Från avkopplande jazz till helsvenskt cover?

Som jag skrev i förra inlägget så är musiken till bröllopet något som är ett hett ämne här hemma just nu. Och efter mycket velandes och mailandes fram och tillbaka med olika band så har vi äntligen bokat ett! Att vi ville ha livemusik till festen var det ingen fråga om, vi var rätt överrens om att det var en viktig punkt för oss när vi höll på med budgeten. Vi älskar musik och face it - en charmig gitarrist kan få nästan vilken tvåfotad jäkel som helst upp på dansgolvet ;) Men det här med att hitta ett band som är lediga, och dessutom ställer upp inom våra prisramar är inte det enklaste. Speciellt inte när man ska hitta det 50 mil hemifrån där man inte har någon aning om vilka som är bra? Sen ska det dessutom bestämmas gengre, vill vi ha några proffs som är skitduktiga på just jazz/rock/pop eller ett gäng glada gubbar som spelas vad som än önskas? Vill vi betala för kvalitet eller kvantitet (ju duktigare ett band är desto kortare tid verkar dom vilja framträda tydligen)? Vill vi ha ett band som står för allt ljud och ljus under kvällen, eller ska vi ordna det själva? 
 
Men så kom vi fram till att vi kanske skulle ta lite hjälp och kontaktade ett evenemangsbolag i Visby för att höra om det hade några rekommendationer. Vi berättade att det enda bandet vi kände till som vi visste var riktigt bra (vårt förstahandsval) låg utanför vår budget men att vi var ute efter något liknande. Och då jävlar fick turen för sig att äntligen hälsa på i vår bröllopsresa! Det visade sig nämligen att han som vi mailade med var en av medlemmarna i det här bandet som vi hade tagit kontakt med innan (förstahandsvalet) och han berättade att han även körde lite spelningar på sidan av, tillsammans med en annan konstallation av medlemmar (några färre visserligen) men till ett mer överkomligt pris. YEEEEEEYYY! Så nu hoppas vi att allt går i lås och att resten av grabbarna är lediga just vår dag :) 
 
Bilden är tagen vid en sjukt bra spelning med vår favorittrubadur Loke, på en mörk nattklubb en regnig kväll i Göteborg 2011. En grym kväll. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: