För att jag är en riktig tönt, men älskar det.

Det är ofta såna här saker jag väljer att lägga mina pengar på oavsett om jag precis har fått lön och känner mig som en miljonär, eller om jag bara har 20:- kvar på kontot två veckor innan lön och egentligen borde investera i nudlar ;) Totalt onödigt men ändå så fruktansvärt värt det enligt mig.
Vardagen blir helt enkelt lite roligare, och det är ju trots allt vardagen vi lever i för det mesta?
Frukostberoende .


Höjdpunkten när vi har ledig helg: frukost.

NAM NAM NAM..Haha fick bästa strumporna av Jessica & Johan här i veckan, dom tyckte att de passade mig, förstår inte vad de menar.. Gissa vem som går runt och låter ännu mera nam, nam, nam här hemma nu ;)

Torsdagsfilosofier.


För att i morgon är det fredag. Ledig fredag. En fredag att njuta av tillsammans med dom som gör mig glad. En bra dag helt enkelt..

Lovepadlocks.Paris 2012

Workout v.6 (och lite flowers i brist på annat)
Checkar ut.


Tar långhelg, packar väskan och känner mig sjukt lycklig idag.
Om några timmar sitter jag på planet till Paris.

Shoedelivery
Första skobeställningen på riktigt länge. Kanske inte direkt det mest passande skorna för vår slaskiga årstid men jag har letat efter ett par lägre, klassiska svarta pumps ett tag och hittade äntligen ett par jag gillade :)

Får se om dom får följa med till paris i helgen, annars får jag nöja mig med att gå runt här hemma och känna mig fancy innan våren hinner ikapp ;)

Veckans träning


Jag ger dig min morgonLyssnar på Håkan och längtar efter ljusa dagar, ledighet och värme.