Wake me up when september ends.

Sitter och hinkar te med MASSOR av citron och honung i just nu. Vaknade i morse med täppt hals, täppt näsa och täppta bihålor, och jag har verkligen inte tid att dra på mig någon jäkla höstförkylning nu. Den här veckan och nästa är exeminationsveckor för den här kursen vilket innebär massor med redovisningsdagar och råplugg för såna som mig (som gillar att spara allt skrivandes till sista minuten) och dessutom har jag jobbhelg den här veckan.. Så min nuvarande plan är att ignorera alla eventuella sjukdomar och andra åkommor fram tills lördag nästa vecka ;) Yeah!

Oh, måste ju visa dom snygga höstplanteringarna som världens bästa sara kom förbi och fixade iordning till mig för ett tag sen :) Dessa står och är vackra på vår altan just nu, det blev även några stackars överblivna blomkrakar som fick hoppa ner i småkrukor och flytta in i köket, får se hur länge jag lyckas hålla dom vid liv..Bra (h)elg


Mycket fin helg. Mycket fin karl <3

Åsa & Håkans bröllop: Porträtt 2

Ytterligare några porträttbilder, bildbombning.se. Men det får bli en kompensering för mitt dåliga bloggande i övrigt ;)Åsa & Håkans bröllop: Porträtt m. vintage-feeling

Här kommer några av de ca 1000 bilderna som togs under Åsa & Håkans bröllopsdag :) Vilket härligt brudpar, man kunde verkligen se hur kära dom var när vi sprang runt och fotograferade efter vigseln. Trots smärre tråkigheter i början av fotograferingen så hade båda två ett konstant leende på läpparna, det är sånt som gör att man blir glad i hjärtat!Strängnäs domkyrka var väldigt vacker och alla fotografier är tagna i området runtomkring, fanns massor av härliga miljöer vilket gjorde det svårt att välja eftersom man fick en miljon idéer men hade lite tidsbegräsning ;)
Det var rätt mycket nerver innan den här fotograferingen eftersom det var min första "riktiga" fotografering, jag har bara fotograferat 2 bröllop innan och dessa bröllop har båda varit bröllop i hemmamiljöer och jag varit släkt med brudparen ;) Men det var riktigt fruktansvärt jäkla kul! Jag är supernöjd med vissa bilder och mindre nöjd med andra, men så är det ju. Alla är vi barn i början! Det är stor skillnad att fotografera "på riktigt", dvs skarpa situationer där det inte går att göra om ifall det skulle bli fel, tillskillnad från hemmafotograferingen då jag kan ligga på marken i en halvtimme och fotografera samma blomma i olika vinklar bara för att få rätt ljus ;)

Åsa & Håkans bröllop: Vigsel

Hår kommer några utvalda bilder från vigseln, lägger upp lite porträttbilder senare i veckan. Vill bara få chansen att ge brudparet bilderna först :)
Life is art.


Fredagsmys - Creme brulee