En liten helgsammanfattning :)

Har haft en väldigt mysig helg måste jag säga och sen var det ju inte helt fel att solen bestämde sig för att vara framme  under min lediga tid :)

Fredagen: Anna kom till Levve för att göra sig iordning tillsammans med mig innan vi skulle möta upp Carro & Janet. Sen blev det en after work på månen, jag hade bilen med mig ner eftersom jag var nykter och skulle vidare till bänannii senare under kvällen. Men.... Ja det blev som det blev och den ena drinken efter den andra slank i där under kvällen ;) Som tur var så kom snälla Simon och Thomas och hämtade mig, carro och min bil när det var dags att röra sig :) Därefter så blev det en tripp förbi mina damer för lite mys och catch up på Bänanniis altan. Frida skjutsade hem mig och nina runt 23, så då mötte jag upp mannen utanför för att sedan åka och handla lite välförtjänt nattmat till oss båda :) Väldigt trevlig kväll !


En fullpackad terass :)


Jag, Anna & dom där jäkla blå drinkarna ;)

Lördagen: Började med morgonmys & massage i sängen, Jag skulle massera L om han masserade mig först, bara det att när han var klar så hade vi ju helt plötsligt lite bråttom upp ;) (man är ju inte dum) haha. Sen blev det att göra i ordning sig och ta sig ut till Erikslund för att kika på badrumsgrejs eftersom karln har fått för sig att han ska renovera sitt badrum :) Hann även mysa med lite glass i värmen och en sväng förbi bolaget innan det var dags att röra sig mot mina hoods ;)  Mamma och morfar hade konsert i kyrkan, så vi åkte dit och kikade och fikade lite. Sen vart det att skynda sig tillbaka mot västerås för att hämta upp lite folk och dra till Emmas Casa på lite grilltajm! Även om det flesta av oss kanske blev lite väl överförfriskade så var det en grymt trevlig kväll med mycket blandat folk :)


Rob står & försöker få igång infravärmen. Gav upp tillslut å körde med filtar itsället ;)

   
God mat + Härliga vänner + På tok för mkt alkohol = Underbart!


Ja, kvällen slutade med att jag fick klä av frugan och hämta spyhink åt L, haha.

Söndagen: Vaknade upp i springan mellan två snarkande fyllon (frugan &L) förflyttade mig till soffan innan min rygg hann gå av. Men det tog inte lång tid innan dom kom ranglandes efter. Blev bakisdag i soffan med giddegrillen och dåliga tv-serier ;) Runt 18 tiden så hade L slutat fyllefrossa och lyckats tagit sig till Lekrummet så då passade jag och frugan på att hämta hennes bil. Sen ställde vi in filmkvällen och drog ut till Skultuna för att fika och socialisera lite istället :)  Kom hem framåt 21-22 och då var de dags för fru att säga hej då och åka hem :( Jag & L gick upp och kollade på snygga män istället ;)


xx
Johoe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: