On a champagne high

PÅSKLOV som faaaaan. Skickade in sista uppgiften för den här kursen igår och tog sen en sväng ner på stan för att träffa upp lite fikafolk och köpa toning, trevligt tänkte jag - men ack så fel man kan ha. Kom ner och märkte att det hade dragits pengar från mitt kort under förmiddagen så jag stod utan pengar och när jag väl lyckades få tag i någon som kunde föra över till mitt konto så lyckas jag tappa bort mitt kort, blev till att gå in på banken, spärra och skaffa nytt.. HRMF... Känns som att det passar bra innan man ska iväg på weekend, NOT.

Men men, dagen gav med sig sen, fick alla mina saker på att göra-listan gjorda och var iväg på ett efterlängtat aerobispass på kvällen (:

______________________________

Just nu sitter jag hemkommen från Stockholm där allt gick hur fint som helst. Vi lyckades pallra oss upp i morse vid 5 allihopa och satt i bilen påväg mot huvudstaden innan 6, två tummar upp för oss.
Dagens största ärende var klart redan vid 10 och därefter begav vi oss mot Forum Nacka för lite shopping, vilket förvånansvärt nog gick både snabbt och billigt (: Jag och Emma fick våra räksmörgåsar och det blev en en tripp förbi systemet för att plocka upp lite vin till kvällen innan vi brummade tillbaka till Vässan igen.

Nu har jag precis lagat mat åt min över-arbetande karl och ska börja göra mig i ordning för att träffa upp tjejerna igen, deärdagsförvinmys



xx
Johanna

Äntligen!

Idag ska jag träna, wohoo! Ryggen känns fortfarande men jag tror att jag behöver röra den lite grann så det blir ett afropass ikväll, yeeees.
Är det någon som har lånat mina bruna skinnboots? Hittar dom verkligen inte någonstans? Och nu är dessutom alla mina sulor och ilägg till skorna borta (partyfeets, halvsulor, fotinlägg) Har vänt upp och ner på hela lägenheten.. Mycket skumt :/

Nej nu är det dags för lite middag innan träningen (: Min älskling jobbar alla kvällar den här veckan och jag hatar att laga mat till bara mig själv, så det får bli något snabbt..


xx
Johoe

Dont put your life in the hands of a rock'n roll band

Jätteskönt med en riktig myskväll igår, bara ta det lugnt och njuta av att umgås (:


Skitstark thai-gryta, fick lov att ha i dubbla mängden kokosmjölk för att den skulle gå att äta utan att behöva gråta :P
Min bästa

Mango, ananas, melon etc. till att doppa

Chokladfondue, mums! Var dock godare med vit choklad sen istället för mörk.


Nej nu ska jag iväg och jobba, ikväll blir det bowling på strike med gänget.


xx
Johanna

20100326

Fredag idag ja.. Och hittils så har jag haft en riktig mysig fredag med sovmorgon och sen fika på stan med Limpan. Har även fått kompletterings-uppgiften gjord, så den är inskickad och out of my mind.

L kom precis hem och står nu i duschen. För oss så står det fredagsmys och kvalitetstid på schemat eftersom båda är upptagna sen resten av helgen.



xx
Johoe

Waffels waffels waffels!

Idag är en bra dag, jag har fått sjukt mycket gjort, man får pengar + att det är våffeldagen!

Och jag har precis tryckt i mig på tok för många krispiga, underbara och alldeles för onyttiga våfflor, så många att jag faktiskt känner mig både illamående och uppsvälld, precis som det ska vara.

Har fått allting gjort på min att göra-lista förutom kompletteringsuppgiften, som jag ska börja med alldeles strax. Förutom min lista så har jag också rensat bland skåpen i köket, vart iväg till ICA en gång till och förberett maten. Nu är det fan dags för ner-varvning snart.

Använde ett recept på våffelsmet från viktväktarna, vart faktiskt riktigt gott
Våffla med skink- och lök röra
Våffla med grädde och hemmagjord jordgubbssylt




Har vän-abstinens btw, så om någon av mina vapendragare läser detta, KOM HIT OCH SÄLLSKAPA LITE!


xx
Johanna

Duktig husfru


Dagens att göra:
Tvätta (9-18) - check!
Till Hälla och storhandla - check!
Fixa all disk + diska nya porslinet, så vi kan börja äta från tallrikar igen ;) - check!
Betala räkningar - check!
Fixa kompletterings-uppgiften och skicka in
Åka till banken

Min rygg gillade inte att bära upp sjuttioelva matkassar, så jag ska sätta mig ner och vila lite med en kopp latte och nya chic tänkte jag :)


xx
Johannii

Mysmannen

Tror det är något fel på min sambo förtillfället, han springer runt och är över-lycklig, kärleksfull och jättemysig. Nog för att han brukar vara det för det mesta men det är liksom mer än vanligt nu, börjar fundera över vafan han har gjort idag egentligen..
En del av det kanske beror på att han hämtade hem våra nya sängar idag, så han vet att vi kanske slipper vakna upp med ryggvärk båda två, wihoo


Jag kom iallafall ut ifrån lägenheten och drog iväg för att panta lite burkar, dumt nog så åkte jag till Hälla för att göra de, vilket sen resulterade i att jag gick runt och små-shoppade inne på Hälla shopping..
(Kanske är bäst om jag håller mig inne iallafall)
Nej då så farligt var det inte, var faktiskt en riktig budget-shop-runda, älskar när man lyckas få in såna :)

Ett par stilrena black pumps, likey!


Lite naturfärgade nagellack


Ett linne, lite roliga armband, kors-örhängen och 3 par trosor


Och vad blev slutsumman? Jo 250:- Två tummar upp!


xx
Johanna

Locked up in a cage

Uttråkad? Nej vadååå...

Håller på att bli tokig av att bara sitta hemma, jag vet att jag borde utnyttja tiden till att plugga, men nu börjar det verkligen klia i kroppen.
Sov till 11 idag, sen tog jag ett långt bad, sen dess har jag sorterat papper, städat undan i lägenheten, rensat ur lådor och kylskåp, rensat min mail + min pärm med massa skit och nu tänkte jag åka och panta burkar, så vi slipper ha dom stå i köket. Jag vet att man inte ska gå ut när man är sjuk, men det skiter jag i nu. Måste få luft!


SEN ska jag plugga ;)


xx
Johoe

Caaa-tching!!

Nu har man iallafall något att peta in i mina stackars fonder igen.

FAIL

Mycket bättre i ryggen idag faktiskt, wihooo!  Så det måste ha varit en rejäl sträckning eller liknande, sak samma egentligen, så jäkla glad över att jag inte kommer vara sängliggandes i flera veckor bara :D:D Har fortfarande ont, och kan inte göra hastiga rörelser men nu kan jag fan sätta på mig strumporna iallafall!

Däremot så vaknade jag upp med världens svullnad i halsen och rinnig näsa, så frisk fick jag ju inte vara, men en förkylning kan jag väl klara av. Kommer i allafall behöva sitta hemma och plugga hela veckan :/

Gick in på blackboard nyss och såg att man ska skriva 2-3 a4 som rest för grupparbetet eftersom det tydligen sög, måste skriva en kompletteringsuppgift med intervjuer eftersom jag missade oppositionen igår och så lär jag göra Hamrefors uppgift som jag inte ens har förstått vad den handlar om...

Men jag är inte bitter jag.

Ska nog masa mig ut på en promenad först, var ute och gick en dryg timme igår och misstänker att det var bra för ryggen så det är nog lika bra att fortsätta så hela veckan iallafall.

Min och L's nya sovplats - golvet i vardagsrummet. Undra hur bra det är för min onda rygg?


Fast å andra sidan så ser inte vår säng så skön ut heller nu när vi inte har några resårmadrasser :/
Får förhoppningsvis nya på onsdag (håller tummarna)



xx
Johanna

Aj aj aj

Hejhopp.
Helgen har varit lugn:

Fredagen - Fira mormor i Enköping
Lördagen - Lunch i vårsolen nere i hamnen, umgicks med Sara&Jocke, tjejmys hos Anna och sen ta reda på en berusad man.
Söndagen - Vaknade upp med ont i ryggen, jobbade 6 timmer, ryggen gick sönder helt och har legat ner sen dess typ..

Yeeey, NOT- Har alltså fått nått riktigt fel på ryggen, ingen aning om det är ryggskott, en rejäl streckning eller en nerv som har hamnat i kläm men hursomhelst så kan jag i stort sett varken röra mig eller ligga stilla för allt gör så jäkla sjuuukt ont! Tack vare den här skiten så har jag missat den obligatoriska opponeringen i skolan idag (vår enda lektion på typ en månad) och måste göra någon form av kompletteringsuppgift, känns ju värt.. Dessutom så skiner solen och jag har en miljon saker som jag vill göra..

Hade verkligen sett fram emot få träna ordentligt den här veckan och ska dessutom jobba hela helgen, men neeej  då. JÄKLA SKIT KROPP!!!!

Hoppas verkligen att det bara är en rejäl streckning så det går över snart.. Har massa roliga saker som händer den närmsta tiden och vägrar missa det pga av det här.

Så nu har jag fått uttrycka min bitterhet lite grann..



Så vad ska man göra här hemma då? Kan inte städa, plocka, baka eller ens ligga och titta på tv.. Hrmf.. Har iallafall sattit ihop ett kostschema för den här veckan och ska försöka komma ut på en promenad så man gör av med nån energi, måste bara komma på ett sätt att få på mig skorna först..


xx
Johoe

DONE

Äntligen klar med artikeln, wohooooo. Kvalitén på arbetet behöver vi kanske inte ta upp dock..
Har vart en seg vecka hittils, ingen träning, inga lektioner. Mest artikel-läsning och tagit hand om min stackars sjuka man. Men idag planerar jag på att få något gjort, ska iväg till Hälla om ett tag och fixa lite grejer, sen matlagning och städning och sen eventuellt följa med Carro och Simon på visning ikväll. Fiiint.

Nej nu taggar vi med lite Herr Al Fakir tycker jag (Y)

GB har släppt säsongens glassar nu, så det är bara börja testa sig fram för att hitta årets favorit.
Först ut blev Magnum Gold :)
Helt okey, inge mind-blowing direkt. Däremot så måste jag faktiskt klaga lite på en sak, dom använda sig inte av den där goda vaniljglassen med små svarta vaniljprickar som magnum brukar göra :/


xx
Johoe

Ordentligt fredagsmys .

En jättemysig kväll igår med min fina sambo. Först blev det middag på Varda med världens godaste efterätt, och sen gled vi upp köket för att ta en öl och lyssna på massa bra trubadur-musik. Sen var det dags att glida ner till SF, shutter island stod på schemat. Den var faktiskt riktigt bra, lite komplicerad bara :)

Nu blir det workwork i det fina vädret, och sen vankas det party med alla mina fina!


xx
Johanna

Fredagspromenad

Solen skiner och jag tänker trotsa snön med mockajacka. Det ser ut att bli en helt underbar fredag.
Sitter nu och väntar på att Simon ska komma förbi en snabbis sen ska jag gå och möta upp Sara utanför henne, så ska vi promenera ner på stan och uträtta lite ärenden.

Kvällen bjuder middag & bio med min älskling, fredagsmyyys.


xx
Johoe

hush hush

Nu är jag hemkommen och färdig-hushad. Hur aerobicsen gick behöver vi inte prata om punkt. Har däremot starka funderingar på att skaffa en pinne.. Och jag ska kalla henne: GEORG

Signing out, måste nämligen duscha enligt L.. Tyyypiskt. Tråkigt. Aja..

Seeya!



Semsemsem

Seminarium idag då, stod heldag på schemat, men vi var klara innan 11? Vissa lektioner blir man ju inte klok på alltså.. Spenderar mer tid med att åka buss fram och tillbaka till Eskilstuna än vad man faktiskt gör på lektionerna :/

Torsdag = Ki box men är grymt sugen på att pröva ett annat aerobispass än det vi brukar gå på, och nu går det ett ikväll, så vi får väl se. Emma får choosa så slipper jag ;) Hahah.

Övriga funderingar? Nej inte direkt.. Helgen ser ut såhär på ett ungefär:
Fre: Plugga, ner på stan och fixa lite grejer + systemet, träna och sen fredagsmys
Lör: Jobba, hem och fixa i ordning mig och sen blir det födelsedagsfest för Anna&Magnus
Sön: Skulle vilja skriva att vi ska göra något mysigt som en söndagspromenad och en fika på stan men misstänker att det kommer bli en bakis-söndag. :P Brukar bli så..


Tips på en snabb och god macka (blev vår kvällsmat igår):
Strimla kallrökt lax och blanda med keso, salladslök och dill. Sen är det bara kladda dit mellan två rostbröd och slänga ner i toastern :)


xx
Johoe

Booked .

Ååhhh, livet är underbart!
Dag 2 på jobbet kändes bra, jag hände med lite mer idag så nu känns det som att man är på gång :) Efter jobbet så blev det en sväng förbi ICA maxi innan jag åkte hem och slängde ihop lite mat. Sen så var det bara sätta sig i bilen igen och hämta upp Emma innan skivstången. Träningen gick riktigt snabbt och det kändes som att de kanske är dags att lägga på lite mer vikter nästa gång (de kanske har börjat bildats någon form av muskler i kropp?)

Nu har jag precis tryckt i mig massa färsk ananas, tagit ett bad och.... damtadada - Skrivit ut ut bokningsbekräftelsen på min och L's weekend :):)

Det blir en tripp till Milano den 2 april, vi skippar påsken och lyxar till det lite med varandra istället. Kommer att bli jättemysigt! God mat, promenader bland alla vackra byggnader och så kanske lite shoppping på det ;) haha. Åker man till Milano så får man fan shoppa lite, eller hur Emma?

Lite bilder på hotellet - Watt Tredici Hotel


Ååhhh, längtar! Vill åka nu nu nu!



xx
Johoe

Å skalman han e tlöööööt

Somnade runt 20 igår, var så trött så L fick åka själv på födelsdagsfika.När han kom hem vaknade jag och åt en kaka som han tagit med hem till mig, somnade om igen. Vaknade vid 10 i morse. Trött tjej??

Nu ska jag hoppa i kläderna och dra iväg till dag 2 på jobbet. Får se om jag kommer ihåg något sen igår..

xx
Johanna

Man ska känna att man lever

Fy faaaan vad de snurrar i huvet på mig just nu. Men det är ett bra snurr.
Har precis kommit hem från första dagen på nya jobbet och känner mig helt bedövad, så mycket information, kunskap och nya intryck så mitt huvud är påväg att explodera men det känns skönt. Nu är man iallafall på gång igen, även om man studerar på heltid så känns det bra att ha kontakt med arbetslivet (även om det bara är några dagar i månaden).

Nej nu ska jag lägga mig och kika på insidan av ögonlocken ett tag innan L kommer hem från träningen. Ikväll blir det ut till Jemmy på födelsedagsfika :) Eller borde jag ta en kopp kaffe och hålla mig vaken? Hmm...

Ny vecka

  
You gotta' looove the hat!

Då var det dags för en ny vecka igen då.
Helgen har varit jätteskön med en massa bra besked i fredags, en mysrunda på stan med L + tjejkväll i lördags och en riktig slappar-dag igår.
Men nu börjar allvaret igen, dagen började med ett gympass innan det var dags att hämta upp Limpan för att åka och plugga lite.
Sen blev det laga lite mat och varva ner lite innan afrodansen 19.15 och nu sitter jag nyduschad och äter färsk ananas och kikar på CSI.

I morgon börjar jag på nya jobbet, har introduktion till att börja med (tis + ons), på torsdag blir det heldag i skolan (slutsemenarium, snaaaark) och inlämning av grupparbetet på fredag.
Vad helgen har att erbjuda är fortfarande inte klart, får se om jag ska jobba, om inte så blir det att fira 2 små födelsedagsbarn (Anna&Magnus).

xx
Johanna

Kärlek, true story

I ADORE you, you crazy, gorgeous, WONDERFUL (but also sometimes quite WEIRD but LOVELY) person!


2010-03-06

Vaknade av att jag fick frukost på sängen, alltid trevligt :) Blev sen att ligga kvar för lite morgongos innan vi gick upp och gjorde oss i ordning. Därefter tog vi en sväng ner på stan och kikade runt lite. L köpte nätverkskabel till PS3:an och vi stannade och fikade på Brogården, och under hela den här tiden så lös faktiskt soooolen. Är våren påväg nu? Kändes nästan som det när man faktiskt såg asfalten överallt inne i stan. (if thats the case, woo-fuckin'-hooo!)

Men vi är normala..


Nu kom L in med gitarren, ska nog varva ner några minuter innan tjejerna kommer, sen blir det mys för hela slanten :)


xx
Johanna

Kul kille

Meningen var att jag och L skulle ha myskväll ikväll.. Eh.. ja just det.
Vi var iväg och handlade lite gott, åkte hem och brände ner Luftslottet som sprängdes. Hann inte ens se klart filmen innan han sov.. Och här sitter jag med världens energi och spring i benen efter alla dagens goda besked.. What to do? Kanske ska dra på lite kläder och springa några varv runt huset?


ZzzzZ - ja klockan var ju faktiskt så mycket som 22.30 när han somnade..

Asnice fredag fan

Kan knappt bli bättre än såhär!
Inte nog med att solen lös när man vaknade i morse och att dom ringde och gav mig jobbet idag, jag såg dessutom nu att jag var en av få som fick VG på tentan (en tenta som jag inte ens trodde jag skulle klara) Wihoooooo!!!
Klappar mig själv på huvudet och känner mig allmänt överglad just nu.

Life can be good sometimes ^^ Det går bra nu, kompis det går bra nu..


Fick hem lite nytt godis till mitt hår idag :) Shampoo och inpackning från L'oreal, har vart utan inpackning några veckor nu och man märker skillnaden på en gång. Mitt trollhår blir ett enda stort svinto utan :/


Köpte även en ny "boll" (haha har inte kommit på ett bättre ord en emma), det här är utan tvekan den bästa hårprodukten EVAAAAHH enligt mig. En inpackning med färgpigment som gör att man slipper färga håret lika ofta och ger möjligheter att ändra nyans på håret utan att skada det.
Jag har kört med den rödaste nyansen innan "fire red" men tänkte försöka gå lite mer åt koppar nu tills sommaren, så vi får väl se om det funkar :)

xx
Johoe

WEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Då var man med jobb igen då :)
På tisdag börjar jag min introduktion på IKEA, perfekt schema med varannan helg också :D

Sol i sinnet

Det är fredag, jag har haft en riktig sovmorgon och känner mig faktiskt utvilad.
Frukosten ligger i magen och nu ska jag iväg och bli lite svettig tänkte jag. Sen ska jag våldgästa min fru och be henne slänga i lite färg i min inte så röda utväxt och luncha lite, sen vet jag inte vad som händer riktigt än. Tar dagen lite som den kommer. Ikväll blir det mys med mannen iallafall :)
En snabb frukost, vlt och sol genom fönstret. w-o-n-d-e-r-f-u-l-!
Ska försöka komma ihåg ipoden nu, är så jävla tråkigt att gymma själv utan musik..
xx
Johanna

Girls girls girls

HALLÅJ ALLA MINA FLICKOR (ALLA FLICKOR)!

På lördag ska grabbarna köra pokerkväll och då tänkte jag att vi av det kvinnliga könet kan väl ha en riktigt tjejkväll då samtidigt? Jag tänkte mig mjukisbyxor, nagellack, ansiktsmasker, tjejfilmer och massa onyttigheter :)
Alla som vill är välkomna men hör av er om ni är intresserade så jag vet hur många som är på. Och om det är någon som har någon bättre förslag på tjej-aktivitet så hojta.


Så ring, sms:a, skicka meddelande på fejjan, ja vad som helst bara ni hör av er om ni är sugna (svarar inte på röksignaler och flaskpost)


Massa pussar
/Johoe

Screaming my name

Hemma, har legat i soffan i stort sett hela dagen. Hade heldag i skolan idag men åkte hem efter lunch med världens migrän som har gjort att jag har varit soffa-låst resten av dagen, inge roligt alls när solen sken så fint utanför fönstret hela dagen.. Men nu börjar det ordna upp sig, dock hoppar jag träningen ikväll och trycker i mig ett happy meal istället (L är på g till donken nu). Finfint!

Varför gör man alltid så förresten? - Dom gånger som man hoppar träningen av någon anledning slutar det alltid med att man dessutom trycker i sig massa onyttigheter, dubbelsynd liksom.. Why? Borde inte hjärnan säga nej till snask om man redan mår lite dåligt över att man inte aktiverar kroppen? Apparently not. Inte min iallafall

Det är så jäkla jobbigt att låta bli att handla onödiga saker när man ligger still en hel dag framför datan och hittar godingar som denna som bara skriiiiiiker Johoe.. Bara bita sig i läppen, andas djupt och klicka bort sidan.. Be strong, be strong.

xx
Johanna
 

Off to rondellen

Nu drar jag till Enköping för dagen (om max vill starta).

Emma om du ser det här så tänkte jag gymma ikväll istället för skivstång och förhoppningsvis tidigare, ring om du vill med :)


xx
Johoe

En stund att reflektera.

Dagar som den här uppskattar jag verkligen det här med att ha badkar..

Dagen har bestått av plugg (hela grupparbetet är nu klart), sen lite matlagning och städning innan träningen. Jag och Emma hann även med en sväng förbi Carro för att hämta massa roliga julklappar, så här ska det lekas!

I morgon blir det hem till Enköping och träffa min saknade mor på förmiddagen sen får vi väl se vad resten av dagen bjuder på.


xx
Johanna

Krämig kycklingpaj (4 portioner)

För någon vecka sen gjorde jag och L en god och enkel kycklingpaj, tänkte dela med mig av receptet:

Snöstorm i Afrika



Lugn dag, jag och Lisade struntade i skolan idag och bestämde oss för att träffas i morgon istället. Kom upp ur sängen runt 11 och drog sen och hämtade Limpan för att åka ner på stan. Träffade även upp Emma och Sara, fikade lite och försökte hitta lite av dom sakerna som står på att-köpa listan den här månaden.
Bland annat så köpte jag ansiktsvatten, och fick nu lov att pröva ett nytt eftersom mitt märke har utgått. Hatar verkligen när sånt händer, när man äntligen har hittat en produkt man fastnat för och som fungerar bra för en så ska dom alltid komma och förstöra för en, why? Jaja hursomhelst, får börja pröva mig fram igen tills jag hittar något nytt som funkar.
Sen tog vi maxen och försökte ta oss hem utan att köra på allt för många bilar påvägen och nu har jag och L nyss lagat lite pasta med parmesan och nötter.

Nu ska jag plocka lite här hemma och ta mig en kopp kaffe innan det är dags för afrodans (om man kommer fram i det här jävla vädret, fyfaaan vilka storm-infall det har vart hela dagen)

xx
Johoe