chill-dag med lite spel&film-mys på kvällen. Lördagen vart det 20-års fest för Lalle, mycket trevligt med massa roligt folk!
Gårdagen bjöd på sängmys, bakismat & filmkväll :) Helt enkelt en toppenhelg med en alldeles lagom blandningen av aktivitet och vila (Y)

Nu börjar min 8-dagars arbetsvecka om mindre än 3 timmar vilket inte är lika kul;
Jour mån/tis
6 h ons
Jour tors/fre
11 h lör
Jour sön/mån
 
Weeeeiiii!! Men men, går av mitt sommarvik nästa vecka så det är sluttampen nu, sen blir det mitt vanliga helg-löp och plugga som gäller :)
'
Lite bilder från lördagen:


Fick en ny klänning av L i present på förmiddagen :) (H&M)


Armband: Studentpresent, Gina tricot, Mammas gamla


Klocka från STORM


B-day girl & Frigun


Ella & Linda


Elskling & Linda


Jacke & Emma


Balkong-häng


Frigun & Jag


Trevlig kväll fan!


xx
Johanna

The tomb .

Vi har haft fredagsmys med med Emma, Jacke och Fendi. Började med lite monopol och kaffe, sen efter Jacke köpt upp typ alla gator så drog vi till Ängsgärdet och hyrde film och köpte onyttgheter.
Sugna på en skräckis, så de blev The Tomb.
På framsidan satt det ett märke där de stod att man skulle uppmärksamma våldsamma scener osv, alltså riktigt läskig film? Eller?
Eh, näääääääääää. Dont think so, halva filmen gick ut på att att i tysthet filma omgivning (som dessutom såg ut som mitt källarförråd, med lite olika leksaker och ljus utspridda lite överallt). Andra halvan gick åt att kolla på när b-skådespelarna sov.. Hmm.. Eh.. Ja..

L har gått och lagt sig, tråkmåns.. Vi sov några timmar på soffan idag under eftermiddagen så själv är man ju pigg som en gräshoppa på uppåt-tjack :/ Funderar på att gå och ta en dusch, men vet inte hur populärt det är kl 01.10 på natten?


Sugna på en riktig b-film?

xx
Nattugglan .